Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Táncoslábú

Táncoslábú Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos hiányzik még 36 felröppenőm.
    Aki tud, legyenszíves segítsen és a következő eventnél vissza küldöm.
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Táncoslábú

2. loko0414

loko0414 Junior szaki

Tudok még küldeni felröppenőt!!! 7 db-ot.
    Akinek még kell küldjön baglyot!!
    loko0414

3. berdex

berdex Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha valakinek van még lehetősége kérem segítsen ki, még 15 db hiányzik, de ez már az aratással nem jött össze. Aki tud kérem segítsen, viszonozni is tudom még. Előre is köszönöm! berdex

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Köszönjük a segítőkész Gazdáknak a Reneszánsz event felröppenőit.

Találkozunk a következő "repülős" esemény alkalmával.

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Ide kerülnek a nem csevegős topikok hozzászólásai.

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Üdvözlet Gazdatársak!

A Vihar eventhez tartozó Máz illetve Képregény ajándékok kérése megkezdődhet, a topikot megnyitjuk.

Sok sikert mindenkinek!

7. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok. Nahát,senki nincs itt,akinek felröppenő kellene? Nekem nagy szükségem lenne rá,még 400 hiányzik,és a napi 20-al be tudnám fejezni. Aki tud,az legyen szives küldjön nekem Képregényt. Addig is köszönöm :)
    Üdv: kiszcica

8. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok,
    Nekem is elkéne még sok-sok felröppenő képregény. Ha valaki tud küldeni, azért nagyon hálás lennék, nagy segítség lenne.
    Köszi,
    SzilvaG

9. Dikegyparaszt

Dikegyparaszt Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném én is megkérni azokat, akiknek van fölös képregényük, hogy küldjenek nekem! Ha lehetek "pofátlan", akkor 3 farmomra is kérnék, de a legfontosabb a Dikegyparaszt farmom!, majd a swarek, és végül Szama. Köszönöm a segítséget!!!

10. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Sajnos még 200 képregény hiányzik és kevés már az idő,akinek van fölösben szívesen venném,ha küldene.
    Előre is köszönöm!
    babahalak

11. babóca27

babóca27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom, kinek hogy jöttek a felröpik, de Nekem még nagyon sok hiányzik, kérném szépen, aki tud küldjön Képregényt.
    Köszi
    babóca27

12. Ellakisasszony

Ellakisasszony Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A növényekkel kész vagyok,de a képregények nem akarnak röpködni,még elég sok kellene.
    Akinek van még fölösleges ajándéka,nagyon kérném,hogy küldjön,mert szeretném befejezni.
    Előre is köszönöm!!
    Ellakisasszony

13. babócy

babócy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon szeretnék felröpiket,sok-sok hiányzik,félek nem tudom befejezni.
    Légyszi,küldjetek,nagyon várom!
    Köszike babócy

14. ge16pe10do6

ge16pe10do6 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Segítségre lenne szükségem , minden megvan az event befejezéséhez , de a felröppenöből még sajnos 200 db hiányzik . Ha lenne valakinek még ajándékozási lehetősége a segítségét szeretném kérni . NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM .

15. 5bohóc

5bohóc Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Ha valaki tudna segíteni , nekem is hiányzik még 100 db felröppenőm . KÖSZÖNÖM SZÉPEN .

16. Jéger11

Jéger11 Utánpótlás-írogató

151 képregényem hiányzik még, így szívesen fogadok némi olvasnivalót... Minden más készen van. Nem minden eventet csinálok meg, de ebbe beleöltem sok időt-energiát, szeretném teljesen befejezni.
    farmnév: Jéger11
    Előre is köszönöm!

17. dodo022005

dodo022005 Fórum-zöldfülű

Segítséget kérnék !Hiányzik még 145 képregényem:)elfogadnék néhányat mert mindenem meg van az event végéhez!Előre is köszönöm!

18. cirmy81

cirmy81 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném, ha segítenétek. Még hiányzik a képregényből, ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm!:)

19. _pom-pom_

_pom-pom_ Fórum-zöldfülű

20. andzsel

andzsel Törekvő

Sziasztok!
    Még hiányzik 87 képregény, ha valaki tud segíteni. Még van 5 küldési lehetőségem, ha esetleg valakinek kell vissza is. Előre is köszönöm a segítséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.