Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mumurc

Mumurc Utánpótlás-írogató

Azt írja nincs ilyen felhasználó: hanibaba10

2. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    Itt a messzeségben elég esős,szomorkás az idő,nem szeressem.
    Vivikém!Igen itthon vagyok,mivel nem beszélem még a nyelvet,ez így is marad.Azonkívül elég népes a család,munka mellett nem lenne egyszerű ekkora háztartást vezetni,na meg a férjem hoz annyit a konyhára hogy nem létszükséglet munkába állnom..
    A lányokról, családról fotókat nem szeretnék feltenni,így egyeztünk meg a férjemmel,hogy a családunk tagjairól nyílt oldalra semmilyen képet nem teszünk fel.A lányok túl kicsik még ahhoz hogy az engedélyüket kérjem,nem tudják még eldönteni mire is.Ezért ne haragudjatok.
    Event növények 4 farmon letermelve,lapátok készek,már csak a felröpikre várok...
    Makka drága!gyönyörű dolgokat lehet alkotni,már aki tudja is e szép művészetet.Kézzel készített dolgok mindig értékesebben,na meg szebbek is..
    Szia Zsémbike!gyönyörű a bannered,Ema egyik csodaszép munkája.

Hozok egy kis meleget,dobok rá pár fahasábot,mire jöttök jó meleg legyen..

Legyen csodás napotok..[​IMG]

3. misómasa

misómasa Utánpótlás-írogató

Sziasztok! az utolsó feladathoz nagyon sok felröpi hiányzik még, kérem aki tud szánjon meg füzérrel. misómasa a farmnevem. Köszönöm szépen!:music:

4. fénylő

fénylő Fórum-zöldfülű

Sziasztok :)

Ha valakinek már nincs szüksége felröppenőre,az ha tud küldjön nekem,légyszíves:)) Szegény fénylő fejemnek még sok hiányzik :D
    Köszönöm szépen előre is:) Baráti szia :)

5. Tirolo

Tirolo Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Én is mások segítségére támaszkodnék! Felreppenő hiányzik nagyon. :(
    Aki megszán, annak nagyon köszönöm és ha segítségére lehetek valamiben, kérem írjon! Felhasználónevem: Tirolo

Utoljára szerkesztett: 12.11.14
  6. Unnokák

Unnokák Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos a felröppivel igen gyéren állok.:))
    Aki tud legyen szíves küldjön és írja meg, hogy holnaptól mit kér érte cserébe!?
    Előre is köszönöm!

7. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok,

sajnos elég sok felröpi hiányzik még...Minden segítséget megköszönök :)

levendulavirág :)

8. Lizike1961

Lizike1961 Járnitanuló

Szép napot mindenkinek!
    A nővények levannak termelve az eventhez.
    Csak lámpafűzér az nagyon kevés van, még a 3 szintet sem tudtam amiat lezárni.
    A lapátot még készítem.
    Ha tudtok segítsetek! Előre is köszönöm.

9. békácska

békácska Junior szaki

Sziasztok!
    Új event,új ,,kuncsorgás":) Annak ellenére,hogy az event előtt fejlesztettem a kupákat, csak nem jön elegendő lámpafüzér,így kérlek titeket,aki tud küldjön egy ilyen szépséget(vele sokkal jobba kiegyezek,mint az enktoplazmával,mennyivel szebb azért :D) Én is igyekszem küldeni,amikor tudok,azoknak,akik írtak itt ,vagy máshol!:) Szép napot kíván:KisAlexandra( Ez a farmnevem)

10. fatibaba

fatibaba Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!Kell nekem még 320Db lámpa!Aki tud az legyen szíves küldjön!Valahogyan majd meghálálom!Max kap ajándékot!Esetleg Töklekit vagy nem tudom!Légyszi küldjetek!

11. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nagy szükségem lenne kb.: 200 feröpire! :( Ha esetleg valakinek lenne feledleges szívesen elfogadnám! :D
    Farm nevem: Snoopy1993.
    Ha tudom meghálálom, csak írj rám!
    Előre is nagyon szépen köszönöm és további szép napot!
    Üdv: Gabi. :D

12. .Solya.

.Solya. Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én is sajnos nagyon el vagyok maradva a felröppenőkkel, így ha van még valakinek felesleges azt szívesen fogadom, és küldök neki én is cserébe. Köszi!

13. editka55

editka55 Utánpótlás-írogató

Félek nem lesz meg a lámpafűzérem, pedig minden egyéb megvan az eventhez. 350 db hiányzik még :(
    Kérlek küldjetek nekem, ha tudtok! Köszönöm szépen!

Utoljára szerkesztett: 10.11.14
  14. barbara850303

barbara850303 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is szükségem lenne lámpafüzérre, viszonozni is tudom.Küldj üzenetet.Előre is köszönöm.

15. Gvali0105

Gvali0105 Utánpótlás-írogató

Sziasztok vali07 vagyok gond van a fel-repivel ha valaki tud segítsen.
    Köszi mindenkinek

16. torpi19

torpi19 Törekvő

nem szokott sok gondom lenni de most légyszi segítsetek

torpi19

17. Keres

Keres Fórum-zöldfülű

szeretnélek benneteket megkérni, hogy aki tud küldjön nekem lámpafűzért, már csak az hiányzik a 3-ik feladatomhoz:)

18. veranike

veranike Aktív író

Sziasztok!

Aki tud, légyszi segítsen lámpafüzérrel. Cserébe én is küldök, amit kér az ajándéklistáról, vagy töklekvárt, répás kenyeret.
    Előre is köszi! :)

veranike

19. tabascos

tabascos Járnitanuló

Nekem még 304 db felröppenőm hiányzik? Akinek van még feleslegben lécci segítsen ki engem. Mindenki ilyen rosszul áll?

20. Scooby0101

Scooby0101 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Csak 93 füzérem van a 450-ből:( Segítsetek légyszi! Ma még 2 db-ot van lehetőségem visszaküldeni, aki kéri, küldjön baglyot! 1000 köszönet mindenkinek! Scooby0101

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.