Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lizike1961

Lizike1961 Járnitanuló

Hali!
    Füzér hiányom van! Akinek van még feleslegben lécci segítsen!;)

2. torpi19

torpi19 Törekvő

küldjétek a felrópiket légyszi

torpi19

3. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok Odusok!
    A mai napom is hamar eltelt,pedig ma nem volt annyi munka hogy megszakadtunk volna!
    Holnap pihi(Ablakpucolás, mosás, főzés,vásárlás,vasalás) de azért reggel megpróbálok tovább aludni!

Kamylla drága ne érts félre semmi probléma nincsen a kép miatt sőt megértem,én sem vagyok az a nagy képmegosztó. Szerencsés vagy hogy nem kell dolgozz,viszont a háztartás is egyfajta munka.
    Én a képregény 2.részét gyűröm még flitternákot vagy mi a szöszt kell gyűjtenem nekem már ez is eredmény ja és sikerült hosszú idő után szintet is lépnem. :)
    megyek is aratni gyorsan köszönöm a tüzet drága jó ebben a hűvös időben! :)
    Pusza mindenkinek

kamylla64 kedveli ezt.
  4. somimami

somimami Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Tudnátok nekem felröppenőt küldeni?Nagyon megköszönném és persze én is küldök,ha szükség van rá.Köszönöm :)

5. tabascos

tabascos Járnitanuló

224 felröppenőm hiányzik, már csak a gazdatársaim segítségében bízhatok, hogy az eventet be tudjam fejezni. Légyszi, segítsetek!

6. 660526

660526 Fórum ismerője

Én is segítségre szorulok és én is tudok segíteni :D. Írjatok segítsünk egymásnak, küldjetek lámpafüzért!

7. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    Most értem csak ide,eddig a háztartási eventel birkóztam,jelentem legyőztem.
    Vivikém! Az eventet négy farmunkon kezdtem el,tegnap hármat befejeztem,ma reggel az utolsó is megvan..most meg nézem az órát,hát látom hogy meghosszabbították,ami nem baj,legalább még sokan betudják fejezni..
    Gratulálok a színt lépésedhez,munka mellett elég nehézkes száguldozni,bár Én is már jó ideje egyhelyben toporgok..
    Ahogy olvaslak,ma elleszel a házi melóval,a vasalást kivéve mást szívesen csinálok,valahogy ez az ide-oda tilitoli nem a barátom,már ha szorít a cipő(az uramnak nincs egy vasalt inge sem)akkor megyek neki nagy sóhajtás közepette..

Jó munkát,legyen szép napotok,még ma benézek...

8. petrovicsz

petrovicsz Fórum-zöldfülű

Helo kedves gazdatársak,szánjatok meg néhány felröpivel, nagyon rávagyok szorulva, különben nem tudom befejezni az eventet
    (ha belefér az ajándékaim közé, neki is tudom viszonozni)

itt a farmnevem: petrovicsz
    a felröpiket előre is köszönöm

9. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok Odusok!

Megérkeztem! Annyira hamar eltelt a mai nap hogy csak na!
    Reggel sikerült végre aludnom fél 10 ig így kipihentem magamat. Párom elment henteshez húsért én meg addig nekiugrottam a takarításnak! Szép tiszta lett minden. Mostam is. Aztán elmentünk vásárolni! Nemrég pedig nekiálltunk székelykáposztát csinálni és most itt vagyok! :( Szörnyen felgyorsult az idő.

Kamylla drága nekem is 3farmom van de egyikkel sem sikerül befejeznem. :(
    A mai nap a vasalás elmarad bevallom én sem rajongok érte én is összegyűjtöm aztán mikor már 3kupac hegy van a kisszobánkban akkor nekiállok. :) Gratulálok a teljesített eventedhez!

Makka drága képzeld vettem kötőtűt meg fonalat ja és olyan fonalat ami jó horgoláshoz is de a horgolás nagyon eszi a fonalat így lehet a kötésnél maradok majd kiderül. Vettünk karácsonyi tertőt is nagyon szép pirosas bordós színe van. Nagyon készülődök már a karácsonyra pénteken meg ablakot puceválok!

Megyek is rohanok puszállak titeket!

kamylla64 kedveli ezt.
  10. -kati57-

-kati57- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Még 106 lámpafüzér hiányzik az event teljesítéséhez. Holnap reggel fél 7-ig kellene
    ennyi, mivel megyek dolgozni. Addig még lesz egy aratásom hosszú érésű növény-
    ből, de félek még így se lesz meg.
    Arra kérem játékostársaimat, hogy aki tud, küldjön nekem lámpafüzért, ha kell
    viszonzom.

Előre is köszönöm.

11. torpi19

torpi19 Törekvő

legyenek szivesek valakik még küldjenek felröpit legalább a titokólakat hadd tudjam végre kiszedni
    még 62 körül hiányzik

köszönöm

torpi19

12. pityu1987

pityu1987 Utánpótlás-írogató

Sziasztok én is beállok a sorba, kérnék lámpafüzért (kb 160), már csak ennyi kell az eventhez.
    Akinek kell tudok küldeni, csak írjátok le a módját mivel nemtudom hogyan kell.
    Előre is köszönöm, legalább tudni fogom hogy kell küldeni.

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Levelet váltotok a Postán majd a levele előtti pipát bejelölöd. Ekkor alul már hozzá tudod adni a barátlistádhoz és küldheted az ajándékot.

14. talicska110

talicska110 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 160 lámpafüzér kellene még. Tudtok segíteni?
    Köszönöm!
    talicska110

15. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Még 116 lámpafüzér kellene, igyekszek taktikusan vetni-aratni, de ha tudtok, küldjetek padamak nevű farmomra!
    Köszönettel.

16. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Sziasztok! Nekem is felröppenőre (lámpafüzérre) lenne szükségem. Kérek mindenkit aki tud küldjön Nekem, előre is ezer köszönet :)

Gazda, Farmneve: gabesz106;

17. Tirolo

Tirolo Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Én is mások segítségére támaszkodnék! Felreppenő hiányzik nagyon. :(
    Aki megszán, annak nagyon köszönöm és ha segítségére lehetek valamiben, kérem írjon! Felhasználónevem: Tirolo

18. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Akinek lenne lehetősége az kérem küldjön felreppenőt két picike farmomra. Előre is köszönöm.
    repper1990
    krok22

19. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! Nekem is hiányzik még 90 db körüli felröpi. Segítsetek, hogy meglegyen. Ha szükséged van neked is felröpire írd meg és viszonozom. Köszönöm.

20. barbara850303

barbara850303 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem is szükségem lenne még lámpafüzérre, aki tud legyen szíves küldeni, viszonozni is tudom.
    Előre is köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.