Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kertészcserkész

kertészcserkész Járnitanuló

Sziasztok!
    Ha valaki tudna felröpit küldeni azt nagyon szépen megköszönném, már csak azok begyüjtése hiányzik a feladatom teljesítéséhez. A küldöknek késöbb viszonzásul szerszámokat küldök.

2. szdina

szdina Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak! Nekem is már csak a lámpafüzérek hiányoznak az event teljesítéséhez. Akinek lehetőségében áll kérem küldjön nekem. Üdv, szdina

3. erikkecske92

erikkecske92 Járnitanuló

4. erikkecske92

erikkecske92 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nekem is felröppenő hiányzik kb 150 db.Aki tud az segítsen lécci.Köszönöm.!

5. Hugika5011

Hugika5011 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Kérlek Benneteket ha lehet küldjetek felröppenőket,szeretném ha be tudnám fejezni az eventet! Köszönöm !

6. makka80

makka80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én most sem végzek az eventtel, ezért is hagytam abba nyáron a játékot! Ha így haladok véglek elköszönök, nincs időm sok és ha így alakuk azt a keveset is sajnálom ráfordítani. Olyan eventek vannak amit csak akkor lehet teljesíteni, ha éjjel nappal járszik az ember!

kamylla64 kedveli ezt.
  7. Morcoska71

Morcoska71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, lámpafüzér ügyben kérnék segítséget, mert számításaim szerint nem lesz meg az eventem :( természetesen lehetőségeimhez képest viszonzom a felajánlásokat, akár a mostani, akár a későbbi eventek folyamán.
    előre is köszönöm a segítségeket.

üdv Morcoska 71

8. molyka71

molyka71 Fórum-zöldfülű

üdv mindenkinek, megköszönném ha gazdatársaim lámpafűzérrel ki tudnának segíteni, mert azzal gondban vagyok, a készletem erejéig én is tudok küldeni, akár most, akár később.

köszönettel molyka71

9. gibart

gibart Fórum-zöldfülű

Nem tudom, jó helyre írok-e. Szeretnék lámpafűzért kérni, mert még hiányzik. Sajnos, azt sem tudom, hogy kell küldenmi, mert lenne segítő szomszéd. Kérlekj, segítsetek, majd viszonozom.

10. petrus0422

petrus0422 Utánpótlás-írogató

Sziaszok!

Szeretnék kérni lámpafűzért,hogy betudjam fejezni az eventet.
    Előre is köszönöm
    petrus0422

11. jmarxi

jmarxi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lámpafűzér hiányban szenvedek,aki tudna küldeni azt nagyon megköszönném.
    üdv jmarxi:)

12. Cica1981

Cica1981 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szeretném kérni a segítségeteket hogy betudjam fejezni az eventet,felröpenő- re lenne szükségem kb holnap ra betudnám fejezni az eventett a segítségetekel,segítségeteket előre is köszönöm Cica1981

13. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden odúlakónak!
    Ma kissé lusta voltam,valahogy elszöszmöszöltem a délelőttöt,most kapkodok ezerrel.
    Vivikém! köszönöm a gratut,az eventekkel valahogy úgy vagyok,ami érdekel az teljes gázzal bírom csinálni,ami nem, annak neki sem állok.Ez most érdekelt,elég jók voltak a nyeremények..

Székelykáposztát imádjuk,elég sűrűn készítek Én is, a családom sokszor kéri.
    Ma tárkonyos tejfölös krumplilevest,borsos tokányt,tésztát főztem,estére meg a kicsiknek gyorsan összedobom a tejbedarát csokireszelékkel a tetején,ezt kérték mert nagyon szeretik.

Szia Makka!Sajnálom hogy nem sikerült befejezned az eventet,aki dolgozik annak szinte lehetetlen egy-egy feladat teljesítése.
    A BP-elgondolkodhatna ezen,hogy a zöm játékos bizony munkába jár,dolgozik,ezért nem kellene ilyen irtó mennyiségű növényt termelni,meg már tényleg even-event hátán van,már nem is tudom mikor raktam ki a pink ólaimat,pedig ez az agybajom...:D:D
    nagyon sokan abba hagyták már a játékot,a szomszédságomból is sokan bepirosodtak,majd eltűntek...

Most rohanok,ahogy tudok jövök...Szépséges napot mindenkinek.

14. molyka71

molyka71 Fórum-zöldfülű

sziasztok, van még mára pár darab lámpafűzérem, tudok még cserélni, nekem is arra lenne szükségem

15. Picur22

Picur22 Fórum-zöldfülű

sziasztok. Szeretnék kérni felröppenőt, tudom viszonozni. Picur22 farmra kérném. Köszönöm.

16. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok :)

Sajnos, nem lesz elég a felröppenő, szükségem lenne még elég sokra.
    ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék. :) Viszonozni is tudom,

köszönöm,

Levendulavirág :)

17. DesTiny

DesTiny Utánpótlás-írogató

Hali,
    szükségem lenne még néhány felröppenőre, hálás lennék ha valaki tudna segíteni.
    Köszi
    DesmondTiny

18. csoki55

csoki55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok :)Szükségem lenne jó pár felröppenőre ,aki tud kérem küldjön előre is köszönöm .​

19. ccaty

ccaty Járnitanuló

Egy felröpit még tudok valakinek küldeni, nem kérek cserébe semmit. Aki a leggyorsabb, annak küldöm, de szomszédnak nem tudom már felvenni, mert telt ház van, ezért az illetőnek kell rám írnia egy üzenetet és akkor barátként felvéve el tudom küldeni.

20. Kelet-csillaga

Kelet-csillaga Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos nekem még 157 felröppenő hiányzik. Segítsen, aki tud. Nagyon meg köszöném a segítséget és természertesen viszonoznám is. Köszszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.