Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szeretet-lak

Szeretet-lak Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagy szükségem lenne még néhány felröppenőre, hálás lennék ha valaki tudna segíteni. Köszönöm. Farm nevem: Szeretet-lak

2. Mese81

Mese81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos még több mint 100 felröppenőm hiányzik. Megköszönöm, ha tudnátok segíteni.
    Köszi
    Mese81

3. pomi

pomi Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Most először sikerült az összes eventet megtermelni, de a felröppenők sajnos elmaradtak. Kérlek benneteket aki tud, segítsen, küldjön lámpafüzért nekem.
    Előre is köszi.
    pomi

4. erikkecske92

erikkecske92 Járnitanuló

Sziasztok!Lámpafüzért szeretnék kérni aki tud azt kérem segítsen.Még 85 hiányzik de ültetem a szegfűt szupiganéval és remélem az is ad 60 körül.Kérlek benneteket,hogy segítsetek!Köszi.

5. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok! Nagyon sok felreppenő hiányzik még... kérlek segítsetek, hogy nekem is meglehessen!! Csókos névre várom az adományokat. Köszönöm!!!!!!

6. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok, látom a fényt az alagút végén :) Még 40 felröppenőm hiányzik. Bízom benne, hogy összejön. Ha valaki tudna segíteni, nagyon nagyon hálás lennék :)

köszönöm szépen,

Levendulavirág

ui. Én is tudom viszonozni.

7. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

sziasztok, 3 db felröpim hiányzik és mindjárt mennem kell dolgozni, nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni... tudok küldeni cserébe én is még, köszi

8. csipi

csipi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lámpafüzérel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.

tysonbébi

9. _pom-pom_

_pom-pom_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni hiányzik még jó pár felröppenőm,aki tud kéremszépen segítsen.Előre is köszönöm!!!

10. Tirolo

Tirolo Utánpótlás-írogató

Kérlek, hogy segítsetek! Ez lenne az első event, amit be tudnék fejezni. Hiányzik még 100 felröppenőm. Természetesen én is tudom viszonozni a jövőben. Nagy-nagy köszönet! Tirolo vagyok.

11. Kinguska96

Kinguska96 Járnitanuló

sziasztok segitsetek kérlek ha tudtok még sok lámpafüzér kellene de már kevés az ídő pedig jó lett volna ha összejön ez az event legalább! Előre is köszi mindenkinek

12. klm45

klm45 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! már csak 8 felreppenőm hiányzik, ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném :)))))))))))))))))
    nevem: KLM45 gazda

13. munkarabja

munkarabja Haladó

Hiányzik 119 felröppenőm és még van 7 óra szeretném kérni mindenki segítségét nevem munkarabja gazda

14. happy030965

happy030965 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem is 24 felröppenőm hiányzik megköszönöm ha tudtok segiteni ,happy030965

15. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! Kedves szomszédomnak hiányzik még felröppenő ha valaki tud segíteni kérlek titeket segítsetek! pomi

16. kegyesand

kegyesand Aktív író

zsko2014 farmra nagyon szeretnék kérni ha tudtok küldeni. Van 7óra hátra és nagyon hiányzik néhány és kétséges,bár vetettem-arattam. Fiamnak csinálom.Nagyon köszönöm

17. ilcsike81

ilcsike81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretnék felröpit kérni nagyon szeretném befejezni ezt az eventet köszönöm szépen

18. Mádzsi87

Mádzsi87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Óriási segítség lenne, ha küldenétek felröpit, hogy befejezzem az eventet. Nagyon szépen köszönöm!

Mádzsi87

19. ica1956

ica1956 Junior szaki

sziasztok segitséget szeretnék kérni irja meg valaki ,hogy kell elküldeni a meg maradt fel repenőket mert szivesen segitenék akinek kell választ előre is köszönöm

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Felesleges felröppenőket nem tudod "átküldeni", másik gazda számára. A napi ajándékok elküldésével, nyílik lehetőség a felröppenők "szétosztására".

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.