Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok Odusok!

Bandikánk is megérkezett végre!
    Nagyon gyönyörű ez a megemlékezés.A képen is mosolyog mint mindig mosolygott! :(

Petyám! Végre hogy írtál! Te is el vagy ám tűnve nem csak én. Mostanság sokat dolgozom és hulla vagyok azért nincs mindig időm feljönni,de általában vagyok. Várod a válaszom? Ha nem face-ra akkor hova ide? Mire kell válaszoljak? Bocsi de tök kész vagyok rengeteg a munka és iszonyatosan szét vagyok hullva. Az én motorolámra igen emlékszem izzíts be azt! Szörnyű ez a téli idő.

Megyek skacok aratni vetni aztá shoppingolok egyet. :) Szép napot mindenkinek.

2. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek!
    Szia Fettya! Igen... nyár végén kiköltöztünk Hamburgba,a férjem már nagyon rég óta itt dolgozik,most jött el az az idő mikoris az egész család kiköltözött.
    Nekem a nyelv ismeretem nagyoooon hiányos,a család többi tagja már elég jól elboldogul,emberem meg már majdnem anyanyelvi szinten beszéli..
    Telefont már hagytam el én is,legutóbb pont egy ilyen utáni új telefonommal gyűlt meg a bajom:A férjemnek akartam egy nagyoon személyes üzenetet írni,vagyis meg is írtam,majd szépen szélnek is eresztettem..Másnap reggel olvasom a választ,amitől szégyenemben majdnem elsüllyedtem...Válasz: "Kedves asszonyom! ha nagyon akarja akkor én is szeretem,de tegnap nem voltunk együtt,és főleg "azt" nem csináltuk"...Ez a fránya új telóhoz nem értvén,tévedésből a lányok háziorvosának küldtem el az üzenetet...még szerencse hogy nem vette zokon,sőt humora is volt neki hogy visszaírt..azért ettől még kellemetlen volt a szitu...
    Itt sincs jobb idő,ráadásul itt sokat is esik az eső,fejfájós révén meg sokat fájok miatta...

Szia Vivikém! Most hogy az ikrek betegek,nálam is szoros az idő,meg készülődünk a szülinapi zsúrjukra,4-én lesznek Eperkéink 5-évesek.
    Nah nem leszünk sokan,csak egy csoportnyi óvodás hadsereg,...:p:premélem elbírok velük...
    Vigyázz magadra,pihenj is egy kicsit...

Bandikám! Nagyon elvagy mostanság tűnve,sehol sem látom írásodat...
    Jó újra látni...Mi van veled? gyerkőceid?

Legyen szép napotok,ha minden igaz még benézek...

Benéztem nem volt senki, hoztam egy kis vitamint,hátha becsal benneteket...

http://www.horvathgazda.hu/images/kozepso.jpg

Utoljára szerkesztett: 2.12.14
  3. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odusok!
    Megérkeztem én is
    Tegnap kaptam tesómtól egy gyönyörű szép új táskát egy pénztárcát meg egy új sapkát. Nagyon boldog vagyok ja meg este elmentem kolléganőmmel meg a barátnőjével a városba iszogatni dumcsizni nagyon jó volt bár kicsit most kótyagos a bucim :) na megyek is dolgozóba!

Kamylla köszönöm a vitamint! Istenke éltesse a szülinaposokat! Kitartás a partyra majd.
    A többiek sajna eléggé szét vannak széledve. Mostanság Makka sem ír :(
    Remélem majd csak betérnek ők is.
    Puszi mindenkinek.

4. kamylla64

Szép napot minden betérő odusnak!
    Itt esik megint az eső,mint ahogy majdnem mindig..

Szia Vivi!Egy Nő mindig szeret táskát,pénztálcát kapni,meg mindent...:)
    Tesód akkor nagy örömöt okozott neked..
    Néha jó kirúgni a hámból,a kicsik miatt nálunk már nagyon ritka pedig igényelném.
    Köszönöm a köszöntésed,holnap lesz délután a dedósok versenyfutása az idegeimmel,remélem agybaj nélkül átvészelem...

Ennyi tudtam ma lenni,ahogy tudok jövök..Legyen szép napotok...

5. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odusok!

Kamylla kitartás majd írj,hogy tudjam túlélted agybaj nélkül! :)
    Nekem a munkahelyen indult be a karácsonyi hajcihő! Rengetegen vannak rengeteg a munka és még több a buta ostoba ember. Hétfőtől indul a túlórázás. 12.-én pedig Ákos koncertre megyünk az volt páromnak a szülinapi ajándéka.Én remélem ezt a karácsonyi két hét hajtást túlélem. Holnap van az utolsó napom pihenni pedig kellene vasalnom, mosnom főznöm kicsit takarítanom szóval nem tudom melyik ujjamat harapjam mert ha itthon tényleg pihenek és ezeket nem csinálom meg ünnepekre leharcolódik a lakás ha pedig megcsinálok mindent nem pihenem kellőképpen ki magamat. szóval nem egyszerű a helyzet.ja és közben egy egyszerű karácsonyi ajándékot is szeretnék csinálni a kollégáimnak.

Meg persze készülünk a Mesikém temetésére is. :(
    Mondjuk akkor jó az élet ha zajlik. :)

Na pusza nektek nem szabad szomorkodni tessék írni irogatni hogy odafentről Mesi is mosolyoghasson a lükeségeinken.

6. kamylla64

Szép napot odusok!
    Szia Vivi! Jelentem túl éltem a tegnapi napot,nagyon jól sikerült Eperkéink szülinapi zsúrja,kaptak virágokat,játékokat,rengeteg édességet..
    Ma hogy ki ne essek a szerepemből,a nagyfiunknak a szülinapjára készülődök,holnap az övét ünnepeljük,meg a Mikit is nagyon várjuk,remélem meg is jön,a lányok nem voltak olyan rosszak,hogy a házunkat is elkerülje..;);)

Neked is kívánok sok türelmet energiát így az ünnepek előtti hajrához,vegyél egy nagy levegőt,ha ostoba emberrel vagy kénytelen szembekerülni.
    Ákost Én is kedvelem, van pár dala amit kifejezetten szeretek...
    Azért próbálj meg egy kicsit pihenni is,..."mondja az aki hulla fáradt már"...de majd ha minden igaz, hétfőtől mennek a lányok újra oviba,akkor tudok pihenni..

Holnap kisuvickolt csizmákkal várni a Télapót...kívánok mindenkinek sok belevaló ajándékot..

Kedves odusok...Legyen szép napotok..

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Mikulás eventes ajándékok célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

8. Aisza66

Aisza66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Felreppenő hiányban szenvedek, de tudok küldeni még 7 db-ot akinek kell. Ma még nem küldtem el az ajándékokat.
    Üdv. Aisza66

Böcsánat nem voltam elég egyértelmű: Mikulássapka hiányom van. Aki kér tőlem felreppenőt írjon és küldök. 7 db-ot tudok küldeni!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.12.14
  9. mazsika66

mazsika66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    3 farmomra szeretnék felreppenőket kérni. Farmcímek: mazsika66; mazsika1966; sziszo83.
    Segítséget viszonozom!
    Előre is köszönöm!

10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szeretettel a Mikulástól:
    [​IMG] További szép napot, és kellemes hétvégét!:)

11. gabesz106

gabesz106 Junior szaki

Sziasztok! Még 90 db mikuláscsomag hiányzik ahhoz, hogy meglegyen életem első felhője. Az összes többi felhőre a kitehető tárgyaim már meg vannak. Kérlek titeket, hogy aki megteheti ma és holnap támogasson meg egy-egy mikuláscsomaggal, előre is köszönöm mindenkinek ;)

12. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odusok!
    Én is ideértem,nem rabolt el a Mikulás! sőt nekem ajándékot sem hozott :( Pedig szerintem nem voltam rossz.
    Na mindegy. Párocskámnak tegnap csináltam egy pólót,nagyon tetszett neki! :)

Kamylla örülök hogy túlélted a zsúrt,gyakorlott rutinos anyuka vagy! A fiúknak már megvan az ajándék?
    Igyekszem az ostoba emberek ostobaságait mosolyogva tűrni,remélem nem lesz gond.

Odusok nekem mennem kell vár a munka puszállak titeket. Kinek mit hozott a Miki?
    Utólag is boldog mikit mindenkinek!

13. dujuor

dujuor Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Jó pár mikulás sapkám és csomagom hiányzik még (100 db fölött). Én is küzdök, hogy meg legyen, de ha valaki tudna küldeni, azt nagyon megköszönném, félek, hogy pont nem érek a végére. A farmom neve: dujuor

Napi 7 ajándékozási lehetőségem nekem is van, ha valaki kér cserébe, akkor egy üzenetet küldjön rám legyen szíves.

Utoljára szerkesztett: 7.12.14
  14. Vavyan1

Vavyan1 Járnitanuló

Sziasztok!
    Kitisztítottam a cipőmet és mégsem kaptam mikuláscsomagot. :-(((

Ha valaki tud küldeni nekem, akkor nagyon megköszönném. Nagyon szeretném befejezni az eventet, de ha így jön a felröppenő csomagocska, akkor sajnos nem fog sikerülni.
    Holnap nem leszek gépközelben, így a hátralevő időt nem tudom eléggé hasznosítani.
    Előre is köszi az ajándékotokat!
    Vavyan

15. gyuri1000

gyuri1000 Fórum-zöldfülű

sziasztok!Tudna nekem valaki küldeni ajándékcsomagot? elöre is köszönöm,a nevem gyuri1000

16. Lata98

Lata98 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nekem még mikulássapkák hiányoznak ha tudnátok segiteni megköszöném.

17. petrovicsz

petrovicsz Fórum-zöldfülű

Sziasztok gazdatársak nagy szükségem lenne egypár Mikuláscsomag felröpire, viszonozni is tudok
    a farmnevem: petrovicsz

a felröpenőket előre is köszönöm.

18. missany

missany Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Elég sok mikuláscsomag hiányzik még a felhőhöz,ha tudtok segítsetek.A sapka biztos meglesz.
    Előre is nagyon köszönöm!
    missany

19. zsazsi04

zsazsi04 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nekem is a csomag hiányzik!
    Kérem aki tud segítsen!
    Köszönöm!
    zsazsi04

20. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Az első 4 küldőnek - ha írásban kéri - csomagot küldök, reggel.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.