Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cicanya

cicanya Haladó

Szia én szeretnék kérni, nem tudom hogy tudlak majd felvenni mert a rovid ő betűm nem műkodik igy bajos lesz hogy küldjek. ha esetleg fel tudsz venni Te és irsz valamit akkor talán.
    koszi,

2. -gézsu-

-gézsu- Utánpótlás-írogató

Üdv Kedves Gazdatársak!
    Szeretnék kérni tőletek csomagot, hosszúkat ültettem az utóbbi napokban, mégis hiányzik 50 db. Pedig a legendám is ki van váltva, az állatos ugyan nem tejes. Most vhogy nehezebben jönnek ezek a fránya csomagok! Természetesen az ajándékokat mindenkinek visszaküldöm!

3. dujuor

dujuor Utánpótlás-írogató

Köszönöm mindenkinek a küldött sapikat. Ebben a pillanatban sikeresen teljesítettem az eventet. Nélkületek nagyon nem biztos, hogy meg lett volna. :)

Nekem a sapkák nem akarnak röppenni, a csomagok már kész vannak. Tudnátok sapkákat küldeni? 5 ajándék erejéig ma én is tudok küldeni.

A farm neve: dujuor

Utoljára szerkesztett: 8.12.14
  4. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

KÉRÉS AKI TUD KÜLDJÖM MÁR FELREPPENŐKET?

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne írj csupa nagy betűvel, mert kiabálásnak számít az internetes kommunikációban.

6. tuminumi00

tuminumi00 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Be tudnám fejezni az eventet csak kevés mikulássapka jön. Mit lehet tenni? Köszi

7. hapi69

hapi69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kérlek segítsetek! Mikulássapkára lenne szükségem és nagyon örülnék, ha küldenétek egy pár db-ot.
    Üdv: hapi69

8. erikkecske92

erikkecske92 Járnitanuló

Sziasztok! Felröppenőkre lenne szükségem,kérem a gazdatársaimat,hogy aki tud az küldjön.Előre is köszönöm szépen.

9. FARAO

FARAO Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tudok küldeni 6 farmról felröppenőket. Van amelyikről 5öt, de olyan is amelyikről 7 gazdának. Akinek szüksége van rá, az írjon a FARAO címre, hogy mi kell és szívesen küldök. Én már végeztem mindennel, úgyhogy felajánlom.

10. -bubszi-

-bubszi- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szükségem lenne mikulássapkára, ha valaki tud küldeni.
    Köszönöm szépen.
    Andi

11. szdina

szdina Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak!
    Akinek lehetőségében áll kérem segítsen mikulássapkákkal, hogy az eventet teljesíteni tudjam.
    Köszönöm, szdina

12. hapi69

hapi69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Már csak 8 mikulássapka hiányzik!Légyszi segítsetek!
    Köszönöm:hapi69

13. vikoca31

vikoca31 Utánpótlás-írogató

sziasztok! én is segitséget szeretnék kérni.13 db sapka és 3 db ajándékcsomag hiányzik. ha tudtok segitsetek köszi

14. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! S:eek::S: 5db sapi hiányzik! Segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszike!

15. FARAO

FARAO Fórum-zöldfülű

Van még felröppenőm amit tudok küldeni. Ha érdekek írj a FARAO címre.

16. fülinyuszi

fülinyuszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok 2 csomag hiányzik még kérem aki tud küldjön holnap viszonozom, amit kér azzal.
    Előre is köszönöm a segítséget :)

fülinyuszi

17. Puszedli60

Puszedli60 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mikuláscsomag kellene!! Kérem, hogy aki tud küldjön még...:cry:

18. zolimalnas

zolimalnas Fórum-zöldfülű

6 db sapkám hiányzik SOS én is tudok küldeni zolimalnas

19. tuminumi00

tuminumi00 Fórum-zöldfülű

sziasztok! Nagyon kevés felröppenőt ad a játék, az emberek éjjel-nappal vetnek aratnak és a végén nem tudja befejezni a játékot. elveszik azt a maradék játékkedvét is az embereknek ami van. Köszönöm

20. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok 10 db miki SAPKA hiányzik a befejezésig,aki tud legyen szives küldjön :) Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.