Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az Ötödik születésnap eventes ajándékok célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

[​IMG] [​IMG]

2. zolcsika66

zolcsika66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Elég sok felröppenőm hiányzik kérlek segítsetek!!!!

Köszönöm
    Gazdanevem:zolcsika666

3. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Kérem jószándékú, önzetlen segítségeteket! Küldjetek elemet!!!!! Viszonozni nem tudom, mert a Szomszédaim között kell a 7 db-ot elosztani.
    Kedvetek szerinti, kellemes napot kívánok! brennerzsuzsa

4. vassgabor

vassgabor Utánpótlás-írogató

sziasztok,elemeket kérnék köszönöm,holnaptól viszonozni tudom

5. netlady1

netlady1 Utánpótlás-írogató

sziasztok elemeket kérnék

6. Tama9

Tama9 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Aki tud küldeni felröppenőt, kérem gondoljon rám is. Köszönöm!
    Tama9

7. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Sziasztok Kedveskéim! :)

Egyik este a TV tornyunk, meseszép időjárási körülmények között...
    Kép 1

Szia Kamyllám! :)

Gratulálok Émykétekhez. Édes egy pofa, az biztos.
    Szépséges hétvégét!

Szió drága Vivikém! :)

Kiváló ötlet! A tavaszi időszak, nagyon jó lesz az újabb találkozásra. Csak a lényeg, hogy pár héttel előtte pontosítsunk.
    Nagyon remélem, hogy az egyik kedvenc évszakom, hamarosan beköszönt. A tél meg megy oda, ahonnan jött! :) :D

További szép hétvégét mindenkinek!
    VUK!

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd...._=1431264372_353ca34f136a41ca7d8be812508636c4

Na hol a cicuska? :)

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Szia Laboviti!
    Köszi szépen a cserét. Most vettem észre, hogy egy picit méreten felüli volt.

(Január 31. 21:10)

Ma ez a csodás látvány fogadja, a Mecsek északi oldalára érkezőket.
    A téli Mecsek 1
    (A kislány, egy kollégám gyermeke)

És még ez is....
    A téli Mecsek 2
    A téli Mecsek 3

A városban ebből már régen nincsen semmi. A látvány hiánya miatt kár, amúgy meg nem bánom egyáltalán. :)

Ezt hallottátok, olvastátok már valamikor?

Puhatestűek kényszer-kilakoltatása tűzeset miatt

"Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el,
    az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt.
    A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk,
    amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki."

Na melyik gyermekversike, jogász nyelvű változata ez? :) :D

(Február 1. 16:50)

Pécs egy kicsit más szemszögből...
    (Szintén pár nappal ezelőtt készült.)

Utoljára szerkesztett: 2.2.15
    -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  8. kicsi_66

kicsi_66 Junior szaki

sziasztok nekem sajnos nagyon sok felröpi hiányzik :( sajna s szomszédaim sem aktívak ezen a téren :( aki teheti kérem küldjön elemet és viszonzásul küldök én is :) köszönöm előre is

9. Tündérke081280

Tündérke081280 Fórum-zöldfülű

Sziasztok aki tud küldjön már felreppenőt,a növényem már meg lenne,de a felreppenő nincs meg ,köszönöm!
    Gazda: Tündérke081280ID: 12496508

10. Tündérgazda

Tündérgazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is hiányzik még felröppenő elem :( Köszönöm a segítséget! :)

11. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. :S
    Nem jönnek az elemek úgy, ahogyan vártam, ezért, ha esetleg valaki tudna küldeni, szívesen venném (Kb.: 400 hiányzik :( ). :D
    Ha belefér a napi 5-be szívesen visszaküldöm. :D
    Előre is köszönöm, ha segítesz! :D
    A farmneven: Snoopy1993. :D
    Üdvözlettel: Gabi :D

12. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Legyetek szivesek küldeni elemet, mert nagyon nem jön össze a felröppenő, köszönöm és küldök én is

13. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Elemre lenne még szükségem, pontosan 210 db hiányzik, pedig tegnap óta hosszú érésűeket ültetek, mert az eventnövények péntek reggelre meglettek. Érdekes módon valahogy nem adnak eleget, a szegfű (nálam ez a leghosszabb, és nem nemesített) egy-egy farmon 23-27 db-ig adott csak, bahán a citromfű 18 db-ot :( Farmnevem: Hoyabella
    13 szomszédommal folyamatosan ezt küldünk egymásnak az event kezdete óta (én 7 ajándékot küldhetek naponta), és még sincs meg. Ha valaki viszonzást kér, írja meg, igyekszem teljesíteni. Előre is köszönöm mindenkinek, aki küld.

14. mirandilla

mirandilla Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem, nehezen jön a felreppenő, szeretné elemeket kérni az event befejezéséhez. Köszönöm o_O. Mirandilla

15. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! Úgy tűnik mindegy mit ültetek (pedig volt már mogyoró és rózsa is) nem jönnek a felröpik. Aki tud az segítsen, köszönöm. Ha szükséges én is küldök cserébe.

Utoljára szerkesztett: 1.2.15
  16. p.martin06

p.martin06 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Aki tud kérem, hogy küldjön nekem is felreppenőt!Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! És természetesen én is nagyon szívesen küldök bárkinek, akinek szüksége van rá. :)

17. Csigás71

Csigás71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Szeretném segítségetek kérni.
    Sajnos egyéb kötelezettségeim miatt 1,5 nap kiesett az eventből. A felröppenőkön kívül minden mást sikerült behoznom, de ezekből még nagyon sok hiányzik.

Kösz Csigás71

18. zsombIbadA

zsombIbadA Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elemek kellenének, sajnos nagyon lassan gyűlik össze a kért mennyiség. Előre is köszönöm, ha segítetek!

19. GáborZsuzsanna

GáborZsuzsanna Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kedve gazdatársaim, elemekre volna szükségem, hogy be tudjam fejezni az eventet! Ha valakinek módjában állna,küldjön nekem! :)
    Köszönettel: GáborZsuzsanna

20. Jéger11

Jéger11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Elemeket kérnék szépen... Belehúztam, letermeltem az eventnövényt, öltem az egészbe egy cosmó energiát meg csp-t, és most nem jön úgy a felröppenő, ahogy szokott...
    Aki tud, légyszi küldjön!
    Előre is köszi!
    Jéger11

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.