Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bbeata11

bbeata11 Járnitanuló

Sziasztok!szeretném kérni a segítségeteket .Kb 200 elem kell még.A növényeket megtermeltem.De a felköpik nem jönnek.Köszönöm

2. zsombIbadA

zsombIbadA Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nehezen jönnek a az elemek, kérem, aki tud küldjön! Nagyon köszönöm!!!

3. Kacsatelep

Kacsatelep Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiányzik néhány felröppenőm. Néhányat tudok visszaküldeni, de almás-répás csatnit is tudok cserébe küldeni.
    Nagyon hálás lennék.
    Üdv. Kacsatelep

4. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok!
    Sajnos sok elem hiányzik még. Hiába küldtem a szomszédaimnak, sajnos vissza nem jött napok óta semmi. Így, ha küld valaki, annak vissza is megy ajándék.
    Köszönöm!

5. talicska110

talicska110 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek: kevés az elemem, küldjetek legyetek szívesek!
    Köszönöm!
    talicska110

6. Adrienn902

Adrienn902 Járnitanuló

Sziasztok, még 136 db elemre lenne szükségem, kérlek segítsetek a megszerzésében. A készlet erejéig viszonozni is tudom, esetleg event után maja maszkot is tudok küldeni.
    Játékban a nevem: Adrienn902

7. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Üdv. Ez az első event amiben nem biztos hogy meglesz a felreppenő. Szívesen fogadok bárkitől ajándékba. cserébe írja meg mit szeretne. Piros bólé, vagy hasonlót tudok küldeni későbbiekben.
    köszi
    többit levélben.

8. manó85

manó85 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Ha esetleg Valakinek van felesleges ajándékozási lehetősége, küldjön nekem ELEMET.
    Előre is köszönöm

maó85

9. marcsi164

marcsi164 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni,mert nem lesz meg a felröppenőm,Aki tud az legyszi segítsen!
    Köszönöm ha segítetek.
    Farm nevem :marcsi164

10. wittnerzsolt

wittnerzsolt Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szükségem lenne néhány felröppenőre.Légyszí segítsetek.
    Köszönöm
    Farmnevem:wittnerzsolt

11. Dobostorta

Dobostorta Fórum-zöldfülű

Szeretnék kérni egynéhány ELEMET kérlek segítsetek.
    Farmernevem: Dobostorta
    Előre is köszi :)

12. ladyblack73

ladyblack73 Járnitanuló

Sziasztok elemre volna szükségem ladyblack73 és -szimpla- nevű farmjaimra!Köszönöm

13. missany

missany Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék elemeket kérni,hátha sikerülne a felhőre valót összeszedni.Aki tud segítsen! Köszönöm.missany Minden más megvan hozzá

Utoljára szerkesztett: 1.2.15
  14. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Sziasztok!
    Aki kész az eventtel és épp nem küld ajándékot a szomszédainak légyszives küldjön nekem elemet, még elég sok hiányzik. Aki küld, felirom, és legközelebb megajándékozom azzal, amit szeretne....
    Köszönöm előre is!!!!
    Ági

15. ada77201

ada77201 Fórumlakó

sziasztok szeretnék pár elemet kérni aki már kész még 150db hiányzik de folyamatosan vetek és aratok hosszú érésűt remélem sikerül befejeznem:) Előre is köszönöm ada77201

16. Cilifarmja

Cilifarmja Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, elég sok elem hiányzik még az eventhez. Aki tud legyen szíves küldjön nekem. Köszönöm. Cilifarmja

17. f.roli

f.roli Fórum-zöldfülű

Sziasztok, szeretnék segítséget kérni az eventhez, aki megtudja oldani kérem küldjön nekem elemet. Nagyon köszönöm.
    Én is küldök ahányat csak tudok ;)

18. zsudicsi

zsudicsi Utánpótlás-írogató

Sajnos újra bajban vagyok, ha valaki tud segiteni nagyon hálás lennék, még kellene legalább 120 elem.
    Előre is köszönöm a kedves farmosok.
    zsudicsi

19. knédi

knédi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is szükségem lenne még jónéhány elemre, aki tud, segítsen. Következő eventnél meghálálom. Köszönöm: knédi

20. Krisztanita

Krisztanita Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem mindenem meglenne, csak az ELEMből hiányzik még 120 db! SEGÍTSETEK! Én is tudok valamennyit küldeni. Vagy ötletet is elfogadok, hogy éjszakára mit vessek! Köszi: Krisztanita

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.