Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bekesifanni

bekesifanni Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítsetek légyszi, hiányzik még egy jó pár felröppenőm az event teljesítéséhez. Előre is köszönöm minden kedves Gazdának, aki segít.

2. -B.Enci-

-B.Enci- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérlek küldjetek Elemet, ha tudtok vagy aki tud, hálás lennék érte. Kövi Eventnél tudok segítek. Előre is köszönöm.

3. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Sziasztok!felreppenő hiányom van kérlek segítsetek!! Előre is köszönöm!!

4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!

Nagyon jól állok az eventtel délre elkészülök az event gazzal és kellene sok sok elem meg pár vekker mert a terményest akarom befejezni köszi előre is

5. liptakmargit64

liptakmargit64 Fórum-zöldfülű

sziasztok!Tudna valaki segíteni

6. liptakmargit64

liptakmargit64 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Tudna valaki segíteni?Hiányzik pár elem ,ha tudna valaki küldeni napi ajándékban tudom viszonozni.Köszi!

7. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! Még mindig sok elem hiányzik. Aki tud, kérem küldjön. Köszönöm

8. Bigsanyi

Bigsanyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Remélem találok rendes embereket (angyalokat).
    Csak az elemeim hiányoznak...
    Előre is köszönöm a segítséget :inlove:

9. petrus0422

petrus0422 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos nekem is hiányzik még kb 120 elem.
    Ha van valakinek feleslege azt szívesen fogadnám előre is köszönöm
    petrus0422

10. muskátlipofa

muskátlipofa Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Legyen szíves aki tud küldjön nekem elemet előre is megköszönöm. muskátlipofa

11. fanyűvő76

fanyűvő76 Utánpótlás-írogató

Üdv Kedves Gazdák! Meggyűlt a bajom az elemekkel! Kérlek benneteket, ha tudtok küldjetek nekem! Természetesen viszonzom! Köszönöm előre is!

12. pagi761

pagi761 Utánpótlás-írogató

Szép napot Mindenkinek! Az elemeim elfogytak, és igencsak nehezen adja a rendszer, minden fifikát bevetettem, de lehet, hogy nem sikerül zárásig befejeznem. Kérlek benneteket aki tud küldjön nekem! További jó játékot!

13. meli19846

meli19846 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Itt vagyunk az event vége előtt és nekem még sok felröppenőm hiányzik pedig minden más meglenne az event teljesítéséhez. Akinek van lehetősége szánjon meg légyszi elemmel.

14. pityu1987

pityu1987 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ha nem gond én is kérnék elemet a sikeres befejezéshez kb 50 db kell, még nem teljes a nemesítésem.
    Előre is köszönöm.

15. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

egy nagyon jó szomszédomnak kérnék elemet énma már küldtem neki félő hogy nem végez az elemek miatt szelmalom gazda a nevébe is köszönöm

16. Phetyu13

Phetyu13 Fórum-zöldfülű

Phetyu13 a farm-nevem, még 60 db elemre lenne szükségem, légyszives segitsetek!

Köszönöm Tadity, Pistike-kdog, 70ikun, Olsenbanda, Farkaska gazdáknak az ajándék felröpiket. Sikerült megcsinálni!

Utoljára szerkesztett: 2.2.15
  17. emmike

emmike Utánpótlás-írogató

sziasztok segitsetek szükségem lenne 100-150 felröpenöre

18. lordfairy

lordfairy Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kellene 8 felröppenő, de már csak 10 óra van hátra ha tud valaki segítsen. Lordfairy a farmnevem.

19. mari1999.1.18

mari1999.1.18 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem még 29 elem hiányzik ha valaki tudna nekem segíteni megköszöném.

Farmnevem:
    mari1999.1.18

20. -.-Kicsifarmer-.-

-.-Kicsifarmer-.- Utánpótlás-írogató

Szeretnék elemet kérni, ha tudtok segítsetek! Előre is köszönöm;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.