Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. batka02

batka02 Fórum-zöldfülű

Elemre lenne szükségem, kérlek küldjetek és írjátok meg mit kértek cserébe!! Köszönöm!!!
    batka02

2. ordogkoma

ordogkoma Utánpótlás-írogató

17 elem hiányzik, kérlek, ha tudsz, küldj. Helyette küldök húsvéti lekvárt, vagy amit kérsz.
    Köszönöm.

3. pityu1987

pityu1987 Utánpótlás-írogató

Sziasztok még kellene 21 db elem az utolsó feladathoz, már arattam mindent, elöre is köszönöm.

4. H.Bea

H.Bea Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Ha valaki tudna elemet küldeni megköszönöm ,még pár hiányzik.4 küldési lehetőségem nekem is van. Farm címem H.Bea
    Előre is köszönöm. Ha én tudok segíteni irj.

5. farkassaci

farkassaci Utánpótlás-írogató

sziasztok elemekre lenne szükségem akik tudnak segitsenek vissza is tudok küldeni farm nevem farkassaci kőszi

6. szárhegy

szárhegy Fórum-zöldfülű

Sziasztok kedves farmlakók!Sajna nekem is nagy szükségen lenne 20 elemre.Aki tudna segíteni,azt megköszönném.

7. Babu-gazda

Babu-gazda Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Még 20 elemre lenne szükségem az event befejezéséhez. Megköszönném, ha tudnátok küldeni.

Babu-gazda

8. lizzi102112

lizzi102112 Fórum-zöldfülű

S.O.S
    SZIASZTOK
    65 db FELRÖPENORE LENNE SZUKSEGEM,HOGY BETUDJAM FEJEZNI AZ EVENTETT.KERLEK SEGITSETEK.
    AKI KERI VISSZAKULDOM NEKI.
    S.O.S

9. jancsoka66

jancsoka66 Fórum-zöldfülű

Kedves Gazdák !! Szeretném a segítségeteket kérni !! Elemekre lenne szükségem . Munkátokat megköszönöm , ha tudtok segíteni.! További jó munkát !!

10. somzsuzsi

somzsuzsi Fórum-zöldfülű

Én is kérni szeretnék. 13 elem hiányzik, hogy be tudjam fejezni az eventet! Segítsetek, kérlek! somzsuzsi

11. petrovszkikata

petrovszkikata Utánpótlás-írogató

31 db elem hiányzik, légyszi segítsetek, Köszönöm.

12. GErika63

GErika63 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kellene még jó pár felröppenő, kérlek benneteket segítsetek: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! :-((

13. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Sziasztok!
    Még 20 felröpi hiányzik a befejezéshez. Ha tud valaki kérem segítsen.Előre is köszönöm.

14. zsudicsi

zsudicsi Utánpótlás-írogató

Sajnos nekem is hiányzik még 12 elem és nem tudom befejezni. Ha valakinek még van egy -ket elem hálás lennék. Kaptam egy pár elemet ajándékba farmtársaimtól akiknek ezuttal meg is köszönöm.
    zsudicsi

15. -csillag37-

-csillag37- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 26db elem hiányzik az event befejezéséhez, alig jöttek a felröppenők, pedig rúnám is van és bevallom, hogy vettem is 100-at, de többet nem tudok, még így sem jött össze. Aki tud, küldjön. 7db erejéig én is tudok, csak írjon, aki szeretné. Előre is köszönöm. Üdv, mindenkinek

16. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Kérés még 5 db elem hiányzik aki tud segítsen már?

17. petrovszkikata

petrovszkikata Utánpótlás-írogató

már csak 24 db kellene elemből, légyszi aki tud még küldeni, küldjön, én 3-at még tudok viszonozni

18. boka007

boka007 Haladó

Szeretnék kérni felröpit, mert hiányzik még pár darab... tudok viszonozni, ha valakit érint! farmom: boka007

19. talicska110

talicska110 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek: kevés az elemem, küldjetek legyetek szívesek!
    Köszönöm!
    talicska110

20. .Gulyi.

.Gulyi. Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos nekem is szükségem lenen még elemekre a befejezéshez. :( Aki tud kérem segítsen! Előre is köszönöm:
    .Gulyi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.