Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. H.Edina

H.Edina Fórum-zöldfülű

H . Edina 10 nyíl kell segítsetek SOS SOS

2. doridorici

doridorici Utánpótlás-írogató

Koszi mindenkinek meg lett!!!!!!!!!!

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Köszönjük a segítőkész Gazdáknak az event felröppenőit.

Találkozunk a következő "repülős" esemény alkalmával.

4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép délutánt odusok!:)
    Kamylla szomszikámnak írtam, miért is voltam olyan sokat távol.
    Sajna az influenzia minket is elért, főleg engem. :(
    Szeretném ha szívesen fogadnátok egy kedves ismerősömet itt az oduban, 12 éves, egy tünemény fiúcska. :)
    Bandikám a tojásos nokit köszönöm, hogy mit tanulok azt csak privátba írom meg, ha nem baj.
    Unokahúgom életet adott egy kicsi leányzónak a napokban, a neve Noémi.:)
    Tavaly elveszítettünk egy szerettünket, anyukám anyukáját, de itt a reinkarnáció! :)
    Vissza térve a betegségre, én 4 hétig szenvedtem, a nagyobbik fiam 5 hétig.
    Az utolsó eventen meglepődtem mikor kiírta vége, azt már igen csak titokban ágyba csinálgattam.
    Ez a 0 perces rózsa óriási, úgy megdobta gesztivel a felröpim, még a CS-p is gyarapodott.
    Kamylla Drága,
    Itt a tavasz , ha párocskádnak lesz majd ideje, priviben elküldeném a kívánságomat, de ráér még.
    Puszillak titeket, annyi mindent írnék, viszont akkor egy nap is hosszú lenne mind leírni!
    Többet leszek. alakulgatnak a dolgaim és igen igen jó irányban! :)
    Millió puszit küldök Shirának, Bandinak, és Kamyllának. :)

5. szirmike12

szirmike12 Fórum-zöldfülű

sziasztok én vagyok szirmike 12 szia remélem jól befogok ileszkedni az oduba köszönöm a szives fogatatást.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szió elveszett kis Báránykánk! :)

Örülök, hogy itt vagy és ezek szerint (Még ha 4 hét is kellett hozzá, DE!!!) legyőzted a bacikat és/vagy a vírusokat!

Nem gond, ha nem itt, hanem máshol válaszolsz. Amit pedig ott írsz, az kettőnk között marad majd természetesen!

Bárkit szívesen látunk, akár hány éves is legyen. Ha pedig Te ajánlod, akkor meg pláne!! :)

Fogadd együttérzésem a nagymamád elvesztése miatt. A legfontosabb lények ők (no és persze a nagypapák) az unokáik életében! Ebben egészen biztos vagyok. Rendszeresen megyek ki hozzájuk is a temetőbe és gondolok rájuk, a sok-sok szép élményekben gazdag vakációs napjaimmal összefüggésben. Rengeteg bicajozási és focizási lehetőséget adtak és a sok finom étel és a jó beszélgetések a szép nyári estéken. Egy TV volt még abban az időben és közösen néztük a jobbnál jobb filmeket lefekvés előtt. :) De régen is volt édes Istenem.

Ha nem veszed zokon, egy pici pontosítás. Nem "Shira", hanem Shiba, de szerintem a Vivi megszólításnak örül a legjobban, drága jó Barátunk!

Sok szeretettel kívánok BOLDOG napokat és szép hetet!!!

Helloka Kamylla, kis Angyalkám! :)

Nézd csak mit találtam nemrég a neten...

Elsősorban NEKED ajánlom a figyelmedbe!!!
    Snow Angels vagyis Hó Angyalok

Az előadó csajszi (Taylor Swift), a zene, a látványelemek, no és persze a lányok is gyönyörűek. :)

Utoljára szerkesztett: 22.2.15
  7. -Fülemüle-70

Odusok!:)
    Szia Drága! :)
    Itt mindenki szeretettel lát. Nagyon vártam hogy vissza íri! :)
    Üdv az oduban. :) Puszilak csillag fú! :)

Legyőztem a fránya egyen bele. :(
    A fiúka talpraesett, de adjunk neki erőt. Tudod a dzsadi visszatér! DDD

8. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Isten hozott kedves Szirmike! :)

Biztos nem lesz gond, hiszen itt nyitott szívű, jó gazdatársak "laknak". :)
    Fülemüle említette, hogy 12 éves fiú vagy. Akkor még az általános iskolások népes táborár gyarapítod még pár évig.
    Csak kitartóan és szorgalmasan, meglesz a jutalmad hidd el!
    Hogy szólíthatunk? Vagy maradjunk a Szirmikénél? :)

Csaó és jó gazdálkodást!

Szia!

Adunk adunk! Csak bírja el! ;):)

9. -Fülemüle-70

Na ezt az írást hámozd ki, mert igen, igen rosszul írtam / HIHI:mad:
    Egyébként bocsesz Bandi Drága! Kapsz egy puszit miatta. Pusszi Bandinak.;)
    Ó a gyermekkori emlékeim mai napig a leges legszebb volt a világon. :)
    Én a papám nem ismertem, de mai napig a világ legédibb mamija marad számomra és az egész család számára. 91 évesen elaludt. Itt akire mai napig figyelek, az Édesanyám, valahogy nem tudja feldolgozni és itt van lassan apucim akinek most jön a szülinapja, amit sajnos csak 50 éves koráig élvezhettek együtt. Na de ne csak a rossz legyen. Unokahúgom kisleánya megszületett, 3 kg 50 cm hosszú. a neve Noémi.

10. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot drága odusok!
    Örömmel látom újra kedves szomszikámat,és örülök hogy végre letudta győzni a randa bacikat...és a család többi tagja is jól van..
    Unokahúgodnak sok boldogságot a kis csöppséghez,legyen sok öröme minden mosolyában,és a kicsinek is hosszú boldog életet kívánok egészségben boldogságban.
    Nagymamidat sajnálom,sajnos ilyen az élet,szívedben örökre fog élni...
    Privis üzeneted megjött és a hétvégén teljesíti is,addig türelmeteket kérjük..

Szia kedves Szirmike! örömmel látunk itt,érezd magad otthon köztünk..
    Pár dolgot magadról ha írnál megköszönnénk,persze csak annyit amennyit szeretnél elárulni...

Szia drága Bandikám! Annyira édi vagy!!! angyalok minden formáját szeretem,ez a dal a klippel csodálatos,még párszor biztosan meghallgatom.
    Ma kezdődik egy újabb event,ugyan nincs hozzá felhő,de megcsinálom,elég jók a nyeremények..Te nekiállsz?

Fülike drága!Kitartást erőt édesanyádnak,tudom hogy milyen fájó a szeretteinket elveszteni.Nekem rég elmentek már a szüleim,a férjemnek meg nem is voltak.Mi viszont örülünk minden napnak amit együtt tölthetünk.

Vivikém! Hogy telt a hétvégéd? pihentél kicsit? Stopikával minden rendben?

Drága odusok.Legyen szép napotok,ha tudok még benézek...

11. -Fülemüle-70

Sziasztok Odusok! :)
    Ó így visszaolvasva látom mennyi mindenről maradtam le! :(
    Vivi kedves, utólagosan ugyan, de Isten Éltessen Nagyon-Nagyon sokáig! :)
    Nekem is törpe nyuszim van, csak ő már 8 éves és nem hosszú szőrű. :)
    Sok-sok örömet kívánok hozzá és nagy türelmet amikor éppen elrág egy drótot, vagy tapétázik és beviszi majd a kis vackába! DDDDDD
    Nekem az első karácsonyakor a díszeket cipelte be, szakadtunk a nevetéstől, na a drótok és a tapétázások már nem igen voltak viccesek!
    Nyáron a lelkemnek le kellett tenni egy ventilátort a földre, ő elé feküdt és hűsölt! :)
    Könnyen szobatiszta lett. Ti hogy álltok vele?
    Kamylla Szomszikám Drága!
    Nagyon szép a macseszod, én allergiás vagyok sajnos a szőrükre, így a szívem szakad meg mikor anyósomnál nem tudtam őket megdögönyözni!
    Most még dolgom van, ha ma nem tudok, akkor holnap jövök.
    Bandi képei óriásian szépek, Pécs nagyon szép város, mint ahogy régebben is írtam, egyik kedvencem.
    Upsza! Kész az event, ez is kipipálva! :)
    Nekiugrom este a hagyma nemesítésének, az egyszerűen nem akar sikerülni! :(

Utoljára szerkesztett: 24.2.15
    kamylla64 kedveli ezt.
  12. kamylla64

Szép napot odusok! Itt a messzeségben borús az idő,de még nem esik...

Szia Fülikém! szóval nyuszi tartó vagy te is?! most akkor egy-egy az állás,nyuszi+ gazdi: Vivi, Fülike,...macska +gazdi: kamylla,Bandi... döntetlen az állás,még majd jön Szirmike,és eldönti hova billen a mérleg...
    Imádjuk Jusztinánkat,pedig egy morgós öreglány már,csak akkor lehet szeretni ha ő akarja,képes fél napig is elvonulni előlünk..Kissé már bogaras,meg foga is csak elvétve van mint a mesébe...hol volt hol nem volt,de már inkább nemvolt...
    Eventel ráérősen haladok,idő mint a tenger...
    Megyek aprónépemért,majd még ma benézek..Ölellek benneteket..

13. -Fülemüle-70

Drága Kamylla! :)
    Van még 2 kutyánk. Westi, ők se fiatalok már, főleg a díjnyertes CACIB győztesem.:)
    Neki is kevés foga van már, kiállításra már rég nem viszem, már nem trimmeltetem, nyíratom.
    Sok kupa díszeleg a polcon, sok szalaggal , imád TV-t nézni. A kölyke, akit elhoztam egy pároztatás fejében, na ő más kaliber. Őt nem vittem versenyre, épp elég volt az apját. Hú még most is akarnák őt pároztatni, annyira jó a vérvonala, de én már nem megyek bele. Az én kutyikáim csirkét, sárgarépát, paprikát nyersen( ez a kedvencük ) esznek. Semmi kutya konzervet nem hajlandóak megenni. Csontot már nem tudják elrágni. Hiába, szalad az idő. :)
    Az eventtel én se rohantam, ez most nem volt nehéz. Meg is lepődtem már kész!

Utoljára szerkesztett: 24.2.15
    kamylla64 kedveli ezt.
  14. kamylla64

Drága Fülikém!Minden állatot szeretünk,az öreg cicánk mellé nemrég kaptuk Óriásomtól Émykét,egy imádni való rosszaság..Nah Ő örökké enne,de nem nagyon szabadna tömnöm,így is kövérebb mint kellene..Juszti csak pástétomot eszik,nem is tudna nagyon mást,mert nincs mivel,Émy meg Royal Canin tápot eszik,egyszer elfogyott,és nem kaptunk itt kint,hát vettünk valami hasonló jó minőségűt erre egy hét után lekonyult a füle..Döncym elvitte dokihoz,aki emberem lelkére kötötte hogy szerezze be sürgősen a Royalt,mert abba van az a vitamin,porcerősítő ami neki kell...Az egész várost bejárta emberem,és kapott is,gyorsan vett vagy 10-csomagot...Láss csodát? pár nap múlva úgy állt tőle a füle mint a cuca..
    Mi azt hittük hogy ez a csöpp kutyus Tesco gazdaságos ebedli lesz,ahhoz képest elég szép összeg a havi tartása,ami nem baj,mert rajongunk érte...
    Ahogy olvasom a tied kutyusaidnak is fura az étkezési szokása,Émyke az almáért van oda,de egyébként minden ami leesik véletlenül,még a hagymát is könnye szemmel elcsámcsogja..Olyan mint a porszívó,folyton lent a feje,és mindent összeszed..szösz,hajszál,lányok elhagyott morzsái,a minap a rúzsomat ette meg,még szerencse hogy a tubusát nem nyelte le..Szóval egy üzemi porszívó elveszne mellette...

15. -Fülemüle-70

Ó Drága Kamyllám! :)
    A rúzson mi is átestünk. Az ízlésük nem fura, az állat orvos szerint ezért egészségesek! Royal? Na azt kicsinek is utálták! DDDDDD
    De a fülük áll szépen mind a 2 nek. Keresek majd képet, felteszem őket valahogy.
    Nyuszim a tejszínhabot imádja. A fagyi télen kilőve, de az almás pitéért is oda van! :) Ja meg a pöttyös az igazi neki! DDDDD

kamylla64 kedveli ezt.
  16. kamylla64

Szia Fülikém! Nyuszkódat nem kicsit,de nagyon irigylem az édesség miatt..Én csak az Arianába eszek,nem is eszek, inkább habzsolom a virtuálisan,csajok által hozott édességzuhatagokat...
    A képek felhozatalában sajna nem tudok segíteni,Nekem is emberem szokja feltenni a képeket,Én még mindig nem vagyok egy számítógép virtuóz...
    Émyke is szívesebben enne más kajcsikat,de eszi a royalt nem eszi,nem kap mást...amúgy persze hogy eltünteti két másodperc alatt..

Holnap gőzgombócot szeretnék csinálni,tegnap láttam egy főzős műsorban,annyira jól nézett ki,most utánanézek a gugulin hogy is kell csinálni...Ha jó lesz megesszük,ha nem,akkor kiviszem az udvarra és jó mélyen elásom...:D:p

Pusszantalak benneteket,majd jövök...

17. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odusok!

Elnézést hogy ennyire kimaradtam de engem is elkapott eza fránya vírus. Még csak most vagyok kilábalóban belőle.

Fülikém örülök hogy ismét köreinkben látlak/olvaslak! Fogadd őszinte részvétemet és egyben nagy gratula az új csöppséghez!
    Ahogy olvasom te is nyuszis/kutyás gazdi vagy! Én kutyusaim átkeltek már a szivárványhídon így nekem több kutya nem kell nekem ők voltak a mindeneim idestova 5éve hogy nem volt igen állatom hörcsögöm volt de az más most gondolkodtam a nyuszin és nem bántam meg! Nagyon sok örömet okoz! A drótok meg a tapéta elrágás nem megy neki mert mindig ottvagyok mikor ki van engedve és figyelek rá!
    Nagyon szépen köszönöm neked az új kis tagunkat Szirmikét remélem többet is megtudunk róla, de érthető hogy most a suli és a tanulás az első!

Kamyllám drágám remélem ti is kilábaltatok már ebből a kórságos nyavalyából
    A nagyfiúknak hogy megy az önálló élet?Ja ne haragudj hogy kijavítalak de a nyuszikám nem Stopi hanem Spoti végül is csak a betűket keverted össze! :D Igen jól van nagyon is! El van kényeztetve,virgonckodik de megérdemli hiszen nagyon okos tanítgatom!Már tud ezt azt de még van vele meló! a nevére már hallgat a gazdikövetés is megy a szlalomozás is és az ágaskodás is szóval ahhoz képest hogy még csak 2,5hónapos nagyon okos gyorsan tanul.

Bandikám! Remélem veletek is minden rendben! Köszönöm hogy tartottátok a frontot is Kamyllával együtt míg én nem voltam.
    Nagyon jó ez a kis klipp amit megosztottál, kimondottan tetszett!Gyerkőcök hogy vannak? csibéről tudsz valamit miért nem jön?
    Na gyermekeim ennyire futotta most az időmből meg az erőmből megyek vissza nyomni az ágyat gyógyulni mert holnap munkába kell állnom.

18. kamylla64

Szia Vivikém! Jobbulást neked,forralt bor,egy kalap, csodákra képes,kipróbálva...
    Bocsi Spoti félrecímzéséért,de tudvalevő rólam hogy felületesen olvasok két rohanás között a gép,és a számos tennivalóim között..Amúgy ezért Én már....(az elírásokért) felmentést kaptam,még Banditól is,és most tőled is kérem...
    Ilyenkor jövök,kutyafuttában szemügé nélkül olvasni próbálom a sorokat,majd gyorsan fogok egy marék bötüt,és idecsapom... placcs.Ezek a fránya bötük meg nem rendezik magukat a megfelelő sorrendbe,így történik a káosz az irományomban...
    Okos kis Spotikát itt most megkövetem,hoztam neki békülésképpen egy csócsálni valót:

Gyógyulgass,pihenj, kúráld magad..

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Trópusi karnevál eventes ajándék célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

A gyümölcskalap:

20. Nyúlbogár

Nyúlbogár Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Segítséget szeretnék kérni,aki tud,legyen szíves küldje a felröppenő gyümölcskalapokat. Köszönöm szépen. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.