Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Kamyllám! Jó pihenést, szép álmokat!
    Bízom benne, hogy pontosan így lesz, ahogy írod! :)

Kérlek Döncynek add át üdvözletem!

VUK! :)

De igen a gémkapocsra kell kattintanod, mivel az a hetedik ikonocska!

Most jöttem rá, hogy egy dolog még kimaradt. Szóval előbb leírod azt a szót vagy mondatot, ami alá szeretnéd rejteni a képet, illetve annak a linkjét.
    Aztán ha leírtad, akkor az egered segítségével jelöld is ki azt a bizonyos szót vagy mondatot és utána katt a gémkapocsra és mehet a többi lépés.

Szendvics

Utoljára szerkesztett: 28.2.15
    -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. -zsana-

-zsana- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Még 40 gyümölcskalap hiányzik hogy meglegyen a szentjánosbogár-röptető! Kérlek, küldjetek! Előre is köszönöm mindenkinek. farm nevem zsana60

3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Kis könnyű vacsi
    Megvan, ez az! Köszönöm! :) Millió puszi érte!
    Szuper mesterem vagy! :)
    Bandinak sok szeretettel a türelméért!
    Fogyaszd egészséggel! :D:D:D
    Meg ezt is!

Kamillának és Párjának meg ezt küldöm: szívből

Utoljára szerkesztett: 28.2.15
  4. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

BINGÓ!!!! :)

Tudtam én, hogy előbb vagy utóbb összejön ez!
    Igazán szívesen és persze köszönöm a finomságokat! :)

Ha Te is úgy gondolod, találj ki valami aranyosat (persze ehhez a linkelős dologhoz kapcsolódót) Kamyllának, amivel meg tudod lepni holnap vagy amikor legközelebb ideér!

Most mentem családi filmezésre. Árpi gyermekem hívott. Hajnikám már csucsukál egy ideje.

Jó pihenést és csak ügyesen!
    VUK!

5. -Fülemüle-70

Nektek s szép jó éjszakát kívánok és minden kedves odusnak!
    KATT

Szép jó reggelt kívánok! :)
    Egy kis zene
    Na és most kedves barátom zenéjét is ide hozom nektek! :)
    KATT

Utoljára szerkesztett: 1.3.15
  6. laura012002

laura012002 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Még 40 gyümölcskalap hiányzik hogy meglegyen a szentjánosbogár-röptető! Kérlek, küldjetek! Köszi!
    farmnevem: laura012002

7. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépet ma Nektek drágáim!

Csak egy gyors beköszönés,és repülök is tovább..

Fülikém drága! Ahogy látom Bandikánk remek munkát végzett,jó tanítóbácsi..:Dmára már kened-vágod a képfelrakást..
    Mennem kell,aprónépem igényli a társaságom...

Hatalmas ölelés nektek,ha engednek,még ma benézek.

8. -Fülemüle-70

Na még egyet beteszek, vele sokat jártam zsűrizni és sokszor együtt választottuk ki a táncosokat egy egy klipp alkalmakor! :)
    KATT
    Én mint ember pozitívan csalódtam benne, bevallom másnak hittem.

9. H.Edina

H.Edina Fórum-zöldfülű

A gazdanevem H.Edina hiányzik még nagyon sok kb 70 gyümölcskosár küldjetek légyszi S:eek::S: köszi

10. Utazó76

Utazó76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos hiányoznak a felröppenők a farmomon. Nagyon megköszönném,ha tudnátok segíteni és küldenétek pár gyümölcskalapot!
    Farmnevem: kiskerttulajdonos65

11. Szandi291091

Szandi291091 Fórum-zöldfülű

Sziasztok kedves játékostársak! 10 db hiányzik felröppenőből a szentjani ólhoz.aki tud segitsen légyszi!!!köszönet érte!

12. Kékegér1

Kékegér1 Junior szaki

Sziasztok!

Szükségem lenne 15-20 felröppenőre eszterlánc2001 és Kékegér1 farmomra. Az utolsó feladat utolsó szintjét csinálom mindenem kész csak felröppenőm nincs elég 1*1 területre vetek folyamatosan hosszúérőt utolsó pillanatban tudok aratni félő h így sem lesz meg a segítségetek nélkül. kérlek benneteket aki tud segítsen viszonzom a segítségét. Üdvözlettel Kékegér 1 gazda

13. rajkoildi

rajkoildi Fórum-zöldfülű

Szia, küldöm a felröpit, kérek cserébe én is. Köszi

14. Kistücsök1

Kistücsök1 Utánpótlás-írogató

Fülike! meghallgattam Juniort,egész jó nyomja a csávó!!!
    Ügyesen pakolod ide a videókat,gratula.
    Mentem,mert aprónépem sírni fog.....
    Ölelés! kamylla voltam erről a farmomról.

15. Mária5456

Mária5456 Utánpótlás-írogató

Sziasztok kellene még 22 felröpi kérlek segitsetek küldjetek ha van felesleges köszönöm

16. said25

said25 Fórum-zöldfülű

Szeretnék kérni 6 db felröppenőt. Köszi mindenkinek a segítséget.

17. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

SOS H.Edina a gazdanevem küldjetek gyümölcskalapot köszi köszi SOS H.Edina a gazdanevem

18. legend5

legend5 Utánpótlás-írogató

sziasztok 10db felreppenőm hiányzik tudna esetleg küldeni valaki? előre is köszönöm még 2 embernek tudok én is küldeni

19. -Fülemüle-70

Ó itt még kölyök volt nagyon. :)
    Majd hozok tőle még egy párat, ha már így tetszett.
    Egy tény, ő egy energia bomba még mindig, nagyon türelmesen tanít, de fogyhatna kicsit most! DDDD
    Keresem Csonka Andreas klippjét , abban a kisebbik fiam is táncolt a tanítványaimmal! :)
    Na de én is megyek ám, mert kész a káposzta, irány ebédelni! :)

kamylla64 kedveli ezt.
  20. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Jó reggelt, szép vasárnap délelőttöt Mindenkinek! :)

Szió Erám! :)

De csodaszép a banner-e valakinek! :) Gratulálok Döncypapának, mivel gondolom az ő alkotása. Ugye?

Azt csiripelik a Pécsen repdeső kis madárkák, hogy komoly betegségben voltál. ;) A tüdőgyuszi nem játék. Bizony komolyan kell venni! Sok-sok évvel ezelőtt nekem is volt benne részem. A több napos ágynyugalom, feltétele a mielőbbi gyógyulásodnak! Ha kell fogadjatok erre az időre babysittert, mert ha nagyon komollyá válik az állapotod, akkor kórház lesz a vége. Anno voltam én is ott. Közel 1 hónapot. Engem sikeresen félre kezelt a körzeti dokink és már egy nagy folt volt a tüdőmön, amikor rádöbbent, hogy 3 hét után sem javul az állapotom. Pedig minden, általa felírt gyógyszert bevettem....
    Mivel megkaptad már az antibiotikumot (világ életemben utáltam a tűszúrást), ezért a fekvés és a rengeteg alvás segíthet nagy mértékben a gyógyulásod felé vezető úton. Végül azért remélem már túl vagy rajta gond nélkül és csak rossz emlék maradt.

Szia Fülemüle! :)

És igaza lett Kamyllánknak abban, hogy valóban "kened-vágod" már a videomegosztást is. :)
    Nagyon szuperek a videók. Mindegyik tetszett.
    Jó étvágyat az ebédhez!

kamylla64 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.