Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pamacs.hu

pamacs.hu Fórum-zöldfülű

Hiányzik néhány felröppenőm, hogy befejezhessem az eventet. Aki tud kérem segítsen.

2. svsz

svsz Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos hiányzik még 37 db felröppenőm, aki tud küldjön és amint tudom küldök neki én is ajándékot.
    Előre is köszönöm a segítséget.

3. papa

papa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Kicsit elszámoltam magam és hiányzik még 45 képregéhyem, kérlek ha tudtok segítsetek. remete48 a farm nevem

4. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

Sziasztok! Aki tud szánjon meg egy pár felreppenővel! Köszönöm előre is.

5. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok, elég rosszul állok a felröppenőkkel. Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni :)

köszönöm,

Levendulavirág

6. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok.
    Hiányzik még felreppenő (képregény) a kis farmomon. Amennyiben lenne lehetőségetek küldeni számomra annak nagyon örülnék. Köszönettel: repper1990

7. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Szép estét mindenkinek ! sajnos nekem is hiányzik még több mint 200 képregény így le is mondtam a felhősorról .Figyelmetlen voltam egy kicsit ,de mentségemre szolgál ,hogy a hétvégén búcsú volt nálunk és itt voltak az unokáim, így velük játszottam.Azért mindenkinek gratulálok akinek sikerült !

8. Guci0307

Guci0307 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék kérni magamnak is meg a szomszédomnak, egyben a barátnőmnek felröppenő képregényt, ha lehetséges! A barátnőm gazda neve: klaudiaa90
    Köszönöm szépen!

9. Anyóca61

Anyóca61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon szépen kérek mindenkit aki tud segítsen. Nagyon régen játszom(remélem még sokáig) de még soha nem volt problémám a felröppenők miatt, 143 felröppenő kellene még a feladat befejezéséhez. A reggeli aratásnál talán kapok vagy 60 db-ot a hagymára és a fákra, de még így sem lesz meg a szükséges db szám. Akitől kapok viszonozni fogom a segítségét minden képen. A segítséget előre is köszönöm. Üdv: anyoca61

10. Petra-1999

Petra-1999 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én is beállok a felröppenő kérők táborába, mert nagyon nehezen jönnek a felröpik.
    Kérlek, ha tudtok küldjetek!
    Petra
    farmnevem petra20101997
    Előre is köszönöm!

11. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    Kicsikacsa1 a gazdanevem 168 felröppenő hiányzik aki tudna küldeni azt megköszönném-

12. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Sziasztok! sajna még felröppenőből kellene 100 db de nem hiszem,hogy sikerűü.Ha valaki segíteni tudna azt nagyon köszönöm és természetesen viszonozom valami mással.
    farmnevem kocsisteri köszönöm.

13. dinnye100

dinnye100 Fórum-zöldfülű

Köszönöm Lenkus kis csapatának, és marikakisne, z.csepi, lordex70, z.rika, marci050 önzetlen segítségét, mára megkaptam a 20 ajándékot. Felcsillant a remény, hogy így a reggeli aratással meglesz a hiányzó képregény. Már ezért megérte a kevés felröpi, hogy kiderüljön rólatok, milyen jó emberek vagytok. További jó játékot a farmon és sikereket az életben. Üdvözlettel: dinnye100

Utoljára szerkesztett: 15.9.14
  14. kocsosz

kocsosz Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Valahogy kifogott rajtam ez az event, és néhány képregény még hiányzik, kérem aki tud segítsen, akkor a gyerekemnek is tudnék adni képregényt hogy nézegesse. :)
    A segítséget hálásan köszönöm.

Üdv kocsosz

15. szdina

szdina Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak!
    Nekem is szükségem lenne képregényre! Amennyiben lehetőséged van küldeni, kérlek tedd meg!
    Köszönöm, szdina

16. dijgas

dijgas Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szintén képregényért kuncsorognék, ha valaki tudna küldeni nagyon hálás lennék érte:)
    Előre is köszönöm és sok sikert mindenkinek!
    Üdv: dijgas

17. mami0613

mami0613 Fórum-zöldfülű

Sziasztok Segítőkész Gazdák!
    Nem sok képregény kellene, hogy kész legyek. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi!

18. imrusom

imrusom Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem is hiányzik még jó sok képregény. Hálás lennék, és a keret erejéig küldeni is tudok.
    Előre is köszönöm!
    imrusom

19. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Sziasztok Gazdatársak!
    Kérem, aki tud segítsen, még jó néhány képregényre lenne szükségem, aki teheti küldjön nekem.
    Előre is köszönöm.
    Chate-farm

20. davidka145

davidka145 Fórum-zöldfülű

sajnos nekem is még sok felröppenő hiányzik. kérem aki tud segitsen. holnap 6 társamnak én is viszonozni tudom

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.