Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tiltott-szerelem

tiltott-szerelem Járnitanuló

Sziasztok!
    4 felröppenő hiányzik, hogy befejezhessem a játékot. Nagyon szépen kérem aki tud szánjon meg. Tudom viszonozni.
    Köszönöm

Utoljára szerkesztett: 1.3.15
  2. marika061979

marika061979 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem még 16 db gyümölcskalap hiányzik aki tud segíteni,hogy befejni az eventet az jó lenne! légyszi segítsetek!Köszönöm szépen aki tud segíteni!

3. Ziaja

Ziaja Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

5 gyümölcskalap hiányzik már csak, hogy az egyik feladatot be tudjam fejezni.
    Tud valaki küldeni?

Köszönöm szépen!

4. Nicol90

Nicol90 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hiányzik még 1 felröppenő az eventhez és nemsoká vége a játéknak...Segítene valaki?
    Nicol90
    Köszönöm!

5. Végrevége

Végrevége Fórum-zöldfülű

3 db felröppenő hiányzik, kérem aki tud küldjön. Nagyon köszönöm előre is.

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Az event véget ért, a topikot zárjuk.

Köszönjük az önzetlen gazdák segítségét, találkozunk a következő alkalommal.

s.zsó1 kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Drága Bandikám! :)
    Jó oktatónak jó tanítványa lesz! :)
    Hirtelen nem tudtam mit hozzak, de ezek szép emlékekhez fűződnek. :)
    Bruno Mars kisebbik fiam egyik kedvence, sokszor bemixeli egy részét amit épp kever.
    Én Depeche Mode rajongó vagyok mai napig és 2013-ban ( vagy lehet 2012-ben? )Ramstein koncerten voltam amikor itt jártak Budapesten. Állati látványos koncertet nyomtak a srácok!:)
    Én meg végre felvehettem bakancsomat, bőr rucimat és tombolhattam ezerrel!:):)
    Én egyébként a komoly zenét is nagyon szeretem, sokat hallgatok olyat. )
    Olyan minden evő vagyok, kivéve egy pár vulgáris szövegű előadót nem hallgatok.
    Bizony a tüdő gyuszi nagyon nem jó, ezta fránya vírus nekem is betett mert nem feküdtem ki, de már elmúlt.
    Ebéddel megvoltunk már, egyetemistám meg már úton van visszafelé.:)
    Majd márciusba jön újból. Érdekes mennyire megszoktam hogy messze van tőlem. Eleinte aggódtam, ha hazajött örömömbe sírtam, ha elment amiatt! De most már főleg hogy elköltözik, nyugodt vagyok. Minden nap beszélünk, kivétel hétfőn, akkor reggeltől estig órái vannak. Bár volt hogy felhívott 11 kor este. DDDD Nekem a fiaim mai napig Anyukámnak szólítanak, még a nagyobbik fiam is ha reggel felkel és indul a munkába. ha vitázunk ekkor is anyuka vagyok nekik.
    Megyek hajat mosni, holnap cégbíróságnál kezdem a napomat, korán kelek mert rövid ideig vannak nyitva. Betekintést akarok egy cégbe és azt csak személyesen lehet. Képzeld megcsináltam desszertnek amit hoztál tegnap. Tök fini és nagyon jó, könnyen elkészíthető, látványos is egyben. Meg is jegyezték, tálalhatnék így minden nap, nem csak Ákos neve napja miatt. :)

Utoljára szerkesztett: 1.3.15
    kamylla64 kedveli ezt.
  8. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szia Bandikám!Ez a gyönyörű ruci nem Döncy alkotása,hanem Ema egyik legszebb műve.Saját kérésre készítette nekem drága szabásznő,és első látásra szerelem is volt..Döncym még ne tud mozgó képet készíteni,na meg Emától még nem volt rucim,és van a munkáiban valami,ami gyönyörűvé teszi a képeit.
    Tüdőgyuszin hál égnek túl vagyok,lábon hordtam ki,nem is gondoltam hogy ennyire nagy a baj,mert lázam nem volt,Én meg úgy tudtam hogy ez az egyik velejárója ennek a betegségnek..Nekem nem volt lázam,nem is akartam Dokihoz menni,viszont annyira köhögtem,hogy a zuram rám parancsolt,és vitt a gyógyuszbához..kaptam fél szatyor pirulát,helyre is hozott.

Ügye?! Fülikénk kitűnő tanítvány gyorsan tanul..Ügyes ez a jány.

Szija Baba! Remélem fiad szerencsésen odaért,gondolom felpakoltad rendesen mindeféle finomsággal..Ha maradt abból a káposztából egy tálra igényt tartanék...
    Az enyém nagyculáim is voltak ebédelni,anyájuk felcuccolta Őket egy heti elemózsiával,ne hogy éhezzenek szegények...
    Jövő hét végére elakarják vinni a két egyformát,úgy hogy ott is alszanak szombaton,vasárnap hozzák vissza Őket..Nah mondom Papának...kettecskén leszünk,ami már az istentudja mikor is volt...huncutt mosolyt láttam felfedezni órcáján...
    Nekiálltam a rózsa nemesítéséhez,egy rahedli rózsám,meg szupitápom bánta,úgy.... hogy eddig csak büntiket kaptam..nah ebből se nagyon lesz semmi nemesített akármicsoda....

Drágáim!nyugodalmas joccakát nektek..

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  9. -Fülemüle-70

Szép napot kívánok! :)
    Kamylla hoztam valamit, jobbra vagyok én egy főszerepben, a Diótörőben 13 évesen.
    KATT
    Ó de rég volt! Hmmmm
    Igaz elvan mosódva a kép, keresem amikor velem adták le a TV-ben , akkor hercegnőt játszottam. Csak megtalálom! :)
    Itthon megvan, de videó kazettán. Anno nem igen volt kamera mindenkinek. :(

kamylla64 kedveli ezt.
  10. kamylla64

Szépséges napot odusok!
    Ó egyelek is meg! micsoda csini táncoslábú csajszika voltál..
    Nah ez az ami nekem nem megy két bal lábammal..Táncolni soha nem tudtam,irigy is vagyok kicsit azokra aki tudnak.
    Vagyis dehogynem tudok!!! egyet jobbra-egyet balra,sasszézva,topogva...
    aki így lát,vidám napja lesz aznap..
    Menek,Döncym meghozta az apróságokat..majd jövök...

11. fettya

fettya Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szép napot Odúsok! Nagy nehezen én is megérkeztem :D
    Üdvözlöm az újakat Na meg a régieket. Azta mi mi minden történt itt :D Jó olvasni titeket!
    Én meg vagyok élek sokat dolgozom, most is megyek éjszakára, igaz nem rég végeztem. na de ez van sajnos!
    Remélem mindenkinek minden jó és szép :) Megyek tentézem kicsit! Puszika nektek ha kicsit több időm lesz jövök. nem felejtettem el senkit :)

12. kamylla64

Szépséges napot minden betérő odusnak!
    Itt süt a nap,ereje viszont nincs,na de ez is már valami,jobb a hangulatom tőle.
    Most hogy a szegfű nemesítését félbehagytam,jöttem..Sok szupitrágyám elment,most anélkül nemesítem,....majd kivárom.

Vivikém! hol vagy? Spotika lefoglal?

Szia Fettya! tényleg rég voltál,örülünk hogy jöttél.Éjszakai melóba dolgozik a férjem is már sok sok éve,de nem tudja megszokni. A nappali alvás nem olyan pihentető mint az éjszakai,Én ezt akkor éltem át,mikor az ikrek kicsik voltak.Igaz akkor se éjjelem,se nappalom nem volt,totál kikészültem..Soha többet még egyszer...

Fülike! Merre kószálsz? képzeld!már a szegfűt is nemesítgetem,megvan a rózsa,a hagyma,meg még majd párat jó lenne megcsinálni...gyere ha tudsz..

Bandikám! gondolom melózol,remélem hétvégén tudsz jönni kicsi beszélgetni...

Most megyek,végig kapálom a birtokokat,de még benézek..

13. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odusok!

Én is ideértem! Jó aktívak voltatok nagyjából vissza tudtam olvasni. Remélem mindenkivel minden rendben van én gyógyulgatok kifele megyek ebből a kórságos nyavalyából!
    Holnap meló:( 15.-étől több szabadnapom lesz már nagyon várom mert most semmire sincs időm. Ma is mostam takarítgattam tekiket etettem Spotival foglalkoztam és itt az este. :( Ha nem fúlyt volna ilyen vadul a szél még sétálni is elmentem volna.
    No de ez van. Ki mit főz/főzött? Nálunk sült csirkeszárny és sültkrumpli a menü.

kamylla64 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

Szia Kamylla Drágám! :)
    Ugye hogy megy ez a nemesítés, a szegfűn még nem gondolkodtam a hagyma megvan, piacra is dobtam belőle, csináltam több mint 1 millát vele.
    Hú nem tudom miért, de azt hittem ma kezdődik a kaméleon tenyésztés. :(
    Én a teliholdat nem csinálom itt, majd odaát hétvégén fél óra alatt megvan és kell az a kütyü.
    Apropó át is megyek, megnézem hogy állsz az állatkáiddal, hogy fejlődnek. Remélem már 0 perces ott is az érésed! DDDDD
    Szia Vivi kedves! :)
    Remélem minél hamarabb meggyógyulsz, vigyázz magadra.
    Bandi hol van? Most ő tűnt el! :cry:

kamylla64 kedveli ezt.
  15. kamylla64

Sziasztok odusok!
    Nincs sok időm,ezért csak tömören és röviden jártatom a szám...
    Fülikém! nemesítések megvannak,most a mogyit csinálom,na meg Ogrem is megszimatolta min tevékenykedem és most nemesíthetem ott is a növényeket..úgy kell nekem,miért jár a lepcsem..:p.
    Kistesón az állataimat beszedtem,csak a három sólyom van kint,meg rengeteg kút,elakarom érni minél előbb a 100-as szintet.
    Teliholdat itt is akarom termelni,mert kell a kétfejű valami még a felhősorra és tudom aktiválni...

Szia Vivikém! jó hallani hogy jobban vagy,azért csak vigyázz, nálam tüdőgyuszi lett a vége...

Ma nem főztem semmit,sokat voltunk szanaszéjjel, a várost róttuk emberemmel...mikrós készétel lesz ma a vacsi,meg zacsileves,ez van... szeretik,nem szeretik nem kapnak mást...

Ölelek mindenkit,ahogy tudok jövök...

16. Angyal

Angyal Utánpótlás-írogató

Szép napot odusok! látom tegnap kamylla volt utoljára,ma megint Én jöttem,beköszönök,integetek,majd megyek a dógomra...
    Újholdazok az utolsó felhősoros itemért,kaméleon tenyésztést kihagyom,megvárom a Boomot,úgy sem lép nagyot,hát még anélkül..
    Ki merre jár?! kinek hogy alakult a napja? egyenlőre több kérdésem nincs..
    Ölelés...kamylla voltam.

17. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odusok!

Igen már jobban vagyok, az antibiltikum megtette a hatását. :)
    Viszont a munkámat elvesztettem úgyhogy most beálltam a munkakeresők táborába. Ennek így kellett lennie semmi baj találok mást csak a lelkem van romokba a rengeteg igazságtalanságtól és megalázástól amit eddig kaptam ezen a helyen úgyhogy nem bánom csak jobb lesz

18. -Fülemüle-70

Szia Vivi Kedves!
    Az első az egészség, de hogy emiatt elveszítetted a munkahelyedet mert beteg lettél igen-igen sajnálom! :(
    Vigyázz magadra nagyon!

19. kamylla64

Szép napot minden betérő odusnak!
    Kicsit elvoltam bújva,de végre ideértem...
    Vivikém! örülök hogy jobban vagy,azt viszont nagyon sajnálom ami történt.
    Itt szorítunk neked,hogy mielőbb találj valami számodra kedvező munkahelyet..
    Spotika növekszik? okosodik? Émykénk lassan nagylány lesz,most még kamasz a lölköm,úgy is viselkedik...

Fülike drága! itten vagyok é!!!!! teljesen elvoltam a kistesó kapálás kaszálásával foglalva,ma nem is főztem miatta,hideget eszik kiccaládom..mikrós tasakos készételt kapnak,itt németbe rengeteg ilyen féle fajta kajcsi van,nagyon megkönnyítik az itteni háziasszonyok munkáját.
    Holnap azért már főzök,mert sandán nézik mi ez az egyveleg...

Drágáim! most már majd leszek....Legyen szép napotok.

20. -Fülemüle-70

Szép jó reggelt Mindenkinek! :)
    Kamylla Drága, élvezd ki a kis tesón magad, én is így tettem anno.
    Ugye milyen jó és mennyi előnye van a 0 percesednek! DDDDD
    Gratulálok a 100 as szintedhez odaát. :)
    Megy egy bagoly, olvasd el majd és kérem a választ mihamarabb.
    Puszillak

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.