Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok. Szépen kérem aki teheti küldjön felröpit, mert nem tudom megcsinálni az evetet. 93-as szintű vagyok, ilyen már nagyon régen volt, pedig sokat dolgozom a farmon (sajnos megtehetem időm mint a tenger) viszonozni nem tudom mert az állandó szomszédaimnak küldöm vissza napi 7 db. Köszönöm előre is. hátha sikerül.

2. -picipaci-04

-picipaci-04 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Hiányzik még felröppenőm,tudnátok küldeni?Előre is köszönöm!!! -picipaci-04

3. pisti64

pisti64 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 67 db felröppenőm hiányzik és kora reggel egy aratásra van még lehetőségem. Ha tud valaki kérem küldjön, én is átnézem még, kinek hiányzik és tudok párat ma és reggel is küldeni. Köszi

4. akitakutya

akitakutya Törekvő

Kérekszépen önzetlen segítséget! Felröppenő hiányom van. Viszonozni már nem tudom.
    Köszönöm előre is, ill. itt is! akitakutya

5. monik25

monik25 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Légyszi küldjetek nekem is izzó formát, már nem sok hiányzik az eventhez. Lesz még aratásom, de szerintem az kevés lesz. Segítségeteket köszönöm. Még én is tudok küldeni akár ma és még holnap is! Köszi mindenkinek a segítséget!

6. apa361975

apa361975 Fórum-zöldfülű

sziasztok nem lesz meg a felröpenö kb 10 db hiányzik ha kész zseretnék lenni aki tudna küldeni nagyon meg köszönöm probálom viszonozni én is

7. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Kedves gazdatársak!
    Sajnos kevés a felröppenőm, aki tud, kérem segítsen!
    Én is tudok küldeni!

8. Mihok070

Mihok070 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    én is szeretnék felröppenőt kérni, 90 db kell a 4. szinthez. éjjelre még megy liliom, de az eddigiek fényében nem lesz elég. 60. szinten tartok. Köszi, aki megszán.

9. .*dóra*.

.*dóra*. Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Folyamatosan dolgoztam de a felreppenők belassultak - az elején jöttek flottul, de még hiányzik sok izzó forma.
    Minden darab számít, hálás leszek annak aki küld.
    köszönöm

.*dóra*.

10. toncsi56

toncsi56 Fórum-zöldfülű

Lányok,fiúk kellene felröppenő,mert az utolsóhoz hiányzik még!

11. Bigsanyi

Bigsanyi Utánpótlás-írogató

Kérek szépen segítséget, nem lesz meg a felreppenőm, max Veletek ;)
    Előre is köszi! :)

12. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Sziasztok hiányzik 50 felröppenő és már nem tudom meg csinálni.
    Holnaptól nem leszek 1 hétig.. Aki tud segítsen. 72Kincsem a név.
    Köszi

13. -kogito54-

-kogito54- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget kérek, sajnos még elég sok felröppenőm hiányzik.:(
    Előre is köszönöm!

14. Xaveri

Xaveri Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! nagyon kéne 30 izzó forma felröppenő! Nagyon köszönöm a segítséget!
    Farmnevem: Xaveri

15. danus97

danus97 Fórum-zöldfülű

Sajnos még nekem is hiányoznak felröpik. Köszönöm ha küldtök! Olga Farmnév:danus97

16. szdina

szdina Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak!
    Kérem, akinek lehetőségében áll felröppenőkkel segítsen hozzá az event befejezéséhez!
    Üdv, szdina

17. macalina76

macalina76 Járnitanuló

Kedves Gazdák! Kérnék 14 db felrepit,annyi hiányzik,segitsetek

18. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Sziasztok! Még nekem is szükségem lenne felröppenőre, aki tud, segítsen. Nagyon köszönöm.

19. csabinho1976

csabinho1976 Utánpótlás-írogató

sziasztok! én is segitséget szeretnék kérni felröppenő ügyében. ha tudtok segitsetek előre is köszönöm.

20. TURMOGO

TURMOGO Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Légyszi,aki tud küldjön felröppenőt,mert már nem sok kéne. Köszönöm előre is! Szép napot mindenkinek ! :) Farmnevem : TURMOGO

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.