Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fanyűvő76

fanyűvő76 Utánpótlás-írogató

Üdv Kedves Gazdák! Kérlek benneteket, ha tudtok segítsetek ki felreppenővel. Az 5. feladatnál hiányzik még felrepi, a növénnyel készen leszek, de vszínű hiába igyekszem, nem lesz meg a szükséges darabszám. :cry:Természetesen minden kinek visszaküldöm. További jó játékot!

2. jancsoka66

jancsoka66 Fórum-zöldfülű

Jóreggelt mindenkinek !! Hiába szorgoskodik a gazda éjszaka is a felröppenők nagyon hiányosak . Segítséget szeretnék kérni , és megköszönni annak akinek van lehetősége küldeni. Köszönöm.

3. Bandibááá

Bandibááá Fórum-zöldfülű

Üdv kedves gazdák! hiányzik néhány felröppenőm, tudnátok küldeni párat? előre is nagyon köszönöm

4. defi72

defi72 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék én is felröppenőket kérni 3 farmunkra: Barbika12031, erika12301, defi72.
    Kérlek Benneteket, aki tud segítsen. Néhányat még mi is tudunk küldeni, jelezzétek.
    Előre is köszi!. További szép napot!

5. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Sziasztok!
    Ha valaki meg tudna dobni felröpivel, azért nagyon hálás lennék. Ahogy tudom viszonzom. Még 76 kellene... Lesz még egy aratásom, abból biztos kapok párat, de valószínű nem eleget. Nagyon szeretném megszerezni a bahás kitehetőt...
    Előre is köszönöm, ha valaki tud küldeni:)
    Szép napot, **Mazsola**

6. burton1987

burton1987 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Még hiányzik kb 50 felröppenő.Aki ki tudna segíteni vele annak nagyon köszönöm!

7. sasvár

sasvár Junior szaki

Hali Mindenkinek! Tudtok küldeni 50db felreppenőt? Köszi.

8. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szép napot kedves gazdák! Hiányzik 45 izzóforma ..segítenétek? Köszönöm ilona2749

9. Milding

Milding Utánpótlás-írogató

Sziasztok Mindenki!
    Elkellett utaznom a hétvégén és a hosszúval nem lett meg a hiányzó felröpim,ha valakinek van szabad kapacitása,kérem küldjön izzóformát,mert még kellene 37 db,bár még aratok de biztos ami biztos,előre is köszönöm.
    Milding

10. jmarxi

jmarxi Utánpótlás-írogató

Üdv!
    Sajnos még 105 db izzóforma hiányzik a boldogsághoz,aki tud az kérem küldjön nekem.
    Előre is köszönöm: jmarxi

11. timcsi36701

timcsi36701 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, ha tudtok kérlek segítsetek timcsi36701 farmomra hiányzik 97 db felröppenő

12. munkarabja

munkarabja Haladó

Kérném a segítséget felreppenő ügyében 80 hiányzik munkarabja

13. ilcsike81

ilcsike81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Hiányzik 30 felröpim szeretnék kérni aki tud az küldjön párat köszi mindenkinek!!!

14. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Sziasztok!
    Az utolsó feladat befejezéséhez hiányzik még 43 felröppenő. Kérlek Titeket, hogy aki teheti küldjön nekem izzó formát.
    Ne ezen bukjak el.
    Nagyon köszönöm!
    Kotkoda

15. emancika

emancika Aktív író

Sziasztok! Nekem is hiányzik még 40 felröpi, lassan az összes gyorsítóm elhasználom, hogy hátha aratok még, hátha jön még:-(

16. ßaßa8888

ßaßa8888 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 99 felröppenő kellene még. :( Nem értem, mert a ,másik farmomon simán összejött, itt meg nem, és egy szinttel vagyok alacsonyabb. Aki tud, segítsen!! Még én is tudok küldeni! farmnevem? ßaßa8888 Köszönöm!!!! Szép napot mindenkinek! :)

17. -gézsu-

-gézsu- Utánpótlás-írogató

Üdv Minden segítőkész Gazdának! 40 felrepi hiányom van! Aratok is addig, de ha tudtok küldjetek nekem, természetesen viszonozni fogom!

18. andrjusa

andrjusa Járnitanuló

Sziasztok!
    Akinek van fölös izzója küldje el nekem! Tudom viszonozni is!
    Előre is köszönöm.

19. timcsi36701

timcsi36701 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ha tudtok kérlek segítsetek hiányzik még felröppenőm legyetek szívesek küldeni aki tud timcsi36701 farmra, előre köszönöm

20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

42 db felröppenőm hiányzik, félek event végéig nem lesz meg, kérlek segítsetek :) Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.