Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

Sziasztok!
    Még 150 db bögre kellene.Hosszú érésűt vetettem, de így sem biztos, hogy meglesz. Ha van felesleges bögrétek, legyetek szívesek küldeni.
    Köszi előre is.
    ditkefarm

2. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok én is szeretnék kérni felröppenő bögrét! 150db hiányzik és a holnapi event zárás már a nyakunkon van. SEGÍTSÉGETEKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

3. Missrenca

Missrenca Fórum-zöldfülű

Sziasztok!A mai napra még 2 bögrét tudok küldeni,és szeretnék kérni is!Köszi :Missrenca

4. vica1968

vica1968 Utánpótlás-írogató

sziasztok aki tud légyszi segítsetek az 5.szinthez minden megvan de még hiányzik 220 bogre most vetettem póréhagymát de nem hiszem hogy ennyit ad farmernevem Vica1968 elore is koszonom

5. GERIzland

GERIzland Utánpótlás-írogató

sziasztok, nekem is hiányzik még felröppenő! Kérem aki tud küldjön!

Farmnév: GERIzland

6. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Nem értem, nem értem ? 92-es szinteken állok 2 farmon, a növények készek, bajusz ól leadva 110- 114 a hiányom, élő legendám már 2 éve kiváltva, rózsa egész területre 4 db bögre ? Lehet , "elátkozott " vagyok ? A múltkori is a felröpik miatt nem lett meg. Óriás fám
    6-7 db, óriás állatok sz.tápozva ( 4-4 db), hosszú érésűek vetve, sziget citromfűvel vetve. Igen szerencsétlennek érzem magam, kérem szánjatok meg legyetek szívesek, hálás köszönettel : soosmargo, soosbala

7. elsolking

elsolking Fórummogul

Sziasztok!
    Kérhetek pár bögrét? Én most nem tudok küldeni, sok-sok szomszédom lett hirtelen :)
    Köszönöm!
    elsolking

8. Maddita

Maddita Utánpótlás-írogató

Pedig ez a farmom: Maddita Nincs szóköz az elején, se a végén ... Talán azért nem sikerült, köszi ha küldesz

Utoljára szerkesztett: 30.3.15
  9. bakter012

bakter012 Utánpótlás-írogató

Kedves Sporttársak!
    Ha megtisztelnétek jó sok bögrével, nagyon hálás lennék.Ezen áll vagy bukik az event sikere.
    Farmnevem:bakter012

10. anitahemzo

anitahemzo Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Közelebb vagyok a 93-as szinthez minta 92-es hez,mégis olyan gyéren jön a felrüppennő.Mindenem meg van az eventhez és mégis hiányzik 160 bögre.Nagyon félek,hogy ez miatt nem tudom befejezni az eventet,Sajnos a bajúsz gyárakat is beadtam.KÉRLEK szépen benneteket aki tud küldjön meg hálálom.Most rózsa és szegfű van reggelre,de félek,hogy ez sem ad.Holnap nem tudok gépnél lenni csak 13 óra után és így nem tudok tenyésztett rózsát sem ültetni. Kérlek segítsetek!!!!!!!!!!!!!!

11. hibaliba3

hibaliba3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Farm nevem: hibaliba3
    Kérlek benneteket ha tudtok küldeni néhány felröppenőt akkor talán be tudom fejezni az eventet.
    Előre is köszönöm.

12. jutu54

jutu54 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérem, ha tud valaki segíteni felrőpível küldjön, farmnevem jutu54 Előre is köszönöm

13. Petrácska2002

Petrácska2002 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha valaki tudna küldeni felröppenőt, nagyon megköszönném, későbbiekben meghálálnám! :) Még hiányzik jópár darab, és nagyon szeretném befejezni az eventet!
    Előre is köszönöm! :)

14. VVani

VVani Járnitanuló

Sziasztok!
    Nekem is szükségem lenne pár felröppenőre. :)

15. Zsanna80

Zsanna80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Légyszi küldjetek bögrét, mert nem tudom befejezni az eventet!
    Ha tudom, meghálálom a későbbiekben! :)
    Köszi!
    Zsanna80

16. tistvan

tistvan Járnitanuló

nekem még 87 kéne ma 15-öt tudok még fogadni.Előre is köszönöm ha valakinek még kéne írjon egy levelet a tistvan74 címre

17. tistvan74

tistvan74 Fórum-zöldfülű

van még 3 bögrém írjatok

18. progabi

progabi Fórum biztosa

S.O.S. bögre S.O.S. 107 db hiányzik!!! Tudok még küldeni is viszont.

19. gabo0724

gabo0724 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nekem is szükségem lenne pár feröppenőre! Előre is köszönöm a segítséget!

20. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Sziasztok!

Szeretnék Én is felröppenőt kérni. Ha valaki tud, kérem segítsen,hogy be tudjam fejezni az eventet.
    Köszönöm szépen. Sziasztok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.