Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. patricia2007

patricia2007 Fórum-zöldfülű

Szeretnék kérni nagyítót ha lehet. előre is köszönöm

2. 2006Regi

2006Regi Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Én is szeretnék nagyítót kérni.
    Előre is köszönöm mindenkinek.
    2006Regi

3. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok. Nagyítót szeretnék kérni,privibe írjatok és mond mejik felröpi kell :p:D Sok szerencsét :D

Üdv: garazda74

4. Gombafonál

Gombafonál Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagyító hiányban szenvedek!!!! Akinek van felesleges a fiók mélyén, az bátran elküldheti, nagy hasznát venném! ;)

Köszönöm!!!!!

5. Csipimalac

Csipimalac Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék nagyítót kérni egy rakatot. :p
    Ez lenne az első felhősorom. :inlove::inlove::inlove:
    Nagyon szépen köszönöm szépen!!!:D

6. tistvan

tistvan Járnitanuló

Még 79 nagyító hiányzik tudna valaki segíteni? Pár felröpit még tudok küldeni

7. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Sziasztok! Szeretnék kérni nagyítót kérni aki tud küldjön köszönöm előre is. Legen szép napotok.

8. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot odusok!
    Itt olyan napos időféle van,bár a reggelek még kicsit csípősek.

Szia Goldi! Hogy sikerült az event? betudtátok fejezni?
    Gabit üdvözlöm..
    Nekem sikerült,a felröpi is szépen jött,meg sok kedves ismerősömtől is kaptam.
    Most egy kis pihi lesz,amit nem is bánok,legalább lehet töltögetni a pajtát,némelyik növényből kevéske van..Most csak úgy kényszer nélkül ültetgetek.

Az erre járóknak legyen szép napja..

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyítóra lenne szükségem. 91 db hiányzik még. Ma már viszonozni nem tudom, de aki kéri, holnap viszonzom. :) Előre is köszi annak aki küld. :)

10. GoldNox

GoldNox Junior szaki

szia! kész van az event :) most én is pihizek Gabi is puszil szép estét.

-Fülemüle-70 és kamylla64 kedveli ezt.
  11. dömeszke

dömeszke Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nagyítóra lenne szükségem. Nem tudtam időben elkezdeni az eventet. Két aratásom még hátra van, de hiányzik 200 db nagyító. Elég kicsi az esély a sikeres befejezésre, de hátha...
    Köszönöm!

12. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szia Kamyllám! :)

Nyilván a neveltetésem lehet az oka, de ismét találtam valami meghatót és persze egyben szépet is.
    Így kell, szabad és érdemes szeretni azokat a csodás lényeket, akikkel sok ok miatt körbe vesszük magunkat.
    Ha tudnának beszélni, akkor bizony nagy valószínűséggel így kérnének bennünket (Gazdikat) arra, hogy hogyan is bánjunk Velük!

A kutyus helyett, bármelyik állat helyettesíthető....maximum az 1. pontban olvasható évek száma változhat. A többi, biztos, hogy nem.

"Most én szólok Hozzád, a Te kutyád!

1. Életünket 10-15 évre kötjük össze. Jól gondold meg, ha magadhoz veszel!

2. Szeress olyannak, amilyen vagyok, hisz Te választottál!

3. Adj nekem időt, hogy megértsem mit akarsz tőlem! Mielőtt összeszidsz, jusson eszedbe, hogy Te is hibázol!

4. Szeress, nagyon szeress, mert engem ez éltet!

5. Ne haragudj rám, és ne büntess! Neked munkád van, társaságod, nekem csak Te vagy!

6. Beszélj sokat hozzám! Lehet úgy tűnik, hogy nem értek belőle semmit, de tudom mit érzel és gondolsz!

7. Légy hozzám kedves, mert megjegyzem a rossz dolgokat is!

8. Mielőtt goromba lennél velem, jusson eszedbe, hogy én is beléd marhatnék, de nem teszem, mert szeretlek!

9. Ne tarts játékszernek, hogy miután rám untál, eltaszíts magadtól, mert az én szeretetem örök!

10. Gondoskodj rólam akkor is, ha már megöregedtem!

11. Maradj velem az utolsó pillanatig! Ne mondd azt, hogy: “Én ezt nem tudom nézni”, mert így még a halál is könnyebb számomra.

12. S ha már nem leszek, ne gyászolj! Végy egy új kutyát magadhoz, és szeresd, mint ahogy engem is szerettél!

A barátságunk már régen elkezdődött Erám! :)

Hello Goldi! :)

Gratulálok az eventhez. Részemről még tart holnap 14 óráig biztosan, de amit kitűztem magamnak célt (vagyis, hogy legalább a 3. feladatsor mindhárom részéig eljussak, sikerült. A többi csak hab, azon a bizonyos tortán.

-Fülemüle-70 és kamylla64 kedveli ezt.
  13. mendi1818

mendi1818 Utánpótlás-írogató

SOS!!!!!!!!! Segítsetek!!!!!!! Még 61 db nagyító kellene az első eventem befejezéséhez! Akinek van lehetősége kérem küldjön!!!!!!!!!
    Köszönöm előre is a segítő szándékotokat :inlove:

14. tavirózsa04

tavirózsa04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nagyítóra van még szükségem, aki tud az küldjön. Ha kell viszonozni is tudom. Köszönöm

15. cirmos1959

cirmos1959 Utánpótlás-írogató

30 nagyítom hiányzik aki tud segítsen Köszönőm előre is

16. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Sziasztok! Nem tudom nálatok hogy van nálam a piacon nincs egy darab ujjas fa se valamihez kell?

-Fülemüle-70, kamylla64 és kukac42 kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

18. RedTram

RedTram Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Már csak 17 nagyító hiányzik, sajnos délben munkába megyek, és addig már semmi sem érik meg :(
    HELP please!

Köszönöm!!

Az eddigieket köszönöm, már csak 2 db kell :)

ÉÉÉS meglett, köszönöm a segítséget mindenkinek!!!

Utoljára szerkesztett: 13.5.15
  19. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Szia! köszönőm a választ a választ :)

20. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Nagy-nagy GRATULA hozzá :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.