Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az óceán-nap eventes ajándék célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

A tengeri só:

2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Tudom korai de haladásomat és ma esti terveimet nagyon megkönnyítenétek nekem ha küldenétek 7 sót eventgazból 60 só jön 3 területen de 67 só kellene a 4-ik gyémántjához előre is köszi

3. Mutter48

Mutter48 Fórum-zöldfülű

Kedves Gazdatársak! Szeretnék kérni felröppent /tengeri sót/. Sajnos nagyon gyéren jön, pedig mindig időben aratok, kupák is majdnem mind megvannak. Már a múltkori eventet sem tudtam befejezni a felröppenők hiánya miatt.
    Farmnév: Mutter48
    Segítségeteket előre is köszönöm.

4. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot odusok!
    A hétvégi sűrű program után végre ideértem.
    Borzalmas meleg van itt nálunk,olyan nyomasztó fülledt.Remélem lesz egy kis eső,mert már nehezen lehet elviselni ezt a hőséget..

Bandikám! megint csodaszépet hoztál,ez a dal csodaszép, a dalszöveg is csodás..itt is egy zseniális énekes ment el,kár érte..
    Pécsi Postapalota gyönyörű,a két angyalt egyszer majd lecsaklizom róla..Ha eltűnt, hát az Én voltam..:D
    Kókusz nyitogatással bajban vagyok,egy farmon elfelejtettem egyet kinyitni,de hosszú még a vége,asszem lesz még több ilyen..:(

Gondolom mindent megcsináltál anyósodéknál amit tervbe vettél,az elalvásnál nem is kellett ringatni..:D

Most el,Vivikét is várom ma pár sorra..Legyen szép napotok..

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

S.O.S. Segítsetek lécci még 340 tengeri só hiányzik a többivel készen vagyok, 18 órásakat rakok tegnap este óta, de alig ad sót, teljesen kétségbe estem már, már kevesebb mint 2 nap van vissza, aki tud küldjön nekem felröpit, nagyon örülnék neki. és előre is köszönöm.
    kakasdomb

6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Holnap küldök ahonnét tudok , ez a farmneved ugye ?

7. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok ,szép estét!

Annyira jó érzés,hogy így örültök nekem! Ígérem többet nem tűnök el ennyi időre és igazán hálás vagyok,hogy tartottátok a frontot. Nélkületek bezárták volna a kis odunkat.

Hogy vagytok ebben a rekkenő hőségben? És még be sem indult igazán a nyár. Most hétvégén tesóméknál voltam,kerítést festettek én meg unokaöcsikéimre vigyáztam. Játszottunk nagyokat,de ők jobban bírták a meleget mint én.

Drága Kamyllám! Minden rendben velem! Igyekszem mielőbb bejelentkezni egy ortopéd magánorvoshoz, mert nagyon szenvedek a lábammal. a napi 10óra állás megviseli meg amúgy is már rég meg kellett volna műttetnem a bütykömet. Remélemmond majd rá valami okosat a doki és ha nincs más megoldás hát megműtettem. Kutyu- cicu hogy van? Gyerekekkel minden ok? Megy az önálló élet?

Bandikám veletek mi a helyzet? Encsi tudom éli kis életét, de Árpi? Még a fészekben?Ciracica?
    A foto megosztás még mindig nem megy semmi olyan lehetőség nincs amit írtál,de majd megkérem uramat segítsen nekem, mert ő is szaki valamennyire. :)

Utoljára szerkesztett: 8.6.15
    -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  8. Idus57

Idus57 Fórum-zöldfülű

Segítsetek, még vagy 200tengeri só hiányzik!!! Nagyon szeretném befejezi a feladatot!!! Minden segítséget köszönök idus57 gazda.

9. -Nikafarm-

-Nikafarm- Utánpótlás-írogató

sziasztok kedves gazdatársaim.A segítségeteket kérém,mert hiányzik még só a készletemből,ha esetleg valakinek van megmaradt ajándékzási lehetősége és küldene szívesen venném.köszonöm

10. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nekem is hiányzik még "néhány" só. :cry::oops:
    Pontosan 432 db. :cry:
    Ha tudnátok küldeni, megköszönném. :D Amíg tudom, viszonzom! :D
    Farmnevem: Snoopy1993.
    Előre is köszönöm!
    Üdv: Gabi

Utoljára szerkesztett: 8.6.15
    apuci30 kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

1 darab felröpi kellene hogy a mai célomat elérjem aki olvassa az kérem küldjön köszönöm

12. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Sziasztok drága odusok!
    Csak ma értem ide,tegnap ugyan még benéztem,el is olvastalak Vivim,de írni már sem erőm,sem energiám nem volt.
    Hogyne örültünk volna a visszatérésednek!! nagyon hiányoltunk,Bandi is,Én is..örülök nagyon hogy újra itt vagy,kérlek többet nem hagyj itt ennyi időre bennünket..
    Lányok jól vannak,jövő héten egy hetes nyaralásra megyünk,ha nem jönnék nézzétek el majd nekem,de ha lesz rá lehetőségem,meg időm,azért pár sorra benézek..
    Jusztinát itthon hagyjuk,Döncym megkérte a szomszédainkat hogy minden nap nézzenek majd rá,adjanak neki kaját,meg friss vizet..Émyt visszük magunkkal,direkt olyan szállást foglalt le férjuram,ahová vihetjük magunkkal..így háromakislánnyal dúljuk fel Hollandiát...:D
    Önálló élettel már csak nekem vannak gondjaim,a nyelvi problémák még mindig fennállnak..:p:pde a mutogatásban már profi szinten vagyok...:D
    Vivim! itt tegnap este szélvihar volt,meg pár csepp eső,ma meg már kánikula újra..jó lenne egy kis enyhülés,mert nagyon unom már..:p
    Remélem talál a doki,valami más gyógymódot,nem kell megműteni a lábadat..ha meg nem,jobb minél előbb túl lenned rajta..

Most kicsit el,de jövök még...

-Fülemüle-70 és Bandi66 kedveli ezt.
  13. Józsi1928

Józsi1928 Fórum-zöldfülű

sziasztok hiányzik még sóm aki tud segitsen előre is köszönöm

14. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! Még 250 só hiányzik aki tud segítsen viszonzom ahogy tudom! Köszönöm!

15. dite53

dite53 Junior szaki

Sziasztok! 200-nál több sóm hiányzik. Aki tud segítsen hálálom ahogy tudom! Köszönöm ha segítesz!!

16. Kicsi-Farm

Kicsi-Farm Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos még 490 só hiányzik. Aki tud lécci segítsen!
    Előre is köszönöm!

17. Teofilia742

Teofilia742 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Sajnos úgy néz ki,hogy nem lesz elég felröppenőm a feladat befejezéséhez.
    Kitudna valaki segíteni?
    Teofilia742

18. Klári1952

Klári1952 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. szeretnék kérni felröppenőt mert még 200 kell.
    aki tud légy szíves segítsen köszönöm
    Klári1952

19. czankjuli

czankjuli Járnitanuló

Sziasztok kedves gazdatársa ha van rá mód szeretnék kéni tengeri sót már meg van minden de a só ból még 200 hiányzik Köszönöm.

20. aryka44

aryka44 Utánpótlás-írogató

sziasztok! hiányzik még rengeteg sóm aki tud kérem segítsen előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.