Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Eszter061955

Eszter061955 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Só hiányban szenvedek. Aki segít, annak meghálálom. Köszi

2. mismilán

mismilán Utánpótlás-írogató

S. O. S. Aki tud egy kis sót küldeni meg köszönöm.

3. nmari

nmari Utánpótlás-írogató

S. O. S. Aki tud egy kis sót küldeni meg köszönöm.

4. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok oduskáim!

Én is ideértem! Itt nálunk ítélet idő tombolt jégeső,szélvihar villámlás, dörgés. Persze esernyő nem volt nálam, de hazajöttem és lezuhanyoztam. Még jól is esett kicsit megázni. Spoti fiamra meg nagyon büszke vagyok, ő nem egy gyáva nyúl, nem is érdekli a vihar, nem fél.

Kamyllám! A fiaiddal mi lesz ők nem mennek veletek? Jó lesz az a nyaralás és ne is a farmmal foglalkozz! Érezzétek jól magatokat és vigyázzatok nagyon magatokra! Képet megpróbálok feltenni nemsokára.
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=5191e4c66b3a02611bf2a49f812ff076&oe=5602724E

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=86d76d90c8f1b139347e3789541b5f9f&oe=55F26925

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.6.15
    -Fülemüle-70, kamylla64 és Bandi66 kedveli ezt.
  5. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szépséges kedd estét Mindenkinek! :)

Szííííja Kamyllám! :)

Olyan dél tájban Pécsre is megérkezett a vihar. A belvárosban (ahol a munkahelyünk is van Hajnikámmal) gyenge 10 percig szakadt az eső, aztán néma csend! :) :D
    Viszont itthon (ami meg a város szélén, kb. 10 kilométerre a belvárostól) nagy jégeső is lehetett, mert a loggiára kitett virágok és a levelei már a csak a múlt. Csak a szárak maradtak. :(

Menjetek csak pihizni. Rátok fér bőven. Rendes a párod főnöke, hogy elengedte 1 hétre bár, ha jól emlékszem úgy írtad valamikor, hogy ő jóval régebb óta dolgozik Németországban, csak most pár hónapja volt lehetősége, hogy kivigyen magával Benneteket is.

Hello Csillagom! :)
    Még szép, hogy hiányoztál nekünk. Ez azért van mert szeretünk és örülünk, hogy a barátaid lehetünk.
    Ebből kiindulva, ha kéred FB-ről szívesen áthozom ide a fotókat, amennyiben nem bírsz a technikai részletekkel.
    Csak egy szavadba kerül.

Spotikád akkor valóban egy bátor nyuszi, mert bizony a mi Ciránk, amint érkezik a vihar a távolból, már keresi az elbújós helyét és egész addig ott reszket, amíg el nem megy. Édes egy pofa ilyenkor. Bár szerintem állandóan az. :)

Vivikém!
    Szuper, hogy sikerült a képet megosztanod, csak egy baj van vele. Mégpedig az, hogy elég nagy. A fórum szabályzat szerint csak 550 x 300 pixeles képet lehet egy az egyben beszúrni a hsz-einkbe. Bocs, de erről legutóbb nem beszéltünk odaát. Ki is ment a fejemből. :)
    Próbáld ezt is úgy , mint a másikat. Vagyis a linkjét másold be nekünk.

Édesek vagytok mindketten.Meg a többin is amit láttam FB-on.
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=72e64c317611497278040fed5e30de84&oe=5602D646

Csajok!
    Kérlek, hogy szurkoljatok az óceános eventhez, mert talán holnap 12-re meglesz minden hozzávalóm, a 3. feladatsor összes szintjéhez!
    Nagyon örülnék, ha sok-sok titokfából lenne olyanom, ami még nincs!!!!

Utoljára szerkesztett: 10.6.15
    -Fülemüle-70 és kamylla64 kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok 5 db só hiányzik az általam felállított cél eléréséhez

7. Aniko

Aniko Junior szaki

Sziasztok. 5 sóra lenne szükségem. Sajnos reggel nem tudok már aratni. Ha valaki tud légyszi segitsen. Köszönöm.

8. habico

habico Fórum-zöldfülű

Szia, nem tudok segíteni, mert azt írja : Nincs ilyen gazda ! :(
    Ez a farmneved is ?

Aniko kedveli ezt.
  9. papirocska

papirocska Törzsjátékos

papirocska gazda vagyok segítséget kérek még hiányzik a felröpim, Ha tudtok segítsetek előre is köszönöm.

10. nyikasz

nyikasz Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Ha valaki tudna nekem sót küldeni, nagyon örülnék neki!
    Előre is köszönöm szépen! :)

11. mela1967

mela1967 Fórum-zöldfülű

Szeretnek kerni nehany felroppenot Koszonom!

12. egérke57

egérke57 Utánpótlás-írogató

szia mindenkinek, szép napot

tengeri sót szeretnék, mert nagyon gyötör csúz
    köszönöm szépen
    malacka1957

13. liakamikase

liakamikase Fórum-zöldfülű

Szia mindenki! Szeretnék TENGERI SÓT kérni! Segítsen aki tud! Előre is köszi!

14. dijgas

dijgas Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék én is beállni a kéregetők sorába, sajnos a sót már nem tudom viszonozni, de küldenék holnap meglepit helyette:))
    dijgas

15. zsuzsa50

zsuzsa50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék én is sót kérni, még kb. 30 db hiányzik. Lehet, hogy összejön, még van egy szedésem, de nem biztos. Azért kérek inkább, hogy ne járjak úgy, mint a múltkori eventnél, ahol 1 db felröppenő hiányzott, hogy teljesen kész legyek:(:(:( Pár sót tudok visszaküldeni, az esetleges többiért csak nagy, nagy köszönetet adhatok cserébe.
    Segítségeteket előre is köszönöm. A játékban is zsuzsa50 vagyok.

16. brigike0202

brigike0202 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Aki tud segíteni felreppenőben, az kérem, hogy küldjön. Köszönöm

17. sárikanéni

sárikanéni Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szükségem lenne sóra, nagyon köszönöm, ha tudtok küldeni!

18. edo63

edo63 Utánpótlás-írogató

;)Sziasztok! Szép napot mindenkinek. Kérlek szánjatok meg 10 tengerisóval még ennyi hiányzik hogy befejezzem a teljesen az evventet.:( Köszönöm aki segit rajtam:)

19. otium

otium Utánpótlás-írogató

10 sóra lenne még szükségem az even befejezéséhez. Aki tud szánjon meg, viszonozni is tudom.

20. zsuzsa50

zsuzsa50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    4 db hiányzik, hogy kész legyek, légyszi küldjetek sót. Párat tudok én is küldeni

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.