Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot kedves odusok!
    Szép napsütésen napnak nézünk elébe..
    Ma lájtos napom lesz,nem kell főznöm..vagyis remélem az lesz...
    Drága Vivikénk! Ugye! mindig jön az ember életébe egy mentőcsomag,amire nem is gondol.Erre szokják az mondani,sosincs úgy hogy valahogy ne lett volna...Meglásd minden meglesz amit szeretnétek,de egyszerre nem megy,idő kell neki..Sokan vannak, voltak így...Emlékszem a kezdet kezdetén nálunk sem volt ez másként...Nanade akkor örültem is minden kis apróságnak,amivel a házunkat kicsit is tudtam díszíteni,vagy modernizálni..
    Erős csajszi vagy,kedves pároddal,úgyis eléritek amit akartok..
    remélem nyunyók is jól vannak,sok örömet adnak nektek..Kislánynak találtatok már új gazdit? vagy úgy gondoljátok hogy már marad nálatok?
    Örülök hogy jöttél,öröm volt rólad tudni..Ahogy időd engedi kérlek gyere...
    Fülike,Bandi...Mizujs veletek?

Most el,legyen szép napotok..

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odusok!

A mai nap nem volt egyszerű a munkahelyen,de ez az egész hét ilyen trágya volt sajnos. Az a műszak amelyiket imádtam és a leg jobb műszaknak tartottam kifordult magából a boltvezetőnek én voltam a bűnbakja egész héten,bántott szavakkal,belekötött mindenbe. Míg a másik műszak ahonnan elment a boltvezető nyugdíjba és a helyére került egy végtelenül kedves férfiember imádom. Nem tudom,hogy csak a melegtől van vagy attól,hogy a szabadságok miatt kevesen vagyunk,de remélem helyreáll a rend. Jövőhét sem lesz egyszerű,mert a csemegepultba is kell ugrálnom majd ugyanis onnan is megy el egy kollegína szabadságra.

Kamyllám Sandykémnek még nem találtak gazdát,nálunk nem maradhat sajnos a fiam belehalna a féltékenységbe.Így is nehezen viseli pedig külön szobában vannak,mégis tudja ha nem hozzá megyek be elsőnek megsértődik. Bosszúból szétrágta a monitorhangkábelét,az egér zsinórját a billentyűzet zsinórját és a mikrofonos fejhallgatóm zsinórját. Kicsit ki voltam rá akadva,de nem tudok rá haragudni. Imádom. hamarost rakok fel képeket.
    A lakást próbálom újítgatni apránként. Az ablak ha a Jó Istenke is úgy akarja meglesz még az idén és a festésnek is nagyon örülnék ha minden jól megy lesz új karnisunk és új lámpánk is. Mindennek én borzalmasan örülök. Nem hiába mondom,hogy a Jó Istenke szeme mindent lát,füle mindent hall és segít ahol tud. :)

3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép estét kívánok!
    Vivi kedves, nálunk is apránként megy csak a ház felújítása.
    A fűnyírás nálunk a fiúk dolga és az esti locsolás is a kertben.
    A kukát amióta valahogy eldőlt és beleestem, azóta nem vállalom. Pont ott van ahol a vízelvezető van, én sikeresen belehúztam, birkóztam vele jó nagyot. Kicsit ha kihúzzák. akkor vállalom.xD
    Megvár a játék, az a lényeg jól vagy és vannak még jó emberek, ami manapság igen ritka!:(

Kamylla minden OK. Várom mi lesz az ólakban.;)
    Sokat dolgoztam a héten, nem bánom, így a jövő hét nyugis lesz!:)
    Így igaz ahogy írtad. Szépen apránként minden meglesz.
    .

4. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odusok!

Tegnap szülinapoztam tesóméknál, unokaöcsém 3éves lett! Tele voltunk gyerekekkel ez amolyan gyerek zsúr volt. Iszonyat fülledt volt a levegő esett is picit,de a lényeg hogy együtt voltam két testvéremmel.
    Úgy néz ki idén meglesz a nagyszoba felújítása! Nagyon várom már! :)
    Ma meg lehet megyünk aquawordbe tt Dunakeszin ami van. Nagyon szeretnék menni,csak egy a baj a délelőtt pihentünk és mostmár drágállok egy egész napi jegyet kidobni a 2órás jegyet meg keveslem :( No majd kiderül végül is este 9ig nyitva van :)
    nyunyikáimat hűtöm ahogy tudom ebben a melegben mert csak pihegnek szegénykéim. Ahogy lehűtöm őket egyből jobb a kedvük. :)

5. kamylla64

Szép napot odusok!
    Nálunk meleg van,nagyon nyár..nem szeretem ezt a forróságot..:p
    Szia Baba!Sajnos mi itt nem csinálhatunk semmi felújítást,a tulaj beleegyezése nélkül..Itt nem lehet,még egy tisztító festést sem..Itt vannak szabályok rá és indokok is miért is nem engedi nagyon a háztulajdonos...Nekünk azért a festést megengedte,de mást nem,még a bútorokat sem engedi kicserélni,pedig pártól szívesen megszabadulnék...:p:wuerg:Fűnyírást egy emberke csinálja,akit a házigazda küld ki,vagy néha az emberem vágja le,ha már nagynak ítéljük és idegesít bennünket..

Szia Vivi! unokaöcséd kész kis legényke lett,gondolom a nagynénjét teljesen az ujjai köré csavarta..:):inlove:Boldog szülinapot így utólag is a picinek..
    Enyém állatkáimnak nagy barátjuk lett a klíma,élvezik jótékony hatását..nem is hajlandóak a házból kitenni a lábukat..:p:D sokat isznak,Jusztina alig eszik,viszont Émykének ebben a forróságban sem csappant az étvágya..Tegnap sárgabarackot evett velünk,ha nem adtunk neki,már morgott ránk és veszekedett..A kutya pástétomot nem hajlandó megenni,de amit Mi eszünk,az minden finom neki...
    Vivim! remélem eltudtatok menni aquawordbe,ne sajnáld magatoktól,amennyit dolgoztok megérdemlitek nagyon..
    A felújítás meg meglesz meglásd..ügyesek vagytok,megoldjátok...

Most el,legyen szép napotok...

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A "Ravaszdi" küldetés eventes ajándék célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

Cseresznyepaprika:

7. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Sziasztok!
    Akinek van felesleges dobozkája, megdobna egy paprikával? 17 hiányzik az egyik feladathoz, amit szeretnék befejezni:S Apránként visszaküldöm:)
    Előre is köszönöm!
    A nevem: **Mazsola**

8. Faültető

Faültető Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    3 cseresznyepaprikát tudok cserélni.
    Várom a jelentkezőket.
    Üdv.

9. DeathDJX

DeathDJX Fórum-zöldfülű

Sziasztok, szeretnék kérni cseresznyepaprikát. Holnaptól tudok küldeni csak érte valamit.
    DeathDJX a farmom
    Köszönöm, aki küldött, már nem kérek.

Utoljára szerkesztett: 22.7.15
  10. kegyesand

kegyesand Aktív író

Sziasztok ha valaki jelentkezik még tudok küldeni felröpit.

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Én is küldök,ha jön a bagoly.

12. Laboviti

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Köszönjük a segítőkész Gazdáknak az event felröppenőit.

Találkozunk a következő "repülős" esemény alkalmával.

13. Laboviti

Sziasztok!

A Barátság hete küldetés eventes ajándék célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

Barátságital:

14. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Szeretnék barátságitalt kérni, már csak a hiányzik 236 db. :(
    Napi 7-ig tudom viszonozni! (Kérlek írjátok meg, hogy kéritek-e vissza!
    Farmnevem: Snoopy1993.
    Előre is köszönöm!
    Üdv: Gabi

15. adri893

adri893 Haladó

Nekem is szükségem van barátságitalra ! Még 170 db hiányzik :(
    Előre is kösziii :)

16. 02kicsilany02

02kicsilany02 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Nekem is tudnától küldeni Barátságitalt. :)

Köszi :)

17. czankjuli

czankjuli Járnitanuló

Sziasztok, ha valaki meg hiv egy pár barátságitalra nagyon hálás leszek és meg köszönöm. Üdv mindenkinek.

18. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok odusok!

Kamyllám, köszönöm a bíztató szavaidat. a felújítás halad. Vettünk Ikeában egy új tv asztalt egy dohányzóasztalt,függönyöket és új függönysínt, a nyílászáró csere folyamatban na és csak aztán lesz festés meg függönyfelrakás.
    Aquwaworbe nem voltunk végül olyan meleg volt,megmozdulni se volt kedvünk. Most már,hogy itt az enyhülés már mennék,de nem vagyok elégedetlen. Örülök,hogy nincs kánikula,már nagyon nehezen viseltem. Sandykének továbbra sincsen sajnos gazdia még,de remélem a legjobbakat. Spotifiam ismét büntibe volt,mert kiszökött és összekakált meg megrongált mindent. Persze pont tesóméknál voltam,párom ért haza a felfordulásra. Na volt harag ám két napig,de azóta spoti mint egy rosszat tett kisgyerek úgy viselkedik. Pár napig nem engedtem ki amikor kiengedtem és hazajött uram a sarkamban volt onnan nézett rám ártatlan szemeivel. Nem tudok rá haragudni. :)
    Munkahelyen nehéz heteket élek meg,mert szabadságolás miatt borzalmasan kevesen vagyunk mikor hazaérek már szinte dőlök is az ágyba olyan fáradt vagyok. Ezért vagyok ritkán. Elnézéseteket kérem emiatt,de igyekszem

Bandikám várlak itt is majd ha időd engedi írj pár sort...

Puszi nektek vigyázzatok magatokra.

kamylla64 kedveli ezt.
  19. mendi1818

mendi1818 Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdák! Kérlek benneteket, hogy ha tudtok küldjetek barátságitalt, mert nagyon nehezen jön a barátságital felröpi:oops: Gazdanevem: mendi1818 :) Segítő szándékotokat nagyon megköszönöm:inlove:

20. kamylla64

Szia drága Vivikém! na ugye hogy megy minden,haladtok,nem is kell egyszerre,úgy nem is tud az ember annyira örülni..Emlékszem hogy kezdtük és most hol tartunk..akkor ha tudtam venni egy asztalterítőt,nézegettem forgatgattam,örültem nagyon neki,most meg....:pnéha visszasírom azokat az időket...
    Szóval fiúcskád rosszalkodott megint?:)Jaj ne is mond?! Émy lány is tud produkálni,mindent megrág,de az hagyján,mert Őnaccsága meg is eszi..mi meg aggódunk vajon kijön e...eddig megúszta...nem tudok mindent apró kütyüt elpakolni előle,mikor folyamatos a szórása is...tele van a ház legó és hasonló játékokkal...
    Nah igen... tudnak megbánó pofit vágni,ilyenkor el is érik amit akarnak,tényleg nem lehet rájuk haragudni..

Tudjuk hogy nagyon sokat dolgozol,nem is haragszunk érte,ahogy időd engedi gyere..Én itt vagyok,ha valaki ír,jövök is..Bandim is fog jönni,ezt biztosan tudom...Fülike is de Ő is sokat dolgozik mostanában..

Meg mos megyek Én is,mert nem lesz belőlem ma semmi..:p:D

Legyen szép napotok..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.