Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kacsatelep

Kacsatelep Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiányzik még néhány feröppenőm. Még néhányat én is tudok küldeni.
    Segítséget előre is köszönöm

2. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Sziasztok Gazditársak! :)

Már csak 18 darab Barátságital hiányzik a tervezett célom eléréséhez, ebben az eventben! Akinek van módja, legyen olyan jó és küldjön nekem!!!
    Egyet még tudok visszaküldeni.

Üdv és mindenkinek sikeres eventezést!
    Bandi

Köszönöm akiknek volt módjuk küldeni ajcsit!
    A segítségetekkel, meg is lett a hiányzó ital mennyiségem! :)

Többre már nincs szükségem!

Utoljára szerkesztett: 30.7.15
  3. bohajni

bohajni Utánpótlás-írogató

Köszönöm a küldött ajándékokat.

4. bigmami56

bigmami56 Járnitanuló

Sziasztok! már csak 8 darab felröpi hiányzik és kész lenne, de már nem tudom hogyan lehet, ha valaki esetleg tudna segíteni nagyon megköszönném. bigmami56 a farmnevem. :oops::cry:

5. jakab_lorant

jakab_lorant Utánpótlás-írogató

Kérlek benneteket, már csak 5 felröppenő hiányzik, segítsetek!! :):)

6. Virgin1

Virgin1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hiányzik még 10 felröpenőm az eventhez. Aki tud segítsen. Nagyon köszönöm
    üdv:Virgin1

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Köszönjük a segítőkész Gazdáknak az event felröppenőit.

Találkozunk a következő "repülős" esemény alkalmával.

8. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Sziasztok Kedveskéim! :)

Csodás vasárnapot Nektek! Itt Orfűn, egyenlőre szuper jó idő van. Igaz pénteken szinte egész nap esett, de hát ez is az időjárás része. Jövő héten meg újra itt a közel 40 fokos meleg. A nyár és az augusztus már csak ilyen. :)
    Sok-sok évvel ezelőtt is voltak hőségriadós napok. Talán az utóbbi években egy kicsit megszaporodtak.

Figyelmetekbe ajánlom az ideiglenes otthonunkat Orfűt. AZ ország egyik legszebb települése. A Mecsek adja meg a varázsát.

Nézzétek csak....

Orfű1

Orfű2

Orfű3

Orfű4

Orfű5

Ismeretterjesztés a településről

Másról is egy kis infó...

Event:
    A legutóbbi majdnem teljes egészében sikerült! A legfontosabb, hogy a tervezett cél és még pluszban pár feladat is összejött. Tudjátok, hogy a játék kezdete óta nem költöttem egyetlen valódi pénzt. Ezért is örülök nagyon, hogy mégis sikerült szinte minden feladat. :)
    Hát nálatok mi a helyzet, ezen a téren?

Utoljára szerkesztett: 2.8.15
    kamylla64 kedveli ezt.
  9. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot odusok!
    Jöttem,mert végre jött Bandi! vártam hogy írjon valaki..
    Bandi drága!Csodaszép Orfű, férjuramnak csillognának a szemei a tavak láttán..hatalmas hohohohorgász,sikerült itt is elrendeznie az horgászengedélyét..most már több helyen is horgászhat,elég szigorúak itt a szabályok..

Gratulálok az event kitűzött céljainak eléréséhez.Nálam sikerült minden feladatot megcsinálni......gondolom a mostaninak is nekifogsz..aranyos cicás kitehetők lesznek,Mi meg cicapártik is vagyunk,meg mindenféle élőlényé...:)van idő rá,meg a nyeremények sem elhanyagolhatók..

Fülike! Vivike! merre vagytok? tessetek pár bötüig bejönni nah...

Most léptem,dolog van..Legyen szép napotok..Írjatok,hogy legyen mit olvasni,legyen kinek válaszolni..

10. Laboviti

Sziasztok!

A Cicakáosz eventes ajándék célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

Gombolyag:

11. cencebence

cencebence Járnitanuló

sziasztok. szeretnék felrepit kérni még kicsi szinten vagyok és nem igen jön retekre/ez a leghosszabbam/növényem. köszönöm aki küld,

12. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Sziasztok! :)

A mostani eventhez kapcsolódó jó cselekedetem megvolt. :)

Cicás event 3/4 részben megvan. És ez így van jól az esetemben, mivel most inkább a macsekoktól kapott ajcsikra hajtottam és nem arra, hogy mind a száz db játékuk meglegyen. :)
    Be is került (ha jól emlékszem) a pajtámba 2-2 titokfa, illetve titokól, a többi egyéb, szintén hasznos ajándék mellett.

Hoztam újabb szép gondolatsort Nektek....

...Legyek fény a világban...

"Hatalmas különbség van aközött, ha azt mondod:

azért jöttem, hogy fényt hozzak a világba,
    vagy azt, hogy:
    azért jöttem, hogy fény legyek a világban.

Az első állításnál azzal az előfeltételezéssel élsz, hogy a világ egy sötét, elátkozott hely, keresni fogod a sötétséget, hogy meg tudd világítani a sötét sarkokat. Viszont így a fókuszod a sötétségen van. A második állítás teljesen másról szól. Arról szól, hogy Te magad vagy a fény és erre figyelsz, nem a sötét helyekre. Ha pedig Te magad vagy a fény akkor ez a fény soha nem hagyhat el Téged - bárhová is mész, mindig fényességet látsz, fényességet tapasztalsz és nem utolsó sorban bevilágítasz mindent ahová csak lépsz. Óriási különbség van a két kijelentés között.

Ugyanis nem azért vagy itt, hogy jobbá tegyél egy szenvedő, romlott világot, hanem, hogy megtapasztald és kiteljesítsd azt aki Te magad vagy. Önmagad miatt a saját önkifejezésed miatt vagy itt, de a létállapotodból mások is hatalmas mértékben képesek lesznek meríteni, és felismerni saját erejüket."
    (Abraham Hicks)

Bingóság van!!!!! :)
    Mától a Bahán, "Kalandozó gazda" (147. szint) vagyok! :)

Utoljára szerkesztett: 9.8.15
  13. Laboviti

Sziasztok!

Az újrahasznosító űrrobot visszatért eventes ajándék célba érése érdekében a topicot megnyitjuk.

Nublion akku:

14. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot odusok!
    Elvoltam havazva,sok ez az jött közbe,de ahogy látom nem maradtam le nagyon semmiről..:( nagyon megvagyunk fogyatkozva,pedig annyira kedves kis topic ez..
    Remélem mindenki jól van,Vivike is,meg Fülike ,meg Bandi is...

Bandim! megint szépséget hoztál,tudod hogy szeretem olvasni őket...
    Gratulálok az eventhez,de gondolom azóta a nublonos is sikerült..:)Baha színt lépésedhez is gratulálok,megy az csak csinyánikőőőő!!!:D:D

Ha van időtök,gyertek,mert egyesegyedül vagyok nagyon...:oops::oops:

15. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Itt vagyok kedveském......

Szia Kamyllám! :)

Mivel a többiek sajnos nem jutnak ide...ezért egyenlőre csak Téged tudlak köszönteni.
    De nem adom fel a remény sosem! Pont úgy ahogyan Te sem! Igaz Erám?

Hát persze, hogy tudom....Hogy a szépre és a jóra Te is fogékony vagy.

Nézd csak miket sikerült begyüjtenem:

http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/0/65/7/6518331_1440071014.jpg
    Nagyon szépen virítanak a neon ólacskák! Nálad mi újság ezen a téren?

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Szia Laboviti!

Köszi a közreműködésedet. Az Operában úgy láttam (ezek szerint rosszul), hogy a megengedett méreten belül van még a kép.
    A farmon keresztül készítettem a fotót és gondoltam, hogy úgy nem lehet bibi a mérettel. Régebben is így volt? Vagy csak mostanában változott a helyzet ezen a téren?

Szép hosszú hétvégét Neked és családodnak!

Utoljára szerkesztett: 20.8.15
  16. Szép napot odusok!
    Elég sok idő eltelt hogy benézzen valaki....
    Bandikám! Nem adom fel,nem olyan családbúl származom,de néha megkérdezem magamtól,érdemes e erőlködnöm...nade most jöttél, így újra itt vagyok egy kis reménységgel hogy lesz ez még jobb is....
    Neon ólaidhoz gratulálok...naná hogy nálam is megvan,nekem ne lenne meg ez a szépség? van benne szép pink szín is,meg olyan szépek...sőt az összes farmunkra megcsináltuk..ahogy olvastam,event után meg is lehet majd építeni őket,igaz nem lesz olcsó,egy terményes állatka kell bele,meg sok szerszám...
    Tudsz valamit Viviről? már régóta nem jött,remélem nincs semmi baj....

Más: itt hűvöske az idő,amit nagyon szeretek,nem bírtam azt a forróságot..
    Jól vagyunk,amúgy sok minden nem is történt velünk,ami meg igen,azt ide nem írom ki...

Legyen szép napod...a csak olvasóknak is...

17. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Halihó Erám! :)

Holnap reggel indulunk nyaralni, ami augusztus végéig fog tartani.
    Először (majdnem egy hétre) egyetlen leány gyermekünkhöz megyünk Budapestre. Ő hívott minket, hogy kössük össze a kellemeset a hasznossal!
    Nagyon örültünk Hajnikámmal, hogy Encsi így gondolja. Hát élünk a lehetőséggel.
    Utána meg együtt 5-en leugrunk a Balcsira, szintén közel egy hetes időtartamra.

Zamárdiban leszünk, a munkaadóm egyik üdülőjében. Még sosem voltunk itt. Remélem csupa kellemes meglepetésben lesz részünk, a szállásal és a településsel kapcsolatban. :)

Ez a szállás kívülről

Ilyen pedig belülről

18. Laboviti

Szia!
    A fórumra feltölthető képméret nem változott.
    Te is tudod, maximum elfelejthetted.
    Pihentető hétvégét kívánok!

19. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Természetesen a fórumra feltölthető képmérettel (500 x 300) már régóta tisztában vagyok. De a kérdésem nem is erre irányult.
    Azon lepődtem meg, hogy ha a játékon belül készítek fotót a farmomról, azt automatikusan nem a megfelelő méretre generálódik. Ezzel kapcsolatban rémlett úgy, mintha ez régebben, ez az autómatizmus működött volna.
    De a jelek szerint nem. :)

20. Laboviti

A képméret egészen pontosan:
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.