Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jucus78

jucus78 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget annak aki küldött,viszonoztam, sajnos elfogyott a napi ajándék küldési lehetőségem...

2. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Hello!
    Tudnátok küldeni képregényt? Cserébe küldök egy piros bólét, ha levélben jelzitek, hogy küldtetek.
    köszi

3. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok!
    Keresek 15 olyan gazdát,aki minden felröppenős event idején minden nap küld nekem felröpit. Természetesen én is viszonzom.
    Levélben lehet jelentkezni.
    Üdv: kiszcica

4. holdbarát

holdbarát Junior szaki

Sziasztok, farmertársak! Így még sosem jártam... Még kb. 70 felröppenőm hiányzik! :(
    Tudna valaki segíteni, néhány képregénnyel??? :)
    Köszönöm-köszönöm! ;)
    holdbarát

5. editka55

editka55 Utánpótlás-írogató

13 képregényre lenne még szükségem. Ha tudnátok segíteni, nagyon örülnék! Köszönöm!

6. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Sziasztok, még 8 db mázra lenne gyorsan szükségem, legyetek szívesek kisegíteni. Köszönöm szépen: brennerzsuzsa

7. Laura2001

Laura2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Hiányzik 29 felröpim a végéhez, aki tud segíteni, kérem hogy küldjön nekem!
    Előre is köszönöm!
    Laura
    farmnevem: laura20018

Még mindig hiányzik, mert elfogyott a szupertrágyám így a rózsa nem adott annyit amennyire gondoltam!

Utoljára szerkesztett: 16.9.14
  8. dinivill

dinivill Fórum-zöldfülű

sziasztok, képregényre lenne szükségem a jucus78 farmomra,, cserébe innen küldenék képregényt!

9. ..Házisárkány..

..Házisárkány.. Utánpótlás-írogató

Szia:)
    Nagyon szépen köszönöm a segítséged:)
    Sajnos ez az új Fórum nem igazán figyel a nevekre, bár az üzi alsó részénél olvashatóan kiadja a gazda nevét.
    További jó játékot kívánok:)

Margó kedveli ezt.
  10. emancika

emancika Aktív író

Sziasztok! Sajnos elfogyott a napi küldendőm, de kéne még 30 db nekem is! :-(

11. nsr-lacika

nsr-lacika Utánpótlás-írogató

Még kb.40 felröpim hiányzik!!!Ha tudtok küldjetek!!!Próbálok visszaküldeni én is!!

12. ati84

ati84 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék kérni képregényt, akinek esetleg van, ültetek ezerrel szuper trágyával, de lehet nem lesz meg.
    Kérem aki tud segítsen.
    Előre is köszönöm mindenkinek.

13. nsr-lacika

Küldve :) ha tudsz ,küldj te is :)

14. nsr-lacika

Küldve!!!Ha tudsz képregényt ,kérlek küldj a kisfiam farmjára -Léghajlító- köszi :)

15. Tanemund

Tanemund Járnitanuló

Sziasztok. Hiányzik még vagy 30 röppenőm(képregény) , ha valaki tud segíteni , nagyon megköszönném. Sajnos nem tudok a gép előtt ülni, talán meglenne.

16. Julinéni99

Julinéni99 Fórum-zöldfülű

Még 35 képregény hiányzik délben aratok de nem hiszem hogy meglesz. Ha valaki tudna küldeni Julinéni99-re megköszönném és viszonzom. Julinéni99

17. sebesimárk

sebesimárk Fórum-zöldfülű

Sziasztok!! kellene képregény nekem 25db hiányzik már csak légyszi segítsetek !! nagyon köszönöm annak aki tudna küldeni!!

18. katoka71

katoka71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok Gazdák.Hiányzik még pár felröppenőm, katoka71 a farmnevem.Köszönöm előre is.

19. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Nekem már csak 7 db hiányzik, nagyon köszönöm az eddigi segítséget, de még jöhet pár, ha van :)

20. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok ! Aki tud kérem segítsen, a barátnőm kórházban van szerettük volna meglepni azzal hogy megcsináljuk neki az event-et, a növények meg vannak csak sajnos a felröpi nem igazán jött , és még kb: 100 db kellene. A .marcsu. , és a gabi1479 - re kellene küldeni felröpit. Előre is köszönöm a segítséget. további jó játékot mindenkinek !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.