Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .nefelejcs74.

.nefelejcs74. Fórum-zöldfülű

Kedves gazdák! Szeretnék kérni szentjánosbogár zászlót.
    Cserébe szívesen küldök zászlót/sálat!
    Előre is köszönöm segítségeteket!
    Üdvözlettel : .nefelejcs74.

2. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,
    Még vagy 60 sál hiányzik, ha van lehetőségetek kérlek segítsetek ki. Sajnos csak holnap tudok még gépközelben lenni, mert külföldön tartózkodom munkaügyben és csak a szállásomon van net hozzáférésem. Nagyon köszönöm.

3. Blue-dream

Blue-dream Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nekem is még sálra lenne szükségem,ha valaki tud küldeni szívesen fogadom!Köszönöm!Cserébe én is tudok küldeni,ki mit kér?

4. 21blackjack

21blackjack Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék szentjánosbogár zászlót kérni. Napi pár ajándékkal tudnám meghálálni. Köszönöm szépen.

5. demepapa_0089

demepapa_0089 Járnitanuló

sziasztok! SZERETNÉK SZENTJÁNOSBOGÁR SÁLAT KÉRNI AKI MEGTEHETI KÉREM KÜLDJÖN:) FARMNEVEM: demepapa_0089 köszönöm szépen sziasztok:)

6. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Sziasztok ha valaki tudna sálat küldeni, nagyon meg köszönném, nagyon sok kell még sajnos, nem tudom mért kell, így be állítani, ne legyen meg!!!! Na mindegy:cry::(>:(

köszönöm mindenkinek;):inlove: És zászlót tudok küldeni én is, ha kell valakinek -Csodaszarvas- a nevem

Sziasztok hogy tudok küldeni, kéne kis segítség???

7. moncsika0123

moncsika0123 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!szükségem lenne felröppenőre aki tud küldjön légyszi :) moncsika0123

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ahhoz, hogy valakinek ajándékot küldhess, fel kell venned a barát listádra. Levélváltás, levél előtti pipa bejelölése majd alul zöldre vált a barátokhoz adás gombja.

9. barbuss94

barbuss94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nagy szükségem lenne még szentjánosbogár sálra. Aki tud kérem küldjön a mai nap folyamán mert sajnos holnap már nem leszek gépközelben az event befejezése előtt. Nagyon szépen köszönöm :)

10. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Szia Köszi a segítséget!! De csak 5 vagy 7-ben levő ajándékot tudok küldeni?? azt már el küldtem a szomszédoknak, akkor már ennyi, ez így akkor nagy segítség tényleg, vagy küldjek aranyért!!!! Sokszor érdekes ez a játék, ennek így semmi értelme akkor ha valaki meg szorul, esély sincs segíteni így!!!!

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

A játék kezdete óta csak ennyi ajándékot lehet küldeni, nem új dolog ez. Eventkor ezt is figyelembe kell venni.

12. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok!
    Zászló hiányban szenvedek, kérem aki tud küldjön. Farmnév: brummika
    Köszönöm!!

13. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Szeretnék kérni sálat, mert már csak az hiányozna a befejezéshez de abból viszont még 21 és nagyon nehezen gyűlik.

14. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

Sziasztok!
    Nagyon kellene még pár szentjánosbogársál, aki tud küldeni lekikkel pékcuccokkal viszonoznám :)

15. -dasan-

-dasan- Utánpótlás-írogató

Sálra lenne szükségem. Ha vki tud,küldjön légyszí!!!!! -dasan-

16. 19770308

19770308 Fórum ismerője

sziasztok sálra lenne szükségem aki küld annak küldök cserébe termékeket

17. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Sziasztok!
    Kellene a kedves játékos társak segitsége. Aki esetleg tud segíteni, megkérném, hogy küldjön sálat, hogy be tudjam fejezni a játékot. Már csak a sálak hiányoznak.
    Előre is köszönöm.
    Viszonzom, ha megírjátok mire lenne szükség helyette.

Sziasztok.

18. hannali

hannali Fórum-zöldfülű

Szia! Nekem is sál kellene még. Felvettelek a partnerlistámra és elment a sál. :)

19. -törp-pilla-

-törp-pilla- Utánpótlás-írogató

sziasztok! nekem még zászlókra lenne szükségem,aki teheti,hogy küld megköszönném...
    :)

20. 19770308

19770308 Fórum ismerője

sziasztok köszönöm aki eddig küldött de még kéne egy pár darab sál viszonzom

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.