Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mariska77

mariska77 Fórum-zöldfülű

sziasztok. Még 50 darab sálra lenne szukségem. Tudna valaki kuldeni?

2. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Sajnos még nekem is hiányzik jó néhány sálam és én is csak a mai napon tudom gyűjteni, mert holnap munka van már. Ha tudnátok küldeni nagyon szépen megköszönném , lehet pont a tiéd segít befejezni az eventet.Előre is köszönöm a segítséget!

3. vikilili1

vikilili1 Járnitanuló

Sziasztok.
    Nekem is szükségem lenne szentjánosbogár sálra,viszonozni is tudom.
    Előre is köszi!

4. .Ana.

.Ana. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Szeretnék szentjánosbogár sálat kérni! Sajnos még hiányzik jópár darab, nem tudtam folyamatosan gyűjteni. Előre is nagyon köszönöm! :)

.Ana.

5. 19770308

19770308 Fórum ismerője

aki küld nekem sálat annak én is küldök köszike

6. horvathnedit

horvathnedit Fórum-zöldfülű

Sziasztok !!!!

Segítségeteket szeretném kérni szentjánosbogár sálra lenne szükségen hogy kb 20 Szentjános csomagot elő tudjak állítani. Segítségeteket köszönöm. Én is tudok küldeni de más farmokról

Utoljára szerkesztett: 25.10.15
  7. mackósajt76

mackósajt76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok én is szeretnék kérni egy kis segítséget, hogy aki tudna nekem szentjánosbogár sálat küldeni nagyon meg köszönném még 14 db. hiányzik segítségeteket előre is köszönöm.

8. TSzilvi01

TSzilvi01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos csak később tudtam nekiállni az eventnek, s a szentjánosbogár sálból még hiányzik 25 db, aki tud küldeni, annak nagyon szépen megköszönöm! :)

9. sakura77

sakura77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szentjánosbogár zászló hiányzik még aki tud küldeni megköszönném.
    További szép napot :)

sakura77

10. szelesztina

szelesztina Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    "Későn ébredtem":) ..hiányzik még néhány szentjánosbogár sál...az ajándékokat természetesen én is visszaküldöm! Köszönöm!

11. 19770308

19770308 Fórum ismerője

sziasztok sálat szeretnék és küldök vissza anak aki küld köszi

12. -dasan-

-dasan- Utánpótlás-írogató

Segítség: sálat szeretnék kapni:) Aki tud, segítsen, légyszí:)

13. .hógolyó1.

.hógolyó1. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Még mindig kéne pár sál a befejezéshez aki tud legyen szíves segítsen!Előre is köszönöm!

14. doriviki

doriviki Fórum-zöldfülű

sziasztok! segitséget kérnék zászló ügyileg. még 100db hiányzik4 tudok helyette sálat küldeni holnap / a mai ajikat már elküldtem/ köszike

15. Rétisas250

Rétisas250 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szeretnék még sálat, aki tud, küldjön és visszaküldöm. 5 farmon gazdálkodom, és ezen hiányzik a legtöbb sál.
    Minden segítséget köszönök!

16. horvathnedit

horvathnedit Fórum-zöldfülű

Sziasztok !!!!

Segítségeteket szeretném kérni szentjánosbogár sálra lenne szükségen hogy kb 20 Szentjános csomagot elő tudjak állítani. Segítségeteket köszönöm. Én is tudok küldeni de más farmokról

17. -kata4-

-kata4- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szentjánosbogár zászló hiányzik, sajnos nem fogom tudni holnapig összegyűjteni termeléssel, aki tud küldeni megköszönném.

18. katuska47

katuska47 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Szentjánosbogár sálra lenne szükségem hiányzik még 19 db nagyon meg köszönöm, aki tud küldeni holnap viszonozom

19. sebike

sebike Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Szenjánosbogár sálat szeretnék kérni . Sajna nem volt elég alkalmam összeszedni :( Elöre is köszönöm

20. cs.andi75

cs.andi75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem is hiányzik még 30 db sál, aki tud küldeni, köszönöm neki. Igyekszem viszonozni. :)

cs.andi75

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.