Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. petrus0422

petrus0422 Utánpótlás-írogató

Sziasztok még 14 db sál hiányzik,hogy befejezzem az eventet.
    Sajnos munka van így nem tudok már sokáig gépnél lenni.
    Köszönöm a segítséget!
    petrus0422

2. -ridao-

-ridao- Fórum-zöldfülű

Kedves gazdák! Nagyon szeretném megszerezni még az utolsó lámpást, ehhez hiányzik jó néhány zászlóm! Kérlek, aki tud, segítsen nekem, hogy összejöjjön ez az event! Farmnevem: -ridao-
    Erre várom a zászlókat, nagyon köszönöm, ha segítesz, és cserébe tudok még küldeni (3 ajándékom van még) én is. Ennél azért több zászlóra van szükségem, a többieknek tényleg csak megköszönni tudom! :)
    Üdv, és jó eventezést nektek!
    -ridao-

3. IMQT

IMQT Fórum-zöldfülű

Helló !

A 16 dobozból 15 meg van, és csak 81 zászló hiányzik a végéhez. Nagyon bosszantó lenne, ha nem sikerülne, ert ezen az egyen múlik a 3/4 ajándék....
    Kérem szépen, hogy aki tud, segítsen !!
    Ha kell, cserébe tudok küldeni én is, igény szerint.

Előre is köszi.

4. s.csenge10

s.csenge10 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mi is segítséggel fordulunk hozzátok. Aki tud nekünk szentjánosbogár zászlót küldeni, nagyon-nagy örömmel fogadnák.
    Köszönettel, s.csenge10 (és anyukája)

5. Ádínó

Ádínó Fórum-zöldfülű

Sziasztok , nekem lehet hogy nem sikerül befejeznem, ezért kérlek benneteket ha tudtok segítsetek sálra lenne szükségem ! köszönöm

6. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

Sziasztok! Valaki tud nekem még segíteni?? Szükségem lenne még 38 szentjani sálra, hogy teljesítsem az eventet. Ennyit már nem ad,és nagyon vágyom egy tatura!!! :) Nagyon igyekeztem, de egy pici baba mellett nem olyan egyszerű a dolog. Aki tud, segítsen!! Köszönöm!! Szép napot, jó gazdálkodást!!

kigyoharcos kedveli ezt.
  7. Pocokceca

Pocokceca Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Van még három sálam, el tudom küldeni, ha Ti is tudtok nekem segíteni!

8. manocskatimi

manocskatimi Utánpótlás-írogató

Segítséget kérnék....Több csomagot állítottam elő a kelleténél és így hiányzik 8db sálam!E nélkül nem tudom befejezni az eventet.Kérlek Szépen küldjetek ajándékba sálakat!KÖSZÖNÖM!!!Folyamatosan gyűjtöm a farmon,és kaptam már a szomszédaimtól is és külön köszönöm az eddigi segítséget:nyuszika215,Hanikó71,balektos,méhésznyúl,zombitanya05 gazdáknak!!

Utoljára szerkesztett: 26.10.15
  9. Tinana70

Tinana70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiányzik még néhány sálam :( Kérlek, ha tudtok segítsetek! Hálás köszönet érte! :)

10. barbi0303

barbi0303 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hiányzik még pár darab sál, aki tud küldjön,viszonozni is tudom.

11. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

Sziasztok!!Már csak 30 felröppenőt kellene összeszednem valamilyen csoda folytán. Aki tud, segítsen!! Köszönöm!! :) Még 4 embernek én is tudok küldeni. És külön köszönet azoknak, akik már eddig segítettek! A pici babám is rendesen viselkedik, ad néha pár szabad percet, hogy itt lehessek. Titkon lehet, ő is vágyik egy tatura :)

kigyoharcos kedveli ezt.
  12. katica9

katica9 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Köszönöm szépen a sok segítséget,készen lettem az eventtel.:)

13. aquariae

aquariae Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! db sálam hiányzik, de már nem fog annyit adni, pedig itt bűvölöm. Segítsetek megkap-lak gazda

14. Borbolya

Borbolya Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos még 35 sál hiányzik a befejezéshez.Kérem,hogy aki tud segitsen nekem.
    Előre is köszönöm a segitséget!

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szentjánosbogár sálak megjelenéséhez frissíteni szükséges a játék oldalát.
    Egy másik lehetőség zárd be a játékot és az általad legjobbnak vélt időközönként lépj be a gazdaságba.

16. bbozsi57

bbozsi57 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Segítsetek hiányzik még 8db sálam!!!!!!!!!!!!!!!

17. csermary

csermary Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Már csak 5 db hiányzik!!! Kérlek segítsetek! Köszönöm!

18. manocskatimi

manocskatimi Utánpótlás-írogató

Hány óráig tart az event?!Valaki megtudná mondani????????

Utoljára szerkesztett: 26.10.15
  19. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Van még hat darab ajándékom. Küldjetek levelet, első hatnak tudok küldeni.
    Farm: lenbela

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.