Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillababa1979

csillababa1979 Fórum-zöldfülű

SZIASZTOK! LÉGYSZI AKI TUD KÜLDJÖN PISLOGOMBÁT,HA KELL VISSZA IS KÜLDÖM MÉG VAN 5DB-OM MÁRA.
    FARMOM: csillababa1979

2. sebesimárk

sebesimárk Fórum-zöldfülű

sziasztok!! Pilosgombára szükségem lenne még ! aki tudna segíteni meg köszönném hogy betudjam fejezni .köszönöm szépen elöre is.

3. .vasicus.

.vasicus. Fórum-zöldfülű

SZIASZTOK!Pilosgombát szeretnék kérni ,hogy betudjam fejezni az eventett.Aki tudna legyenszives küldeni nekem .:)

4. vkittialexandra

vkittialexandra Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!Nagyon szeretnék még pilosgombát.beszeretném fejezni az eventett.legyeteszivesek küldeni aki tudna még.;)Elöre is köszönöm szépen.

5. vasicus70

vasicus70 Fórum-zöldfülű

SZiasztok!Légyszives küldjetek pilosgombát aki tudna még. Nagyon megköszönöm ,szeretném befejezni az eventett.o_O

6. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Későn kezdtem az eventet és rosszul állok pislogombával.
    Ha szükséged van viszonzásra, akkor jelezd.

Köszönöm.

7. Xaveri

Xaveri Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is Pislogombára lenne még szükségem, nagyon nem akar összejönni a szükséges mennyiség. Viszonozni ma már nem tudom, a napi 7 ajándékot már szétküldtem a szomszédoknak. Aki így is tudna küldeni, annak nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm a segítséget.
    Farmnév: Xaveri

8. Szandika246

Szandika246 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elég sok pislogombára lenne még szükségem. Ha valaki tudna küldeni, nagyon megköszönném, én is viszonzom! Előre is köszönöm. :)

-törp-pilla- kedveli ezt.
  9. -törp-pilla-

-törp-pilla- Utánpótlás-írogató

sziasztok! Nekem pókselyemre lenne szükségem,aki teheti legyen kedves küldeni. természetesen viszonzom :) köszi

10. Tama9

Tama9 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 42 db pislogombára lenne szükségem: Kérem, aki tud, küldjön. Köszönöm! :)

11. .margó13.

.margó13. Utánpótlás-írogató

sziasztok!sajnos holnap nem leszek gépközelben és még 24db pislogombám hiányzik.aki tud küldjön előre is nagyon szépen köszönöm

12. sasvár

sasvár Junior szaki

Hali!
    Aki befejezte már, s van feleslegbe pislogombája, tudna küldeni nekem ajándékba, hiányzik még belőle.Köszi szépen. Üdv.

13. Acrobat

Acrobat Utánpótlás-írogató

S.O.S. PislóGomba hiányom van. Aki tud segítsen....

14. .Solya.

.Solya. Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiába ültetek folyamatosan még így is nagyon el vagyok maradva a Pislogombával. Ha tudnátok küldeni azt nagyon megköszönném,és ígérem viszonozni fogom.

15. Bakóca

Bakóca Aktív író

Sziasztok!
    Akinek van fölösleges ajándékozási lehetősége, szívesen elfogadnék Tőle pislogomba felröppenőt. Előre is nagyon köszönöm!
    Jó játékot mindenkinek! Bakóca

16. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok!
    Nagyon sok pókselyem hiányzik az utolsó szoborhoz. Aki tud, küldjön brummika farmra.
    Köszönöm!

17. ancsyka91

ancsyka91 Járnitanuló

sziasztok valaki aki tud küldjön pislogombát mert abból hiányzik és én is küldök akinek szüksége van rá. Köszönöm!!

18. fettya

fettya Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szép napot Odúsok :)
    Megérkeztem én is nagy nehezen! :) Hogy vagytok?
    Jól le maradtam a játékkal kapcsolatosan, jó sokat változott.

kamylla64 kedveli ezt.
  19. zsikefarmja

zsikefarmja Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Összesítettem az event teendőit és végeredményként azt kaptam, hogy kb. 15 pókselyem fog nekem hiányozni. Légyszi, aki tud, küldjön pókselymet a zsikefarmja farmomra. Köszi!

20. ivanka.titan

ivanka.titan Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos 2db 24 órás ügyeletem volt az event alatt és nem tudtam sokszor felnézni, a komfort talaj hiányában pedig nem lehetett hosszabb terményidővel több felröppenővel begyűjteni. Nagyon szeretném megcsinálni a küldetést, de sajnos még 24db pislogombám hiányzik. Mai gombáimat elküldtem, de holnap reggel, tudom viszonozni. Előre is köszönöm: ivanka.titan

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.