Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: VividDarer, témanyitás ideje: 15.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. scarlett-21

scarlett-21 Utánpótlás-írogató

Segítséget kérnék Kedves Gazdatársak! Kérlek benneteket, ha tudtok küldjetek nekem is kukucot! Sztem holnapig nem fog összejönni a felhőre való! Már csak utsó feladat 2-3 része hibádzik! Köszönöm!

2. -Taygeta-

-Taygeta- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérlek benneteket. ha tudtok, dobjatok át hozzám is néhány kukacot a kerítésen. Sikerült végre kiváltanom az élő legendát, 26-os de így sem hullanak túlzottan a röpik... Előre is köszönöm!

3. lyeanyzo

lyeanyzo Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérlek segítsetek, nem igazán jönnek a kukacok! Köszönöm szépen előre is!

4. szidimama

szidimama Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársaim! Sajnos nem tudom befejezni az eventet, nem jönnek a kukacok! Ha tudtok küldjetek. Köszönöm

5. svsz

svsz Fórum-zöldfülű

sziasztok! Nekem is nagyon hiányoznak akukacok, az én farmomat is nagyben elkerülik. Ha tudtok küldjetek! Köszönöm

6. Vszidi

Vszidi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! előre is köszönöm ha valaki tud még nekem küldeni kukacot! Nagyon beszeretném fejezni az eventet.
    köszönöm

7. gionvivien

gionvivien Utánpótlás-írogató

Továbbra sincs több kukac,légyszi,ha tudtok,küldjetek párat,csak ezen múlik már a feladatom,hiába aratok szorgosan.. :(:(

8. amanda10

amanda10 Járnitanuló

Kérés aki tud kül djön már kukacot még 40 db hiányzik?

9. PUMPLIKA

PUMPLIKA Utánpótlás-írogató

Sziasztok! nekem is jól jönne egy pár darab, még 18 db hiányzik. Nagyon beszeretném fejezni az eventet. Köszönöm

10. kele74

kele74 Utánpótlás-írogató

21 db féreg hiányzik még.Kérlek segítsetek.
    Köszönöm

11. scarlett-21

scarlett-21 Utánpótlás-írogató

Üdv és szép napot Mindenkinek! 20 db kukuc hiányom van még! Kérlek benneteket, aki tud segítsen! Nyomom ezerrel, de nem biztos, hogy összejön! Előre is köszönöm, és viszonozni fogom!

12. kristonia

kristonia Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szükségem lenne még 24 db kukacra,aki tud segítsen.Előre is köszönöm.

13. nagyo

nagyo Utánpótlás-írogató

hello nagyon szépen meg köszöném ha valaki küldene kukacot még tiz hijanyzik valaki ha tudna küldeni kérlek beneteket

14. bokszibáti

bokszibáti Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    10 db kukacra lenne szükségem és 1 óra múlva megyek dolgozni.Legyetek szívesek küldeni akinek van még szabad ajándéka :)
    Köszi ,szép napot :)

15. cskarolina

cskarolina Utánpótlás-írogató

ha valaki tudna küldeni kukacot megköszönném még kellene 20 db, de nem biztos , j kapok annyit délutánig

16. -feki69-

-feki69- Utánpótlás-írogató

30 db kukac hiányzik, ha valaki tudna küldeni megköszönném a farmnevem -feki69-

17. wkatiw

wkatiw Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    27db kukacra lenne szükségem ahhoz ,hogy befejezzem az eventet ,akinek van esetleg ajándékba megköszönöm.

18. SagiOtti

SagiOtti Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szükségem lenne még kukacra,hogy az utolsó kitehetőt is megszerezzem.Aki tud kérem segítsen!Előre is köszönöm!

19. Pocokland

Pocokland Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szükségem lenne még néhány felröppenőre, aki tud küldjön légyszi.
    Köszi: Pocokland

20. farmgazda1

farmgazda1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is hiányzik még felröppenő. Aki tud küldeni hálás leszek érte. Viszonozni is tudom. Köszi előre is!