Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: VividDarer, témanyitás ideje: 15.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. nagyo

nagyo Utánpótlás-írogató

HELLP 5 kukac hiánzik kérlek beneteket könyörgök

2. Pocokland

Pocokland Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Még mindig jól jönnének a felröpik. ;) Köszi.

3. zsugreta

zsugreta Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagyon ritkán,sőt még soha nem kértem segítséget ,sajnos hiányzik még egy pár felröpim,ha vki tudna segíteni annak meg tudom hálálni a következő event alkalmával
    Köszönöm
    zsugreta

4. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Még 5 db felröpim hiányzik,kérhetnék gy kis segitséget! tazmánördög farmnévre köszönöm.

5. Szőlődomb

Szőlődomb Fórum-zöldfülű

Szervusztok! 14 db. kukacom hiányzik. 47. szinten vagyok. A feladat ezzel lenne teljes. Még 2 órás horrornövényeket fogok aratni a vége előtt de ebből már ennyi nem jön. A szellemekre sajnos egy darab se jött. A segítséget előre is köszönöm.

6. Maryanne0224

Maryanne0224 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ha tudtok, légy szíves segítsetek! Még jó néhány holdféreg hiányzik a teljes befejezéshez.
    Köszönöm előre is!
    Maryanne0224

Utoljára szerkesztett: 12.9.16
  7. fmonya

fmonya Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nekem csak egyetlen egy darab holdféreg hiányzik!Tudna valaki segíteni?Előre is köszönöm!

szellorozsa kedveli ezt.
  8. kele74

kele74 Utánpótlás-írogató

Ha valaki tudna küldeni kukacot megköszönném még kellene 16 db,Köszönöm szépen

9. Mamika.65

Mamika.65 Fórum-zöldfülű

Sziasztok :) 8 darab hiányzik :(
    Valaki esetleg? Sosem kértem még segítséget, de most nagyon kicsi kell, és persze kicsit még vetek, hátha :(

Előre is köszönöm :)

Mamika.65 a nevem

10. andocsari

andocsari Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Kérlek segitsetek felropivel ,ha van lehetoségetek nagyon szépen koszonom sajnos még 28 db hiànyzik

andocsari

11. gionvivien

gionvivien Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Valaki segítsen meg léci 3 kukacom hiányzik az eventhez.
    Please :D
    Előre is köszi szépen

12. laliné0

laliné0 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 7 db felröpim hiányzik. Bármilyen egyéb nagy értékű ajándékkal viszonozom! Köszi a segítséget!
    farmnév: lali0728

13. Pocokland

Pocokland Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 5 féreg hiányzik. Ha tudtok küldjetek légyszi. Köszi: Pocokland

14. fater027

fater027 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Akinek esetleg lenne még holdférge, szívesen fogadnám. Mindössze három db-ról lenne szó, előre is köszönöm. :)

15. scarlett-21

scarlett-21 Utánpótlás-írogató

Üdv Kedves Gazdák! Ezúton szeretném megköszönni a sok felröppenő ronda kukacot, különösen Krammer1956 gazdának, aki minden farmjáról küldött nekem! A legutolsó percekben sikerült befejeznem, de úgy, hogy az az egy fránya nem akart összejönni, és volt 2 FA-m, beáldoztam, hogy meglegyen a felhő is!

gionvivien kedveli ezt.
  16. gionvivien

gionvivien Utánpótlás-írogató

Kedves gazdatársak! :)
    Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors kukacküldést,nektek hála sikerült minden kis kukacot leadni,és a feladatot teljesíteni!Szuperek vagytok!:inlove::inlove::inlove:

17. Littlelies

Littlelies Fórum-zöldfülű

Elnézést az előzőért,én csak válaszolni, illetve kérdezni szerettem volna. Milyen módon lehet a felröppenőket növelni? Régóta nem tudom befejezni az eventeket. Az elején viszonylag jönnek, de utána nagyon lelassulnak,volt, hogy event növényes területről egy mészkő sem jött. Amíg bírtam pénzért(arany) vettem , de most az anyagi helyzetem nem engedheti meg. Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
    Előre is köszönöm.

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nem igazán ez az a hely, ahol tanácsot adhatnak a gazdák.
    Inkább az event csevegő topicjában kellene érdeklődnöd.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vissza-az-időben-csevegő.14300/

De előbb olvasd el az alábbi linken ajánlott segítséget:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Az aktuális eventes csevegő topicban is találsz segítséget, más játékosok szívesen osztják meg tapasztalataikat, javaslataikat!
    Nagyon lényeges információ, milyen kondíciókkal rendelkezel a farmon, hol tartasz, ... ha kérdezel a csevegőben, írj le konkrétumokat a farmodról, a legendádról, az esetleges nemesítésekről, az elfoglaltságaidat számba véve a játékra fordítható idődről stb...

kisvacak65 kedveli ezt.
  19. kokusz85

kokusz85 Fórum-zöldfülű

Kérlek, ha tudsz, küldj mészkövet!!:inlove:

20. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Üdvözlök minden önzetlen, segítőkész gazdatársat!
    Sajnos betegségem miatt nem tudok folyamatosan játszani,így még 255 mészkövem hiányzik.Az eventnövényekkel meg vagyok ,és hosszúérésű növényeket vetek-aratok,de segítség nélkül nem hiszem,hogy be tudom fejezni az eventet.Előre is nagyon köszönöm.

matekope kedveli ezt.