Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: VividDarer, témanyitás ideje: 15.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sandika

Sandika Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos, csak később tudtam kezdeni az eventet és a felröppenők igen gyéren jöttek. Amennyiben tudtok segíteni, nagyon köszönöm, ha küldötök mészkövet:) Gazdatársi öleléssel:)

2. tabascos

tabascos Járnitanuló

Gazdatársaim!
    Az event befejezéséhez szükségem lenne még 226 db felröppenőre. Aki ennek pótlásában segítségemre tudna lenni, annak nagyon szépen megköszönném. Ugyan még másfél napom volna rá, de most valahogyan nagyon gyéren röpködnek, talán nem is jön össze mind.

3. Minibull

Minibull Utánpótlás-írogató

Sziasztok, akinek van lehetősége gondoljon rám felröppenővel. Valamit elrontottam még több mint 200 kellene. :(

4. ladybug0822

ladybug0822 Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársaim, csak ti segíthettek hogy az eventet befejezhessem. Előre is köszönöm.

5. Gvendolin45

Gvendolin45 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, még soha nem kellett kérnem, de nagyon minuszban vagyok. A sok kérés ellenére gondoljatok rám is ! Köszönöm :)

6. SZMBM

SZMBM Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérlek benneteket, szánjatok meg mészkővel, ha van szabad kapacitásotok. :)
    Előre is köszönöm, annak aki rám gondol és küld is :):D

7. peszti1102

peszti1102 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, akinek van lehetősége gondoljon rám felröppenővel.

rózsa50 kedveli ezt.
  8. rózsa50

rózsa50 Fórum-zöldfülű

sziasztok nagy kérésem van ha van fölösleges feröppenöd elfogadom .

9. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Kéne még jópár felröpi akinek tudok küldök,olvassátok a galambokat,hogy hova kérem a viszonzást,mert lehet kis farmról küldök de a nagyra kérek.Köszi! tazmánördög és matekope

10. vadmacska0515

vadmacska0515 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék kérni mészkövet, ha valaki tudna küldeni. Sajnos még nagyon sok hiányzik. Ma már nem tudom viszonozni, de holnap tudok néhányat küldeni. Köszönöm, ha tudtok segíteni. Szép napot!

11. Hörcsilla

Hörcsilla Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék kérni mészkövet, ha valaki tudna küldeni. Köszönöm!

12. banstro

banstro Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mészkövet szeretnék kérni, holnap még tudok küldeni én is, ha valakinek szüksége lesz rá!
    Előre is nagyon köszönöm annak a rendes gazdának aki segít nekem! További szép napot Nektek!

13. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Köszönöm a segítséget,nekem már összejött a szükséges mennyiség,küldjétek a többi gazdatársnak a repülő köveket.SZUPEREK VAGYTOK!!!

14. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok Kedves Játékostársaim! Ha tudtok segíteni, akkor nagyon köszönöm. Sajnos hiányzik több mint 200 db mészkő.
    Ha tudtok segíteni köszönöm

csillekerek kedveli ezt.
  15. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Sziasztok Gazdatársak! Nagyon elvagyok keseredve olyan kevés felreppenőt kapok félek hogy nem tudom befejezni az eventett. A hagymára meg fákra 10db felreppenőt adott.még 130 db mészkőre lenne szükségem.Ha valaki tud segiteni nagyon megköszönném!!

16. Mikoanni

Mikoanni Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni felreppenő formájában.Előre is köszönöm a segítséget!

17. rózsameténg

rózsameténg Fórum-zöldfülű

Felröppenőket szeretnék kérni, ha tudtok segítsetek kérlek!

18. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Kérni szeretnék, amit még soha nem tettem, de bajban vagyok. Hiányzik még jó pár mészkő. Ha tudtok segíteni, azt megköszönöm.

19. igaba

igaba Junior szaki

Sziasztok, ha tudtok segitsetek , meszko kene meg 200 db most hosszum van vetve meg egy aratas ha belefer.

20. picicicus

picicicus Aktív író

Sziasztok! hiányzik még pár mészkő! aki tud küldjön lécci picicicus néven vagyok a farmon is,ha valaki kér cserébe tudok küldeni csak irjon rám hogy kér,és már megy is postafordultával vissza!Köszönöm!

matekope kedveli ezt.