Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: VividDarer, témanyitás ideje: 15.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. secike

secike Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tud valaki küldeni egy kis mészkő felreppenőt? Sajnos úgy néz ki bármennyire hajtok nem lesz meg a felhőm. Köszönöm szépen ha tudtok segíteni!

2. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok, az utolsó kitehetőhöz hiányzik még pár kövecském, kérlek,aki tud küldjön..viszonozni is tudom, h a kell csak írj :) Köszönöm :)

3. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Sziasztok!
    Sokat segítene, aki tudna nekem felröppenőt küldeni

4. panamaville

panamaville Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Akinek van felesleges mészköve, kérem szépen,küldjön!:) Nagyon izgulok, még sok hiányzik. Köszönöm!!!

5. bambusz78

bambusz78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én is mészkőhiányban szenvedek. Ha valakinek van felesleges és kisegítene vele nagyon megköszönném. Viszonozni már nem tudom sajnos.:( Köszönöm a segítséget előre is. bambusz78 a farmnevem.

6. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Nem lesz meg sajnos,de egy bizonyos részhez (aranybaán jár érte azt hiszem) még hiányzik 6 db. matekope,tudom viszonozni,de csak kis farmomról.köszi mindenkinek aki eddig küldött :)

7. matekope

matekope Utánpótlás-írogató

Ma is küldtem,van még feleslegesed? esetleg a tazmánördög farmra?

8. XIXO2002

XIXO2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Mészkőre lenne szükségem és nem kevésre.
    Ha tudsz küldeni előre is köszönöm!
    XIXO2002

9. picicicus

picicicus Aktív író

Az első 4 ember aki küld nekem és ir hogy kér cserébe felröpit annak tudom még viszonozni!ha többen megdobnátok kövekkel,nem futnék el előle,megköszönném!

10. Minibull

Minibull Utánpótlás-írogató

50 felröppenő választ el a felhőtől, kérlek benneteket aki tud segítsen ! Csak az első embernek tudom viszonozni.

11. picicicus

picicicus Aktív író

én küldtem...

12. kami53

kami53 Utánpótlás-írogató

Enéztem, hétfőre gondoltam a befejezést: 12 felröpim hiányzik. Ha valaki tudna segiteni nagyon szépen megköszönném. kami53!!!

13. Jezsámen

Jezsámen Fórum-zöldfülű

Sajnos nekem is hiányzik, ha még tudsz küldeni megköszönöm. Jezsámen Cserébe küldöm én is a mészkövet.

14. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Nekem is mészkő kellene. 60 pár hiányzik

15. Picur0221

Picur0221 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, szükségem lenne még néhány felröppenő mészkőre, aki tud küldjön légyszi. Ha kell én is küldök, csak írj. nagyon köszönöm.

16. rózsameténg

rózsameténg Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget, sikerült befejeznem a feladatsort! :inlove::D

17. *mókuci*

*mókuci* Járnitanuló

Sziasztok szép napot !Sajnos felropi hianyban szenvedek:(((Kerlek beneteket aki meg tudna kuldeni,megkoszonom es viszonzom a kedvesseget.Mindenféle termékem van ha esetleg arra lenne szükséged cserébe:))Már csak 50 darab hiányzik de aratással sajnos nem lesz meg :(

18. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok, segítséget kérek, még pár kövecske hiányzik az eventhez...ha tudztok segítsetek :) Köszönöm előre is :)

19. picicicus

picicicus Aktív író

Köszönöm mindenkinek,akinek tudtam küldtem,de válaszoltam mindenkinek aki irt!

20. adri251976

adri251976 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos meg 20db felröppenöre lenne szüksegem, ha valaki küldene nagyon megköszönöm. Üdvözlet mindenkinek!