Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: VividDarer, témanyitás ideje: 15.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kollármargit52

kollármargit52 Junior szaki

Sziasztok! Nagyon nagy szükségem lenne még felröpire! Kérlek, ha van rá lehetőségetek segítsetek! Előre is köszönöm kollármargit52.

2. katinka

katinka Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még jó néhány felröpim hiányzik! Szépen kérem, küldjetek néhányat! Előre is köszönöm! Jó játékot és mindenkinek! :) :)

3. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok! Még 19 teához hiányzik a felröpi, hogy meglegyen a felhő. Aki tud küldjön, légyszi!!
    Köszönöm!!

4. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

sós még 90 db tea filter kellene aki tud küldeni annak meg köszönöm,

5. bikkfafej

bikkfafej Utánpótlás-írogató

Sziasztok,felröppenő hiányzik,szeretném,aki tud küldjön:oops:

6. _Anita84_

_Anita84_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kérlek Benneteket segítsetek felröppenővel még 60 hiányzik!
    Köszönöm szépen!

7. jucus962

jucus962 Járnitanuló

Szépen kérlek segítsetek befejezni az eventet 55 felröppenőm hiányzik !Köszönöm szépen!

8. XIXO2002

XIXO2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szükségem lenne néhány teafilterre,aki tud küldeni
    annak nagyon megköszönném!
    XIXO2002

9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Ha kaptok felröpit a játékostársaitoktól, minimum hogy megköszönjétek:cry:Vagyunk páran, akik azon görcsölnek, hogy nektek is sikerüljön!!

gyulagazda45 és .sylvia72. kedveli ezt.
  10. annamari197040

annamari197040 Utánpótlás-írogató

Eddig még mindig sikerült befejeznem az eventeket,de most sajnos megrekedtem.Mér 8 teához kellene filter,aki tud küldeni,annak nagyon szépen köszönöm!

11. annamari197040

Eddig még mindig sikerült befejeznem az eventeket,de most sajnos megrekedtem.Mér 8 teához kellene filter,aki tud küldeni,annak nagyon szépen köszönöm!

12. annamari197040

13. annamari197040

Bocsi,csaklefagyott a gép,és nem tudtam,hogy bemásolta-e.

14. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Igazad van: kovacstne Nekem már csak 85db felröpi kellene. 30db-ot tudok venni farmaranyért, tán 15db még lesz. Szeretnék én is kérni felröpit

kovacstne kedveli ezt.
  15. mucus253

mucus253 Járnitanuló

Sziasztok, még 60 teafilter hiányzik.Megköszönném ha tudnátok segíteni.

16. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Kedves Gazdatársaim!
    Mindenkinek köszönöm a küldött felreppenőket! Sajnos a hiányzó mennyiség nem lett meg, de azt hiszem ez nem rajtunk mult. Ólakat tettem ki az event növény termesztése után, mert a vadaskert lesöpörte a padlást. Nem hozott elegendő felrepit....sajnos...üdv.bobe

17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Még 19 db felröpi kellene:) aki tud az küldjön köszönöm:)

18. Myra80

Myra80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

108. szinten lévő gazda vagyok - ilyen még soha nem fordult elő - de nincsennek meg a felröppenőim, megköszönném, ha tudnátok küldeni. (29 db hiányzik).

Köszi

Myra80

19. JustPetraD

JustPetraD Fórum-zöldfülű

sziasztok ! 1db teafilterre lenne szükségem , csak egyetlen egy db hiányzik xD aki küldene annak nagyon megköszönném , a tealevelek megvannak , ez a 3. része az eventnek. Előre is köszi :D

JustPetra:D

20. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 96-os szinten vagyok, és még hiányzik 46 db. felröpi az egyik kitehetőhöz. Nagyon szépen megköszönném, ha tudnátok segíteni! Előre is köszönöm szépen:
    ginibella