Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: VividDarer, témanyitás ideje: 15.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

A befejezéshez még 24 db felröpi kellene, kérem, hogy aki tud segítsen. Hálásan megköszönöm. 97-es szinten érdekes, nem?

mamazsák kedveli ezt.
  2. JustPetraD

JustPetraD Fórum-zöldfülű

ja és a nevemmel vigyázzatok JustPetra : D egyben van !!!! csak nem engedi

3. _naplopo_

_naplopo_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Kellene még 13 felröppenö!Aki tud segitsn._naplopo_ Elöre is köszi!

4. -.-Kicsifarmer-.-

-.-Kicsifarmer-.- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 6 db felröpi kell a "verejtékes" munkám befejezéséhez. Kérlek küldjetek, előre is köszönet érte.

5. mamazsák

mamazsák Járnitanuló

írtam küldtem, én is szeretnék még kérni ! aki tud nekem is küldjön, köszönöm !

6. jucus962

jucus962 Járnitanuló

Sziasztok!Még 30 db felröpi kellene ,hogy be tudjam fejezni az eventet nagyon szüken mérik nekünk a felröpiket!Kérlek küldjetek ha tudtok!Előre is köszönet érte!

7. mamazsák

mamazsák Járnitanuló

neked is küldtem, ha lenne még Neked, én is szívesen fogadnám ! Köszi

8. nmari

nmari Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Még 30 db felröpi kellene ,hogy be tudjam fejezni az eventet nagyon szüken mérik nekünk a felröpiket!Kérlek küldjetek hatudtok!Előre is köszönet érte!

9. -tankoa-

-tankoa- Junior szaki

Sziasztok ! Majd bele gebedek a felröpik megszerzésében,15 earl grey-re való hiányzik még, Legyetek szívesek küldeni filtert hogy sikerrel zárhassam az eventet.
    Előre is köszönöm.
    -tankoa-

Köszönöm a felröpik megvannak, már csak a malomra kell várnom, 2 percell 2 óra elött fejezi be a keverést, remélem még ki tudom váltani a felhőt .

3 db felröpit tudok küldeni még.

Utoljára szerkesztett: 4.7.16
  10. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Sziasztok mindenki !!! Én is nagyon szépen kérek mindenkit ,aki tud küldjön felröpit,még 45 db-ot kell csinálnom a malomba,úgy szeretném megkapni a felhőt,és már csak az hiányzik.
    Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek akik segítőkészek

11. Blayzs

Blayzs Utánpótlás-írogató

Sziasztok. 36 db felröppenő hiányzik. Segítsetek rajtam kérlek. Blayzs a farmom neve. Köszönöm előre is. Nagyon hálás leszek és máskor Én is tolok másnak. De akár most is.

12. barbara850303

barbara850303 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Légyszi, aki tud küldjön felröppenőt, nekem is hiányzik még néhány darab.Viszonozni is tudom.Előre is köszönöm.

13. NTE1866női

NTE1866női Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az event befejezéséhez 56 db felröppenőre lenne szükségem. Ha vki tudna küldeni, megköszönném, hálám örökké üldözni fogja :)

14. Blayzs

Küldöm

15. btunde30

btunde30 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Kitartó játékos vagyok, de egyszerűen ezt a nheéz eventet nem tudom teljesíteni, közel 156 felröppenő hiányzik. Kérlek segítsetek ki és amíg van ajándékom most viszonzom. Köszönöm.

16. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Az event befejezéséhez 32 felröpire lenne szükségem, kérlek benneteket, aki tud küldjön nekem. Nagyon szépen megköszönöm tremama0422 a farmnevem. Szép napot mindenkinek.

17. Blayzs

Már csak 21-re van szükségem. Segítsetek kérlek aki tud.

18. danika5.

danika5. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bajban vagyok, szeretnék kérni felröppenőt! Kérlek segítsetek! danika5.

19. Beni062001

Beni062001 Utánpótlás-írogató

Önzetlen gazdák segítségét kérném (sajnos a napi ajikat már elküldtem a szomszédoknak, de úgy látszik pihenőn vannak), kb 10 felröpi fog hiányozni, egy táblán még érik. Sajnos még 19 db hiányzik.
    Köszönettel!

20. jucus962

jucus962 Járnitanuló

Már csak 20 db teafilter kellene kérlek segítsetek hogy be tudjam fejezni!