Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: VividDarer, témanyitás ideje: 15.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Levender2

Levender2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nagyon kevés a csalikukac felrőppenőm szépen kérem aki tud segítsen. Nagyon köszönöm! Levender2

2. -Angel1313-

-Angel1313- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kellene még kukac jó lenne ha tudnátok küldeni. Előre is köszi -angel1313-

3. uffujharcos

uffujharcos Fórum-zöldfülű

Még van mára 5 felröppenőm és hiányzik is "néhány". Aki tud küldeni megköszönöm. Írjatok rám és küldöm a fölös felröppenőket.

4. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok! Igaz, hogy én rontottam el, mert rossz útvonalon haladtam és ezért több felröppenőre lett szükségem. Ha tudnátok segíteni,előre is nagyon köszönném. :)

5. csabi9911

csabi9911 Haladó

Legyszi kuldjetek csalikukacot mar csak egy nagyon keves kellene ;( ahogy tudom meghalalom! elore is koszi :)

6. Aandi

Aandi Járnitanuló

Sziasztok! Aki tud még legyen szíves küldjön nekem csalikukacot, szeretném legalább a felhőt megcsinálni. Előre is köszönöm! Aandi

7. murtaz26

murtaz26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Nagyon keservesen halad az eventem, pedig kezdetektől fogva csinálom és mégis nagyon necces, hogy meg lenne! Aki tud kérem segítsen csalikukaccal, nagyon hálás lennék, előre is köszönöm! murtaz26 és murtaz84 farmomra

8. yabosc

yabosc Fórum-zöldfülű

1. Sziasztok! Kevés a csalikukac felröppenőm kérem , aki tud segítsen mindjárt vége az eventnek, már csak a felhőig kell eljutnom, a kitevők megvannak, KÖSZ. Nevem:yabosc
    Még két csalira lenne szükségem, KÖSZI

Utoljára szerkesztett: 21.7.16
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv Gazdatársak!Betegség miatt csak később tudtam elkezdeni az eventet,jónéhány csalikukac hiányzik.SEGÍTSETEK,ha tudtok,előre is köszönöm!!!_ilona49_ gazda

10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! 11 hínárom van még hátra a felhőig! Aki tud küldjön már egy árva kukacot;)Köszi

11. Blayzs

Blayzs Utánpótlás-írogató

Sziasztok. 9 Hínárom van hátra a felhőhöz. Kérlek benneteket küldjetek nekem kukacot. Köszönöm előre is.

12. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Mennyi kukac kellene? A tizenegy hínár az elég sok, ha mindegyikhez haltápot kell adni.

13. Erzsébet5252

Erzsébet5252 Fórum-zöldfülű

sziasztok szeretnék kukacot kérni köszönöm

14. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok!! Kicsinykét pironkodva, de én is szeretnék segítséget kérni !! Ha valakinek lenne még kapacitása, nagyon megköszönném és viszonoznám is ha kéri, de 10 pamacs választ el a felhőtől és nagyon szeretném :) Ennyire nem vágytam még kukacra :) Köszönöm!!!!

15. _Gyuszó_

_Gyuszó_ Fórum-zöldfülű

sziasztok nagyon szeretnék felröpit kérni akinek van felesleg elfogadom köszönöm

16. pszilvi13

pszilvi13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék kukacokat kérni,nagyon hálás lennék a segítségért!!!
    Előre is köszi!
    Farmnév pszilvi13

Utoljára szerkesztett: 21.7.16
  17. barbara850303

barbara850303 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is szükségem lenne kukacokra, aki tud küldjön légyszi, viszonozni is tudom.Segítségeteket előre is köszönöm.

18. megirn

megirn Aktív író

Sziasztok!
    Lehet nem leszek kész az eventel. Szépen kérlek benneteket küldjetek kukacokat. Hátha még is sikrül befejezni. A kitehetők már megvannak. Nem leszek hálátlan.

19. Blayzs

Blayzs Utánpótlás-írogató

Sziasztok. 4 Hínárom van hátra a felhőhöz. Kérlek benneteket küldjetek nekem kukacot. Köszönöm előre is.

20. pszilvi13

pszilvi13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni felröpi ügyében,előre is nagyon szépen köszönöm!!!

Farmnév:spoiler18 és pszilvi13