Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: VividDarer, témanyitás ideje: 15.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

nekem is sok felröppenő hiányzik, aki tud küldjön.

2. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

Sziasztok!

Nagyon szeretném a felhősort, de még hiányzik 210 felröpi, aki tud kérem küldjön. :inlove: köszönöm!:inlove:

brekkencs. kedveli ezt.
  3. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Küldtem )

4. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

sziasztok ki tud nekem segiten felröpi hiányba szenvedek szeretném befejezni az event

5. Nórikanna

Nórikanna Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem még most 198db felröpi hiányzik. Lesz még 3 aratás, de még akkor is marad vagy 70-80 hiány.
    Nagyon megköszönném mindenki segítségét aki küldene.

Farmnév: Nórikanna

6. -Angel1313-

-Angel1313- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hiányzik még pár félröppenőm, jó lenne ha kitudnátok segíteni, pár embernek vissza is tudom küldeni.
    -Angel1313-

7. Attila22

Attila22 Junior szaki

Sziasztok sajnos az eventbe később csatlakoztam most be így kérek egy kis segítséget kellene felreppenő hogy minél tovább el tudjak jutni az eventben.Aki már befejezte illetve van neki attól kérnék felreppenőt.Előre is nagyon köszönöm. Attila22 a farm nevem

8. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Sziasztok!

Szükségem lenne pár üzemanyagkannára! Aki meg tudna szánni vele, annak nagyon megköszönném, illetve viszonoznám is, az elküldhető ajándékok közül.

Bahudy

9. SagiOtti

SagiOtti Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Segítsetek nekem szükségem lenne még felröppenőre!Előre is köszönöm!

10. kabalacska

kabalacska Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

felröppenő ügyben kérném segítségeteket... Legyetek szívesek, ha lehetőségetek van rá, segítsetek nekem egy kicsit! Előre is köszönFarmnév: kabalacska

11. Kittikeádika

Kittikeádika Fórum-zöldfülű

Sziasztok,kérlek segítsetek félröppenőkkel, még sok hiányzik. Köszönöm. Kittikeádika

12. erikank61

erikank61 Járnitanuló

küldjél baglyot küldök felröpit

13. timcsi36701

timcsi36701 Fórum-zöldfülű

Sziaztok , ha tudtok küldjetek legyetek szívesek felröppenőt kell még jó néhány. Köszönöm

14. amanda10

amanda10 Járnitanuló

Sós szeretnénk bio üzemanyagot a Bipné nevű farmomra

15. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

szer-etet farmomra kérnék 12 üzemanyag kannát, 3 utolsó soromról hiányzik, azaz 12 db-ra lenne szükségem, nagyon meg köszönném
    üdv.: szer-etet

16. btunde30

btunde30 Fórum-zöldfülű

Siasztok. Kérlek segítsetek nekem üzemanyag kannát küldeni, hogy be tudjam fejezni az eventet. Köszönöm.

17. Zizzent

Zizzent Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is hiányzik még egy pár darab felröppenő a felhőhöz.A segítségeteket kérem én is.Szóljon aki küldött és hiányzik neki is, akkor küldök én is:) Köszönöm

18. -Angel1313-

-Angel1313- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kb 40 üzem anyag kannám hiányzik, megköszönném, ha kitudnátok segiteni, még tudok 5 ajándékot küldeni akinek kell szóljon.
    -Angel1313-

19. mendi1818

mendi1818 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérlek segítsetek, mert még 6 db üzemanyagkanna hiányzik az event befejezéséig. Segítsetek, küldjetek, nagyon szépen köszönöm előre is :)

20. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Még 12 db felröpim hiányzik, már 1 x írtam, tévedtem akkor, 12-őt kértem, de csak 1-1 csíkot jelent a sima bió-hoz. Most jól számoltam
    újból, valóban 12 hiányom van, de csak 1 kedves társam küldött eddig, vetettem újból, de félő amilyen peches vagyok még abból sem jön össze. Bezzeg a már elvégzett farmon ontja a kannákat.