Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: VividDarer, témanyitás ideje: 15.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -mark0110-

-mark0110- Utánpótlás-írogató

sziasztok! szükségem lenne néhány felröppenőre,természetesen én is küldök aki kéri. köszi -mark0110-

2. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Anyukámnak szeretnék kérni felreppenőt! Sajnos elég rosszul áll az eventtel, de szeretném neki megszerezni legalább a 10 csillagot.
    Évacica58 a farmneve. Köszönjük!!!

3. Zolibá56

Zolibá56 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Hiányzik még 20 üzemanyagkanna ahhoz, hogy be tudjam fejezni. Kérem, aki tud, küldjön a krom56 farmra, párat viszonozni is tudok. Köszönöm!

4. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Sziasztok, rettentően izgulok, sehogy sem jön össze az utolsó 2 csíkom, vacak 8 felröpi miatt, még van levendulám, bambuszom,
    sőt event növény vetve, de félek azokból sem jön meg a várt 8 db. Előre is köszönöm, ha megszán valaki kedves társ.
    Üdv. Gitta

5. mendi1818

mendi1818 Utánpótlás-írogató

még 3 db hiányzik, és sajnos az event végéig nem fog beérni semmi:cry: Köszönöm a segítő szándékú gazdatársaimnak a segítséget:inlove:

6. Kenderke

Kenderke Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nekem 4 felröppenő kellene még,megköszönném ha valaki segítene.

7. manci811

manci811 Fórum-zöldfülű

sziasztok nekem is felröpiben segitség kellenne az event befejezéséhez ha valaki tud küldjön nekem, köszönöm

8. Zolibá56

Zolibá56 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki küldött kannát!!!! Sikerült befejeznem! :D

9. mendi1818

mendi1818 Utánpótlás-írogató

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET!:D NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK! SIKERÜLT BEFEJEZNEM AZ EVENTET :D:inlove::inlove::inlove:

10. norapharmer

norapharmer Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 14 felröpi hiányzik, hogy befejezzem, légyszi segítsetek!

11. Kicsi-Farm

Kicsi-Farm Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem 11 felröpi hiányzik :( Aki tud segítsen! Köszönöm! :)

Köszönöm hogy segítettetek ! Már csak 2 hiányzik!!!

És sikerült!!!! Az utolsót megvettem jó drágán....... De kész van! Nagyon köszönöm :) :)

Utoljára szerkesztett: 1.8.16
    gyulagazda45 kedveli ezt.
  12. SZMBM

SZMBM Utánpótlás-írogató

Fiatal farmerként szeretnék piknik kosarat kérni.
    Aki tud segítsen. Előre is köszönöm.
    SZMBM gazda.

Szépen haladok, de még hiányzik 80 kosár, a 3. kitehetőre gyűjtök. A felhőt nem érem el, de így is örülök, hogy eddig eljutottam.
    Kevés még a kitehető kütyüm, azért is szeretném a 3-dikat is megszerezni.
    A segítséget előre is köszönöm.
    SZMBM

Utoljára szerkesztett: 28.8.16
  13. Funtinelli_boszi

Funtinelli_boszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még mindig segítséget szeretnék kérni piknik kosár ügyben. 57.-ik szinten vagyok, háromteljes területem van és egy fél baha. A növények megvannak, de nem rendelkezek olyan hosszúérésű növénnyel, amit megadná a szükséges mennyiségű piknik kosarat az event végéig. Kérem, hogy aki tud segíteni közületek, segítsen! Nagyon szépen köszönöm, előre is!

14. Kicsi-Farm

Kicsi-Farm Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon sok piknikkosaram hiányzik még. Kérlek benneteket, ha tudtok segítsetek!
    Előre is köszönöm! :)

15. sanci11

sanci11 Fórum-zöldfülű

5 darab piknik kosaram hiányzik!
    Kérlek segíts rajtam, hogy meglegyen a felhőm is, mert buta módon mindent teljesítettem, és arra már nem maradt időm h a felhősor is meglegyen!
    Segítsetek!!!!!!!!!

16. scarlett-21

scarlett-21 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 2 db kosaram hiányzik! Sajnos a felhő a kevés felröpi miatt nem jött össze. Még egy feladatok tudnék teljesíteni, a gazokat rég letermeltem! Segítségeteket viszonozom!

17. -Taygeta-

-Taygeta- Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek! Az utolsó kitehető megszerzéséért küzdök. Ez lesz az első felhőm, ugyan már megvan de nagyon szeretném ha nem maradna szürke... Kérlek benneteket, segítsetek ha tudtok :inlove:

18. pumi1976

pumi1976 Járnitanuló

Szép napot! A felhőhöz hiányzik még pár db piknikkosár. Kérlek segítsetek, ha tudtok! Köszönettel! pumi1976

Utoljára szerkesztett: 29.8.16
  19. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok 4 db kosaram hiányzik:-( Segítséget kérnék:-(

20. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

Sziasztok 16 db kosaram hiányzik:-( Segítséget kérnék