Visszajelzés Tűzijáték-show 2018 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 26.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event kész!!! :inlove::inlove::inlove:
    Gratulálok a végzősöknek, kitartást a még eventezőknek :).
    Boldog újévet kívánok Mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 30.12.18
    spagetti24, maszilva, rencsike982 és 12 más kedveli ezt.
  2. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Boldog újévet kívánok mindenkinek!

tess6308, strawberry49, Imi* és 9 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Úgy vélem a kitehetőket érdemesebb a kergébe tenni. Vagy rosszul gondolom? Számolgatott már valaki, hogy melyik verzió éri meg?
    Megoszthatná velem a véleményét :)

Persze függ attól, hogy kinek mennyi tp növelő kütyüje van, aztán a tp növelő felhők meglétéről. Valahogy azt érzem, ha tp-t gyűjtök jobban járok, ha csak simán kiteszem valahova. Ha már megszereztem őket, nem hetente 1x szeretném learatni. Ezen gondolkodom, s azt hiszem 1 hetes próbát megér.

Amúgy eléggé kísértetiesre sikeredett a kész eventfelület. Talán a tűzijáték emlékeztet csak az év végére. Értem én, hogy bahás, farmos, teliholdas az építmény, de akkor is eléggé 'teliholdasra' sikeredett. Inkább félelmetes, sötét, kísérteties, mint vidám.
    Amúgy nem volt olyan nehéz, mint amilyennek tűnt először. Sőt a +1et is csak ma reggel indítottam, hogy némi pajtát is töltsek abban a 36 órában. Ilyen eventre nem pocsékolok +1et, mert anélkül is meglesz. :)

rencsike982, -W-595-, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  4. Csengbong

Csengbong Utánpótlás-írogató

Bár az event,nincs még kész,
    már elmúlt belőlem a félsz.
    Holnapra meg az a tervem,
    hogy pezsgőbe lógatom a nyelvem!

bakosagi54, rencsike982, Domos52 és 17 más kedveli ezt.
  5. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    23 órás kütyük, kb 18000 tp/nap
    Ha felhőn van akkor 360000/hét az kb 51000/nap
    Jaaaa...és a felhőn ugyanennyi btp-t is ad.
    Szerintem egyértelmű hogy hol is a helye... :)

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    A felhőn 2 fajta tp-t ad... nem foglal helyet;) Én a paszulyra hajigálom őket;)

bakosagi54, -W-595-, tess6308 és 5 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

Szia.

Szerintem napi 70-100at adna, ha szerencsésen összejönnek a kütyük nálam, reggeli aratáskor. Holnap reggel kiteszem őket a kevesebb tp-s kütyük helyére, s tesztelem.
    Engem a baha tp nem érdekel annyira, dugig vagyok banánnal, s egyébként is a bahán csak úgy repked az ember. Sokkal több baha tp-t adnak a felhők, meg minden egyéb. Szóval nekem az nem igazán fontos. Mindig is jobban haladtam a bahán, nem tudom miért. Talán, mert mindig időben kiváltottam ami kellett.
    Egyébként csak agyalok, mert, ha már megcsináltam ezt az eventet, a lehető legjobban szeretnék kijönni belőle. Van már megszerzett sötét felhőm, igazából nem zavar :)

Szia.
    Nem kedvelem az ennyire ritkán aratható felhőket. Sosem jön ki pontosan az aratás, mindig csúszok valami miatt.
    Egyik alkalommal reggel, máskor este v 1 nappal később arathatom le őket. Mivel sosem aratok mindig ugyanabban az időpontban.
    Szeretek sok felhőt egyszerre aratni. Ha kevés van leérve, inkább csak másnap szedem le.

Csengbong kedveli ezt.
  8. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Fura! Nem tudom beadni a két bámulatos rakétámat. Nem zöldül ki a gomb. Nálatok mi a helyzet?
    15 bámulatos rakétát kell még gyártanom.

Csengbong kedveli ezt.
  9. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

GA-BI-O-Farm és Csengbong kedveli ezt.
  10. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Csengbong kedveli ezt.
  11. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szia, szerintem, mindenki maga dönti el, mire pocsékolja, és pocsékolásnak érzi e a plusz 1 felhasználását. Ha nekem szántad az utalást, akkor jó játékot és Boldog új évet kívánok. Gizus:)

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Csak megerősíteni tudlak, nagyon régen nem kezdem fákkal az eventet, mert nem adták jól a felröpit. Tegnap előtt miután befejeztem az eventet, visszarendeztem a bahát. Az esőerdőben csak XXL-es fák vannak, naponta 2* adnak 150-160 felröpit.
    Így több mint 1500 felröpi feleslegem van ma estig. Sőtt a rövid ólak, nyúl, anakonda is 100%-ban adják a felröpit, igaz ez nem olyan hatékony , mint a fa.
    Fullos a legendám, a tölgyön fészkel 1 panni, ennyi.
    Huzzatok bele, van még idő felröpit gyűjteni :)

Bocsesz, valamit elbénáztam az idézéssel, amint látom, behúzom fülem farkam, ha erre téved valamelyik modi, kérem javítson ki.:music:
    Köszi, bocsi :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.18
    Gio, R.Daneel, bakosagi54 és 4 más kedveli ezt.
  13. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Igaz nem vagyok még kész az eventel, de elértem a 200. szintet!! :) :)
    Minden játékosnak, és a Moderátor csapatnak ! Egészségben, szeretettben, sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok !! :) :)

spagetti24, Lillapilla73, Gio és 19 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Jucus!:)
    Fogadd őszinte gratulációm! Üdv a klubban. ;) Részemről köszönöm az újévi jó kívánságokat! BÚÉK! neked is Jucus!;)
    Egy aratásnyi korallgyökér és kész vagyok az eventtel.
    Gratulálok a végzetteknek, sok sikert a még eventezőknek.

Gio, maszilva, bakosagi54 és 7 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Event kész,,,,,,BÚÉK,,,,,:wuerg:

Gio, nyuszi63, R.Daneel és 4 más kedveli ezt.
  16. libuskafarm

Szia!
    Neked? Nem is olvastalak. Nem is láttam még ezt a farmnevet.
    Bocsi, ha félreértetted, ne haragudj. Magammal szoktam így lerendezni a dolgokat :) Pontosabban így: Bözsi, ilyenre nem pocsékolunk, mert anélkül is meglesz. A 'pajtás növényeknél' hasznosabbnak gondolom. Ez pedig az én döntésem.
    Javítom, hogy csak nekem szóljon.
    Még egyszer bocs, ha magadra vetted. Vagy akár más is.
    Azért én kívánok Neked : jó játékban Boldog Új Esztendőt!

Szia!
    Meglepett engem is, hogy az xxl fák teljes számukban adták a röpit.
    Most nem cseréltem le a raktárban a kitett xxl fáimat, a bahán sem a széleken, mert szükség volt a napi 2x-i aratásra, s mindig megadta a röpit.
    Szerintem rekord lesz most a maradék röpikből.

Gio, bakosagi54, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. Zosaver

Zosaver Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lassan a második feladatsorral is kész leszek, remélem ebben a 2 napban még össze tudom hozni a 3.-at,
    bár nagyon kevés felröppenő jön.
    Közben sikerült befejeznem a paszuly feladatsort is, szóval a hely megvan ennek a jó kis felhősornak. :)

Gio, R.Daneel, bakosagi54 és 2 más kedveli ezt.
  18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Még nincs meg mindenhol a felröppenő!

Ügy látom kénytelen leszek pezsgővel öntözni a sikeresebb haladás érdekében!

BUÉK minden kedves gazdatársamnak és modinak!!!

Gio, nyuszi63, R.Daneel és 4 más kedveli ezt.
  19. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!
    Aktiváltam rackó ajándékát, mindenhol event növény van még sem adja a +1 termést, frissítettem, ki-beléptem. Most arassak vagy ne?

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Szia!
    Én is így jártam.

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.