Visszajelzés Tűzijáték-show 2018 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 26.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csengbong

Csengbong Utánpótlás-írogató

Kész lett az event,
    hát isten lement.
    Most jöhet a lencse,
    hogy legyen szerencse!

ildiko44, nagymami2, kukori80 és 12 más kedveli ezt.
  2. nyugger

nyugger Aktív író

Sziasztok,event kész. BÚÉK Mindenkinek!

ildiko44, Csengbong, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
  3. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

Sziasztok!
    B.U.É.K. mindenkinek az event ugyan necces de sebaj. majd máskor.
    Elfogytak az ünnepek no meg a sok kaja, remélhetőleg nem nőtt meg senkinek a hasa.
    De remélem szeretetet és egészség mindenkinek jut az új évben.
    még egyszer Boldog Újévet kívánok.

ildiko44, nagymami2, szöszi50 és 8 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még 5 rakétát kell kevernem;) Legkésőbb reggel meg lesz!

szöszi50, Fuhur, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!

ildiko44, Sali~*.*, Csengbong és 9 más kedveli ezt.
  6. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia!

Sajnálnám ha elmennél,egy régi jó játékossal megint kevesebb lenne.Ha elfáradtál pihenj egy kicsit és gyere vissza mi várunk.Most itt az új év,új tiszta lapokkal,új lehetőségekkel,új farmer társakkal,sok új kihívással.És tudd meg biztos hogy hiányozni fogsz és mi is hiányozni fogunk neked.Szebb,boldogabb,szerencsés évet kívánok neked.

Sikka1, nagymami2, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

200% termény bónusz kipörgetve elkezdek búzázni megnyomom a piacot éjfélig.....:p;):)

8. Zosaver

Zosaver Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Sikeresen teljesítettem az evenetet!
    Köszönöm a sok segítséget amit tőletek kaptam!
    Boldog Új Évet Kívánok!

Sikka1, ildiko44, Csengbong és 3 más kedveli ezt.
  9. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Esőerdőben az XXL fáim 1-1-ben adták a felröppenőt, (már 1660 db-om van +-ba). Kitartás a még event-ezőknek!

Gio és Csengbong kedveli ezt.
  10. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Szia!

Először is nagyon kedves vagy, ez mindenképp meg akartam köszöni.
    Nem veszem tolakodásnak a kérdésed, így szívesen válaszolok rá. :)

Először is lejárt az időm a farmon látszik.
    Aztán meg én Free játékos vagyok 2011 óta mióta beregisztráltam. Azóta is ahogy tudtam haladtam eventekből raktároztam ami lehetett és ezeket használtam fel a mai napig. Főleg a munkáskuponokat. Ezeket is csak eventkor használtam inkább. Viszont most már teljesen kifogyóban vagyok, tényleg az utolsókat rugdosom belőle.
    De mivel én költeni nem fogok rájuk és munkások nélkül az eventeket se lehet teljesíteni (gondolok itt földezés 1x1), max talán ha túlhajtja magát az ember. De én meg túlhajtani nem fogom magam, akkor már nem élvezném a játékot. Ha meg már nem tudom 100 %-ban teljesíteni amit elkezdek, szintén úgy vagyok vele érdemes abbahagyni. Hisz ha cél nem érjük el nincs öröm a folytatásban.
    Vagyis én így látom. Az elmúlt egy évben meg tényleg oda kellett már tenni nagyon sokszor magamat hogy eventek is meglegyenek.
    Nem tagadom biztos valaki ezt élvezik főleg ha adott minden lehetőség munkás stb. De én már nem erőltettem ezt, mert már nem élvezet számomra akkor a dolog.
    Viszont engedni se akarok abból, hogy nem érem el a kitűzött célt. Így mérlegelni kellett hogy jobb lassan abbahagyni a játékot. Mint hogy inkább megutáljam a végére.
    Elterveztem hogy még év végére beleadok amit lehet lesz ami lesz. Van még egy kis tartalék aztán ennyi. Az hogy meddig tart majd elválik. De már eldöntöttem, ha nem megy akkor már befejezem inkább.
    Meg bevallom az egy év alatt egyetlen egy farmszomszédom tartotta bennem a lelket hogy kitartsak még. Hála neki is hogy eddig maradtam. :) Igaz már a szomszédaim is tűnnek el lassan. Ez van :)

Hát röviden ezzel tudok neked válaszolni a kérdésedre, remélem Nagyából megadtam neked a választ :)

Mégegyszer sok sikert akik még kitartanak, hajrá nektek én még talán kicsit leszek néha majd elválik meddig. De már a végét látom :)

Üdv: DRAGON86

Hát állataim már elbújtak, hisz nincs föld amin lehetnének.
    Event vagy állatok ez itt a kérdés...
    Csak egyiknek van hely. Pedig kaphattak volna külön egy földet azért :)
    Újak meg mindig jönnek, de kérdés meddig maradnak és hogy bírják majd a nyomást :)
    Hisz nem egyszerű mostanság :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.1.19
    ildiko44, Sali~*.* és Csengbong kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Sajnálom a döntésed szerintem hiányozni fog én is 2011-ben kezdtem a játékot...........

DRAGON86, ildiko44, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! :)

Szerintem meg sokkal egyszerűbb mostanság, mint amikor mi kezdtük... :)
    Aludj rá egyet, esetleg szüneteltesd, de most könnyebb haladni, mint régen. :)

DRAGON86 kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Újból biztos nem kezdeném de most abbahagyni nem szabad több 100 sőt 1000 óra játék után amit beleraktál....:cry:

ildiko44, kukori80 és Csengbong kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Szia. Nem szeretnélek se lebeszélni, se rábeszélni semmire, mert Te tudod hogy mennyire vagy képes. Inkább csak mondok egy példát. 74-es farmon elkezdtem az eventet, csak arra voltam kíváncsi hogy meddig tudok eljutni vele és amit lehet azt ki szeretném szedni. Miután nem tudok még semmi ólat barkácsolni mert nincs elég barkácsom, ezért csak azokat a gazdaköriket tudom megcsinálni ami faterméses terményes, pl. tojás, kecsketej, tehéntej, méz, mert az nem olyan drága. Ezekből kiszedem a munkásokat és azzal répázok, búzázok amit eladok és abból veszem meg azokat a terményeket, amikből a gazdaköriből újabb munkást tudok kivenni, de ez már sokkal lassabban megy. Közben gyűjtöm a csillagokat ,hogy ki tudjak venni tenyészállatokat, amit szintén eladok és abból is veszek terményt a munkásokért.
    De a lényeg, hogy nincsenek munkások az eventhez, ezért 2x1-ben eventezek. Az 1x1-t kézzel én se vállalom, mert akkor már a bolondokházában lennék, 2x2-ben meg nem lennék kész. Most a felénél tartok az eventnek, de csak azért mert nem tudok időben aratni. Szerintem ha vállalod a 2x1-es kézzel aratást csatnival és időben tudsz aratni, akkor nem lehetetlen egy eventet megcsinálni. Közben nézzél szét a gazdaköriben, hogy milyen terményesből tudnál még kivenni munkásokat. Mindegyiknek az utolsó feladatában vannak.
    Sok sikert és szerintem aludjál még rá párat.;)

DRAGON86, ildiko44 és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Szia én már nem 1 szer csináltam eventet 1x1 területen munkások nélkül nem lehetetlen igaz fárasztó de kellett a nyeremény..

kukori80 és Csengbong kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ha nagyon ráérek akkor én is megcsinálom 1x1-n, de amikor félig kilóg az ajtón a lábam mert menni kell, akkor a 2x2-t se szedem le kézzel. Ezért tartom fontosnak, hogy mindenki olyan célt tűzzön ki magának ami tartható , ezért ne hibáztasson senkit és ne menjen el a kedve a játéktól.

nagymami2 kedveli ezt.
  17. Kuzdern

2 hete folyamatos munkások lassan vége kézzel fogom szedni néha csak napi 1 szer de így is 1x1 a terület+csatni ha már szedem megérje........:oops:

18. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

sorry nem akartam semmi rosszat tenni, legközelebb figyelek!

19. povika

povika Járnitanuló

povika gazda vagyok .. szeretném meg kérdezni ,hogy miért nem müködik . a tüzijáték ?event befejezve választ köszönöm .

20. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Csak rövid ideig durrognak a rakéták amikor a furgonra kattintasz, megnyitja azt az ablakot, ahol a feldíszített házak vannak, eldurrannak a rakéták, egy pillanatra látható pár figura és már vége is. Ha kilépsz és vissza, akkor újra láthatod...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.