Visszajelzés Tűzijáték-show 2018 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 26.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Elég könnyű event, főleg h az egazok is jól hozzák a felrepit.
    Felrepi:1057
    korallgyökér:6500
    tátika:14.200

Gio kedveli ezt.
  2. Cofi2

Cofi2 Utánpótlás-írogató

Túl nehéz. Nem éri meg elhasználnom annyi csatnit meg egyéb ritkaságot, amennyi kellene hozzá. Még csatnizva is határeset, hogy elég eventgazt össze tudnék-e szedni, ráadásul ahhoz teljesen át kellene rendeznem a framomat, 6 területen. Inkább csinálgatom szépen lassan, egy kitehető biztos lesz belőle, aztán ennyi.

szöszi50, Gio, k.a.t.i és még 1 ember kedveli ezt.
  3. incimami

incimami Fórum bárója

[​IMG]Egészségetekre. Most kávézom én is.:):)

4. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Sziasztok!Event kész!
    Hajrá mindenkinek!A fák nagyon jól adják most a felröpit!!!;):)

-W-595-, Gio, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  5. Andrea6262

Andrea6262 Junior szaki

Sziasztok, Az a kérdésem lenne, hogy a 31-én
    Rackó +1 ajándéka csak event növényre hat vagy egyébre is ? mert úgy szervezem a dolgomat. Köszi

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Az event növényekre hat;)

Gio és Andrea6262 kedveli ezt.
  7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Event kész! :)

heureca3, maszilva, farmeres53 és 12 más kedveli ezt.
  8. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Ez az ajándék a pajtába kerül, tehát nem kell csak ezért átalakítani a farmodat.

kedvenc62 és Gio kedveli ezt.
  9. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

Elso tuzijatek kesz!Remelem szilveszter esteig meglesz!Sok sikert mindenkinek!

maszilva, -W-595-, R.Daneel és 5 más kedveli ezt.
  10. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Tegnap este én is elkészültem a show-al :inlove:, és a felhősort is aktiváltam 8).

A tűzijáték gyönyörű, az esemény koronája :inlove:, amelyet akárhányszor megcsodálhatunk, amikor belépünk az event felületre ;); ezzel az egyszerű kis lépéssel hozzuk működésbe a rakétákat 8) :D xD....
    És persze, az ajándékok sem elhanyagolhatóak 8), nem kevés jutalommal gazdagítanak 8).
    Hat területen termesztettem a növénykéket ;), és még maradt is meg pluszban: 2093 Korallgyökér, 1520 Tátika, valamint 390 Gyújtófa is :).

A farm is vissza van rendezve, és még mindig 97 óra van az eventből :), ez azt jelenti, hogyha valaki most fog hozzá az eseményhez, az is könnyedén teljesítheti ;)....
    Nekem tetszett az event :inlove:, és viszonylag gyorsabban be is fejeztem mint reméltem :D, a Kalendárium plusz termésbónusza és Jack ajándéka is segített ebben 8), de mindenfajta hókuszpókusz bevetése nélkül is kényelmesen elvégezhető :).
    Mindig meglepődve olvasom, hogy van játékos, aki panaszkodik arra, hogy a rengeteg növény miatt teljesíthetetlen az event....:p...
    Ugyanakkor azt is leírja, hogy minden területet nem bont a növénytermesztés érdekében -.-...; és ezzel a lépéssel már meg is nehezíti a sikeres befejezését az eventnek, és a kudarc/csalódás bizony nem tesz jót a játékkedvnek....-.-...
    Ezért arra biztatnék mindenkit, hogy ne sajnáljon letarolni mindent ;), hisz az újrarendezés alkalmával, akár jobb cuccok is előkerülhetnek a menüből 8)!!!

Sikeres eventezést, minden szépet és jót kívánok :)!!!

"A béke olyan, mint a szivárvány, a földön nyugszik, de íve vége a mennybe vész. Az égbolt fényében fürdik, könnyek és felhők között

ível a magasba, de az örök Nap sugara tükröződik benne (...). Az ilyen béke (...) a lélek mosolya, a halhatatlan, távoli fény végtelen

áradása."/Edward Bulwer-Lytton/

imi010, ursa11, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Örülök hogy látlak:p én még küzdök:)

-W-595-, Csengbong, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az első épület kész...:music:
    A továbbiakban csak a szigeteken termelem az eventgazt...;) A normál területek visszaálltak a normál termelésbe;)
    Bár ha aktív lesz a neon pille akkor mennek ki a retro anakondák;)

heureca3, -W-595-, nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  13. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

ma nem sikerül befejezni az eventet,remélem reggelre meg lesz

-W-595-, nagymami2, Csengbong és 3 más kedveli ezt.
  14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Szia Mindenki! Nekem még elég sokat kell termelnem, nem bontom egyenlőre teljesen le a farmot, hátha meglesz az event. Haladgatok, bár nincs sok időm rá!
    BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

ursa11, -W-595-, nagymami2 és 9 más kedveli ezt.
  15. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event kész! :D
    További jó munkát, és dolgos-boldog új évet kívánok minden gazdatársnak!
    cirmi54ID: 13455264

ursa11, R.Daneel, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nem akartam megcsinálni az eventet, de a felröppenők már összegyűltek. :)
    Elkezdtem az eventnövények termelését, bár elég sok kell, hát majd meglátjuk ... Fordítva haladok, Fätum módszerével.
    Kellemes időtöltést mindenkinek!

mabinog, heureca3, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  17. Marcipan2222

Marcipan2222 Junior szaki

számolgatok, számolgatok és úgy látom, a felröppenő lesz nekem a szűk keresztmetszet :oops: a növényeket le fogom tudni termelni, hála taga1-nek és -Banya-tanyának, és a csatniknak, amiket kaptam tőlük :inlove:

van valami jó kis tippetek, mit egyek/igyak meg, hogy jobban jöjjenek ezek a kis bigyók? :p

Gio, heureca3, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  18. Zosaver

Zosaver Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Látom, nem csak nekem van bajom a felröppenőkkel, két kupával (10% és 11%) csak 10-15 darabot kapok területenként, holott a karácsonyin a 30 is megvolt. Direkt le lenne csökkentve mivel több területen lehet ültetni az eventnövényeket?
    Még ma meg lesz a rövid érésű növény, kipörgettem 2 darab 100%os termésbónuszt, ezt 1x1en csatnival egész jól ki tudom használni. :)
    A maradék 3 napban szerintem meg lesz a hosszú érésidejű is.
    Viszont a felröppenők miatt aggódom, sajnos még sosem nemesítettem így a 7-8 percezés is ki van zárva, nem hogy a 0 perces növény.

Még jelentkezem hogy haladok az eventtel!
    Jó szórakozást mindenkinek!

Imi*, GA-BI-O-Farm, Gio és 6 más kedveli ezt.
  19. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok!
    Részemről letudva az idei év utolsó eventje. Volt szerencsém kipörgetni 3* +100% termény bónuszt 24 órára. Így pikk-pakk megvoltam az event növénnyel. Kitartást az utolsó eventhez idén!
    És BÚÉK! :)

Imi*, Gio, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  20. incimami

incimami Fórum bárója

[​IMG]Egy friss kávét?

Imi*, Gio, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.