Visszajelzés Takaros ház eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szép napot mindenkinek! A ház kitakarítva,felhő aktív...nyugis event volt...kefém is maradt bőven,és még szaporodik!..:) Sok sikert mindenkinek :)

Gio, heureca3, Maszatka47 és 12 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Szép lassan ballagok utánatok,röpi van bőven, kell még vagy 2000 növény,de egy óra múlva aratok! Mindent kiváltok,utána elviszem apát a strandra,ha akarja ha nemxD

Utoljára szerkesztett: 9.7.17
    Gio, heureca3, majoranna65 és 16 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Pirike!;)
    Gratulálok! Az alapossághoz idő kell, semmi kapkodás.:) Nagyon határozottnak tűnsz: - akarja, nem akarja megy és slussz!
    Biztosan jól fog esni egy alapos fürdés a nagytakarítás után.;) Kellemes strandolást, fényvédőt vigyél, erős a sugárzás!xD

Gio, Maszatka47, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

Aranyos vagy! Megígértem apának kap egy nyalni valót, én meg iszok egy hideg sört, hazafelé Ő vezetxDAzt mondta nagyon rendes vagyok!!!xD

Gio, heureca3, Maszatka47 és 12 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Tisztán látszik, kinek mi esik jól!;) A takarításba is besegített? Érezzétek jól magatokat! - találkozunk a sírkertben!xD:D:D

Gio, heureca3, Maszatka47 és 10 más kedveli ezt.
  6. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziasztok!
    Sokat csúsztam az aratásokkal, úgyhogy csak ma reggel tudtam befejezni az eventet, de kellemes meglepetés volt, mert úgy számoltam, hogy még kell egy kört vessek. Végül kiderült, hogy pont elég ragacsot termeltem, még maradt is a pajtában 73 db. :) Végre ültethettem mást is, kissé megcsappant a pajtakészletem.
    További jó takarítást, illetve felkészülést a denietetésre!:)

Gio, heureca3, Maszatka47 és 11 más kedveli ezt.
  7. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Felho aktivalva, az osszes szobat kitakaritottam , jo kis event volt megint ;)
    Nemsikerult kepet feltennem valami altalanos hiba miatt:(
    Aki meg takarit kitartast ebben a melegben ;)

Gio, heureca3, Maszatka47 és 13 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Remélem aki akarta az be is fejezte a nagytakarítást.Nekem nagyon jöttek a kefék, még 2 ilyen feladathoz elég lenne. remélem a teliholdas is így adogat a felröppenővel kapcsolatban! Találkozunk a temetőkertben legközelebb./ ez olyan morbid!!!/

panyacs, Gio, heureca3 és 13 más kedveli ezt.
  9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove::p
    felhő aktiválva;)
    minden szoba csili-vilixD,de nem volt könnyű ebben a melegben rászánni magam a takarításra8)
    aki már kész annak gratula, aki még küzd teljes befejezést kívánok:)
    természetesen növénytúltermelésben szenvedek,nem volt kedvem számolgatnixD
    a kefe is csak gyűlik,gyűlik.....
    jó kis nyugis volt, lehetett teljesíteni meló mellett is:D

újfarm53, Gio, heureca3 és 13 más kedveli ezt.
  10. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Itt könnyebb volt a takarítás, mint a való világban, ilyen is kell. Jöhetnek a denevérek, de csak a szabadba kapnak enni. Remélem lesz elég eleség, mivel 6 nagy kanállal akarnak falatozni. További jó játékot mindenkinek és strandolást is.

újfarm53, ronka, Gio és 13 más kedveli ezt.
  11. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Eventtel végeztem, az emeletes kis házikó ragyog a tisztaságtól. :)
    20 kg kajsziból lekvár elrakva.:) Most itthon is kéne egy kicsit takarítani.:cry:
    Mindenkinek sikeres eventbefejezést!! Gratula a végzősöknek.

újfarm53, Gio, heureca3 és 16 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Már rég kész vagyok a tisztítós eventtel és nemsokára kefebetegséget kapok, mert közeledik a kefék száma a 450-hez.
    Mi bajuk van már a fejlesztőknek, lehet, hogy valamelyiknek most volt az esküvője és azért lepi el a farmunkat a keferengeteg?
    ...vagy úgy gondolják, hogy az utóbbi időben állandóan a felröpik gyér száma miatt ríttunk, erre most azt mondták, hogy nesze nektek egy event, ahol aztán agyon súrolhatjátok.... a házatxDxDxD már bocsi
    :D

"Ez egy event, melyhez rengeteg kefe kell,
    keljetek fel mert ellep benneteket eme serteremek,
    menjetek és keféljetek, félre ne értsetek,
    emeletenként kell mindent felkefélnetek.
    Kefék ezeregy éjszakája, nem tudok már több e-betűs szót,
    kapja fel mindenki végre azt a szerencsétlen poszívót!"

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.7.17
    brozsa, újfarm53, Beus85 és 14 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

Sziasztok! Most lettem készen, mert ugye menni kellett a strandraxDVége a súrolásnak, ebben a hőségben maradt 300 dbxD

újfarm53, Gio, heureca3 és 14 más kedveli ezt.
  14. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Ragyog az egész ház de buzgalmamban ültettem még egy felesleges kör ragacsot! Sok sikert aki még kűzd gratulálok aki kész és már macizik!

Gio, heureca3, mebajah és 7 más kedveli ezt.
  15. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    Már tegnap este végeztem a házikóm takarításával, ;)csupa pipa minden szobám!:DLaza kis event volt, sok kefe lesz a végére:p
    Brummoghatnak a macik,;) + a struccok is levegőre vágynak:D na és a halak is friss vizet kapnak,:wuerg: csacsik is futnak néhány kőrt,versenyeznek a menyétekkel és cocákkal!:p
    Holnap kajszi befőzős event lesz nálam!:music:Délután + deniket várom denihamira!:D
    További jó játékot mindenkinek!:inlove:

alpha58, újfarm53, Beus85 és 13 más kedveli ezt.
  16. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Az utolsó kör megy két szoba még hátra van! Gratulálok mindenkinek a ragyogó házakhoz sok sikert aki még hajt! ( Tartok tőle ez a felröpi dömping nem tart sokáig) Örültem neki nagyon!

újfarm53, Gio, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  17. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nagytakarítás megcsinálva! Jócskán belefáradtam, így megyek pihizni az ágyikómba! Jó éjt!:p

alpha58, újfarm53, Gio és 8 más kedveli ezt.
  18. granit

granit Járnitanuló

Ismerős az érzés. Én is meghatódtam anno, amikor megkaptam a tápot. Nagy gondba voltam, hogyan is viszonozhatnám, a fórumon megtudtam, hogy a vásárlásuk után kaptam az ajándékot, de akkor is köszönöm!
    Tegnap befejeztem az evenetet. Igazán jó lenne, ha a denevérek is rágnák a kefét, mert van bőven!

Maszatka47, újfarm53, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  19. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Tegnap aktiváltam a felhőt, de még egy két kört ültetek, mert szeretném a szupitápot kiszedni. Lazán meg tudtam csinálni, úgy, hogy előfordult nem egyszer, hogy csak napi egyszer ültem géphez. Ja... és nem is bontottam farmot, minden kint maradt, ami előtte volt.
    Sajnos lehet, hogy ebben a hónapban ez lesz az utolsó event, amit meg tudok csinálni, mert bevonulok (no nem a börtönbe) csak a kórházba rehabra, és nem tudom milyen feltételek vannak ott, no meg nincs lap topom, hogy ott játszak. A telefonon nehéz kattogni arató nélkül. De majd augusztusba is biztosan lesznek jó kis eventek. Megyek is a gangra olvasgatni.
    Szép napokat, üdv. J.

U.i.: Mielőtt elmegyek, kefe kiárusítást tartok. Egy egész rakomány finom puha, és kevésbé puha szőrű kefe keresi gazdáját. Akció: 5 fizet, 4 kap.:p;)

taga1, Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  20. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Még 2100 gaz kéne, jelenleg pedig 10db van a pajtában. Még este aratok, és ha isten is úgy akarja, reggel korábban kelek, és talán még be is érik.. akkor lehet, hogy meglesz, és vele együtt a felhő is. De nem hiszem, hogy ez tényleg így lesz...
    Nagy drukk a velem egy cipőben járóknak! ...de aki a csónakban ül, annak is :)

taga1, ursa11, Gio és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.