Visszajelzés Takaros ház eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Döntöttem, csak hozzáfogok az eventhez,nem a legjobb kedvel, de evés közben jön meg az étvágy.
    Szerintem felröppenővel nem lehet gond, de már az aratásnál rájövünk,hogy mire lehet számítani.Ahogy kinéztem 3x kell kezdeni az útvonalat,s akkor lesz meg az egész event teljesítése.Ha már hozzákezdek,nem érem be csak a felhősorral/ nem nagy durranás/ mindent akarok, akkor sem sokat kapok!

Melan, meszimarsi, Gio és 11 más kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nem bánkódom már, csak 2 napig azon gondolkodtam, hogy jól tettem e, mert senkit nem küldtem, még el. A rendszer régebben, adott olyanokat, hogy az aktivitást jelző, piros volt ! Azt se küldtem el, egyszerre csak úgy, eltűnt ahogyan jött. A felhőt azt én is, de meglátom meddig jutok. Sok sikert kívánok!:inlove: Megnéztem, nekem 24 db van, és nem izgat elfér a többi mellett.

Utoljára szerkesztett: 5.7.17
    Melan, meszimarsi, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia szomszéd:) Nem ám csatnit vásárolni 100000-ért, küld át a baglyot, ha kell, nekem adja a felhő is, meg csinálni is tudok;) küldök ha kell!
    A röpik miatt meg ne aggódj előre, egyrészt árt a szépségnek, másrészt attól úgyse lesz többxD Napi 4-et dobok, kapsz mástól is biztos, a többit meg összeszeded. Ne a 300-ból indulj ki, hanem a minimumból, amit kukori számolt, az talán 190 ha jól emlékszem. Én sem akarom ezt fullra tolni, mert felesleges és ilyen hosszú érésűből nem vagyok hajlandó annyit letermelni, hogy kimaxoljam. Meg kell a hely a mackóknak...sőt ha figyeled kicsit a gangot, ott volt 3 másik állatka, ami elvileg neonosodik, azokat is termelgetném még, hátha lesz rá igény;)
    Szóval nyugalom, a hosszú élet ritka...:DxD

4. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! A kefegyártók túlóráznak, hogy mindenkinek meglegyen a szükséges, felröppenője.:D;)

Melan, meszimarsi, nyuszi63 és 14 más kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz! Szervusztok!
    Remélem hamar be tudjuk fejezni az eventet és a felröppenőkből se lesz hiány. Én folyton kellemetlenül érzem magam mert nem tudok annyi ajándékot viszonozni mint amennyit szeretnék. Aki új prémium tag kicsit jobban tud ajándékozni.
    Ha Foglalt fa ajándékot kérsz a szomszédjaidtól miből lesz a pajtádban sok fa? A raktárházak nyelik a fát. Ha még a szigeten és építeni kell vélhetően oda is sok kell. Eventen kívül mindig barkácsot kérek. :)

6. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Nem olyan régen van játékban a foglalt fa, és én nagyon örültem az érkezésének, mert korábban drága farmaranyért kellett 1x2-es kitehetőket vennem a felhőre, hogy aktiválhatóak legyenek. Nekem ez értékesebb, mint a barkács és mivel nem tudni meddig küldhető igyekszem belőle minél többet gyűjteni. Hosszú távra tervezek! :)

Nemsokára indul a takarítás! Mindenkinek jó munkát kívánok!!! :)

Melan, taga1, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  7. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nem tudom mennyi felröpi kell a felhőhöz de 2x2 csipkebogyi kerek 70-et adott. Gyors ültetve az eventgaz

Gio, Sali~*.*, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  8. szabo.zsu70

szabo.zsu70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A 3 területről 60 kefe 2db Pannival. Az ólak jobban adták.

Gio, Sali~*.*, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  9. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! A fák most nagyon rosszul szerepeltek. Teljes terület 20 órás fákkal, 3 pannival 16 kefét adtak. Eszem is a kefét! :)
    A szegfű panni nélkül 33 kefét adott. Az ólak is hasonlóan adták.

Melan, meszimarsi, Gio és 6 más kedveli ezt.
  10. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok!
    Lett 111 kefe Tőnke búza, 33 mamutfa, 4 manufaktúra.

Melan, meszimarsi, Gio és 9 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Két területről 103 kefe. Az egyik 9 órás gaz volt.
    Estére lesz 200 felröpi. Az mára elég.

Melan, meszimarsi, Gio és 12 más kedveli ezt.
  12. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Kezdésnek 84 kefém van!Lehet takarítani!;)

Melan, meszimarsi, Gio és 8 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Három területről jött 96 db súrolókefe./ Nefelejcs és lóhere/+4 db a varázsfákra.Így meg lett az egyharmad.Meg vagyok elégedve.

Melan, meszimarsi, Gio és 8 más kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! 90 kefe nem is olyan rossz;)

Melan, taga1, meszimarsi és 13 más kedveli ezt.
  15. LCZAnikó

LCZAnikó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Végre kezdés, jöhet az ültetés! Rendben arattam, vetettem, locsoltam és trágyáztam. Majd ezzel a lendülettel töröltem ki a földeket.>:(:mad::oops: Most várhatom az új magokat.
    Hát ennél jobb kezdést kívánok Mindenkinek! :)

KISHONŐR, Peszi2, Melan és 11 más kedveli ezt.
  16. B-Ella

B-Ella Járnitanuló

78. szinten. Tölgynél 1*1-en málna, a szédült szántón terményes, a főfarmon állatos ólak. Körbe fákkal. Kupák 11% és 9%, hordozva, Pannim nincs, kaptam összesen 45 kefét.
    Ha valami gond lesz akkor az a felreppenő lesz. Remélem beindulnak, mert ez így elég gyatra lett.

Melan, meszimarsi, Gio és 6 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok !
    2 terület tönke búza, széleken fák, tisztáson 34 mamut, manufaktura vadaskert ólak 12 pannival 152 kefe :)
    Még jó hogy csak 2 kezem van, bár ennyi keféhez akár több polip is elférnexD
    Ha valakit édekel a hagyma 100 %-ban adja a felröpit nullázásnál, feltételezem akkor a többi magasabb szintű gaz szintén igy adja ;)

18. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

56 felröppenővel kezdtem (csak ólak és szélen 20 órás fák), de még 31 hosszú érésű ól kint van.

Melan, meszimarsi, Gio és 7 más kedveli ezt.
  19. januar51

januar51 Utánpótlás-írogató

Szia Kukori! Köszönjük a számolást,mindeg nagyon sokat segitesz nekünk.Jó eventezést Neked is !

meszimarsi, Gio, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  20. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    Többnyire a 36 óra körüli terményesekkel és a leghosszabb ólakkal várom az eventeket + a széleken 20 órás fák. Most ez nagyon bejött, 127 kefe, és még 8 lápi póc nem érett be. Majdnem a fele. Pannikák nélkül.

Melan, meszimarsi, Gio és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.