Visszajelzés Találkozunk a strandon I-X. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 11.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Azért ez érdekes, direkt úgy időzítettem hogy tizkor learatok beültetek. Öt perc múlva el kell indulnom,nem leszek gépközelben. Legalább valami tájékoztatót ki lehetett volna tenni.

zergekutya kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Még keresik a kulcsot.xD

3. zergekutya

zergekutya Junior szaki

Én pont így vagyok ill. jártam ... ez van, még jó hogy a fabónuszt nem indítottam el, meg a telihold bónuszt...csak a vámpírszérumot...>:(:mad:

4. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Röpim most már elegendő, növény délre érik be és kész a mai.
    A teliholdasról én sem találtam közleményt sehol. :(

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Ez már a harmadik gazdaköri, amit nem tudok befejezni a felröppenők hiánya miatt... Nem szeretem ezt a feszített tempót, nem tudok mindig a gépnél lenni és ez nagyon ki van számolva, hogy teljesíteni lehessen :( ...és NEM! még mindig nem tudok 0 percezni, pedig már 5 éve játszom! :( Szupertrágya meg kellett máshova is, folyamatosan fogy a felszaporításokhoz. Sajnálom, hogy a 2 imádkozó-sáskás titokólat nem fogom tudni megszerezni, a százalékosért már nem is fáj a szívem, se a fejlesztésért. Bár, amilyen "szerencsém" van a titokólakkal, úgyis csak raktárra megy a többszázadik felesleges, már meglévő. A legújabból is vettem néhányat, feleslegesen. :( Ebben a csereakcióban viszont sikerült szerencsére olyanokat is beszerezni, ami még nem volt. Ami most nincs, majd lesz később...

anyicska78, Evita-55 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! azon mit értesz, hogy 5 éve játszol és nem tudsz 0 percezni...mi a gond.:music:

inanna11, Ditti58, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Váratlan hiba lépett fel, csúszott az eventkezdés.
    Javították, de Jack boltja most zárva marad és a Pókpáfránnyal van gond.
    Hivatalos: https://board-hu.farmerama.com/threads/telihold-event.19648/#post-1107517

vihence, maszilva, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  8. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

nincs meg hozzá egy vm. gesztenyés kitehető (azt hiszem)

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A krókusszal is tudsz nullázni, ha kinemesítetted.;) Ha elérted, ehhez nem kell felhő.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

ja, igen... erről is olvastam, neki is kezdtem, de feladtam... hosszú az érési ideje, annyi szabad földterület nincs a sok event miatt, sok elmegy és 3-4x csak elszállt a mennyiség (ami visszajött az ugyebár töredék). Mert ha minden nemesítésnél lenne legalább egy teljesített kiskocka, akár random találattal, akkor azt mondom, oké... de hogy csak termelem-termelem a krókuszokat potyára, annak nem láttam értelmét. Elszállt ez a 24 órás, hát ez van... minden nem sikerülhet, úgy látszik. Csak azokból a feladatokból nem jött össze (3 db), amelyik felröpit kért, a többi megvan.

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Jól értem? 3 db felröppenőd hiányzik a mai event befejezéséhez?o_O

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. he1951

he1951 Haladó

Harom felropi hianyzik de nem akar osszejonni.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

ááá, dehogy!!!
    3 napi feladatot nem tudtam befejezni. Most a 2/2-esnél hiányzik még 35 és a teljes 2/3-as

14. Telezsák

Telezsák Utánpótlás-írogató

Szervusztok! Akár hogy igyekeztem nem tudom befejezni az utolsó szintet már másodszor. Sajnos a gesztenyés felhősort két napja már aktiváltam. Kár volt belekezdeni.

anyicska78 kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Szia!
    Már nem hiányzik!;)

he1951, vihence és Kuzdern kedveli ezt.
  16. he1951

he1951 Haladó

Szia koszonom szepen , beerkeztek !!!1

vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Sziasztok !Gratulálok a játék készítőnek jó uton haladnak, hogy lassan egyre többen fel adjuk a játékot idő hiányában sajnos egyre több eventet nem tudok befejezni :(ez elkeserítő mer szeretek játszani de így nincs értelme még elkezdeni sem szép napot mindenkinek és kitartást.

anyicska78 kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

És kész. Abból gazdálkodtam amim volt.:)
    Nehezen de sikerült összehangolnom a munkát és az aratásokat. Hétvégén is dolgoztam, hozzáteszem.;)
    Aludtam is nagyokat.:D

he1951, juliannakoczkas, vihence és 8 más kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok.Biztos sokan kész vannak,volt rá idő bőven.Nagyon sok malomtermékem és növényem is maradt,pedig nem erőltettem meg magam.

Kuzdern, imi010 és Imi* kedveli ezt.
  20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Gazdák!

A Találkozunk a strandon I-X. gazdaköri beadogatós event mai része online!
    Egy ki-belépés nyomán nálatok is megjelenik az új feladat.
    Ma valóban csak beadogatjuk a pajtából, amit gyűjtögettünk eddig.

.dina1., Kuzdern, maszilva és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.