Visszajelzés Tanulj és gyarapodj! - Malala jótékonysági eventje

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Én is elkezdtem a lépegetést. Szerintem a 2x2-es kocka és megmarad a magod amit be tudsz adni a kövekért.

2. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát köszönöm szépen a választ, megpróbáltam vásárolni először egy kis csomagot de sajnos állandóan hibaüzeneteket küld. Hogy hiba történt az adatátvitelnél vagy valami ilyent ir ki. Úgy látszik lecsúszom az akciós FA vásárlásról. Ez nagyon szomorú, hogy csak pár óráig lehet vásárolni. Azóta többször is megpróbáltam és folyamatosan csak ezt a hibát irja ki. Pedig a kártyával semmi baj, nem először vásároltam már igy vele.

3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Visszaolvasva látom, hogy sokaknál nehezen indul. Ennek ellenére és annak ellenére, hogy valós pénz kell a felhőhöz ( de szívesen adakozom ), nagyon aranyos, ötletes kis eventnek nézünk elébe. Sok sikert mindenkinek!

4. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Ezzel a problémával keresd fel a játék supportját.
    Segítséget ITT találsz.

Netudki50 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. mercator67

mercator67 Aktív író

Szia, pont ezt akartam én is leírni. De végül az a 2 db nem hiányzik a full teljesítéshez.

Kincső52, Gio, times84 és 4 más kedveli ezt.
  6. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Irtam a supportnak az után hogy kétszer megpróbáltam vásárolni, de sajnos nem kaptam még választ, úgyhogy az akciós vásárlásról már lemaradok, mert már nem sok idő van hátra.

7. Zatini

Zatini Fórumszaki

Sziasztok!
    Felhő aktiválva, (bár üresen is szép) kitehetők a kergében.
    Kár, hogy felröpit nem lehet ajándékba küldeni/fogadni. Akkor pedig írhatnám, hogy dobáljatok meg kaviccsal! xDxDxD

BackOffice, -kaktuszable-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. zpepe26

zpepe26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    akkor most mennyibe kerülnek a kosarak?
    Eventismertőben 740/740/1480, kosár vásárlásakor meg 4,99/4,99/9,98 EUR...

Netudki50, Ivibaba54 és szemike50 kedveli ezt.
  9. Ildikó061957

Ildikó061957 Junior szaki

Zatini, Ivibaba54 és szemike50 kedveli ezt.
  10. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

[QUOTE="Ildikó061957, post: 612571, member:
    Sziasztok!
    Nem tudom beadni a paradicsomot pedig van 8db a pajtában.
    Lehet valamit nem jól csinálok?

Netudki50 kedveli ezt.
  11. kukori80

1 db-ot lehet először, utána 13 db-ot, én is most itt tartok, hiányzik még 2 db hogy beadjam

12. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

13. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Köszönöm szépen már sikerült rájönnöm.

-kaktuszable-, kukori80 és Netudki50 kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Kedves vagy, neked is köszönöm.Még most is azon filózom, hogy vajon miért nem jutott az eszembe, pedig olyan kézenfekvő.Van amikor a legegyszerűbb dolog sem jut az ember eszébe.

További jó játékot kivánok!

zotmar, genka53, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  15. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok, felhő megvéve és aktiválva is. A többit szép lassan! Nekem nagyon tetszik, nem kell sokat agyalni rajta és csinálhatom a többi részen a lemaradásokat.! Mindenkinek jó játékot!

genka53, Kincső52, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  16. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Felhő nálam is aktív. Lassan, kényelmesen lépeget a kis "hölgy". Idő van bőven, ennyi még talán sosem volt. Az előző eventhez képest ez sétagalopp, s ráadásul jó ügy érdekében gazdálkodunk. Kívánom, hogy bőséges adomány jöjjön össze ! Szép estét !

genka53, OJani, Kincső52 és 8 más kedveli ezt.
  17. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szerintem az 1*1 és a 2*2 -nél mindegy. Az 1*1-nél elvetek 4 magot ( az egy 2*2-es terület) és kapok 8 terményt, így 4 a nyereség. A 2*2-nél elvetek 1 magot, kapok 5 terményt, így itt is 4 a nyereség. Az 1*2-t nem vetettem még. Esetleg ott 1 mag és 3 a termény, tehát ez is ugyanaz, mert itt 2magnál ( terület2*2) 6 termény, nyereség itt is 4. Vagy nem jól gondolkodom?

zotmar, Kincső52, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Nem jól gondolod:) A 2x2-es területre elvetsz 1 magot és a többit be tudod adni a kövekért cserébe amitől több területed lesz ültetni.

delfin929, zotmar, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  19. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Hát ehhez az eventhez csak egyetlen gondom van, én nem tudok vásárolni kosarat, mert utalással nem lehet, nekem más nincs. Igy haladok amig haladok. biztos hogy nem leszek meg vele, de játszani jó. ennyi mindenkinek jó hajtást kivánok.

20. Papírgyároslány

Papírgyároslány Járnitanuló

szép jó estét Mindenkinek :)
    próbáltam figyelmesen végig olvasni, sok okos dolgot találtam is, köszönöm :)
    a kérdésem az, miért jó nekem az, ha kirakom a paradicsomos és káposztás bódét?
    ki kell azt rakni valamiért?

-kaktuszable-, Gio, ribizli4 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.