Visszajelzés Tanulj és gyarapodj! - Malala jótékonysági eventje

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Papírgyároslány

Papírgyároslány Járnitanuló

szép jó napot Mindenkinek :)

jaj, de izgalmas :) remélem jól számoltam, és most meg lesz a padlizsán magom is :)

Ui: és meg lett :) gyorsan be is szereztem 2 db kavicsot :D

1.titok: a padlizsánt tojásgyümölcsnek is nevezik

a nagymamám törökparadicsomnak hívta :)

Utoljára szerkesztett: 26.11.16
    Melan, edina242, -Fülemüle-70 és 11 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Jupi!!!!! cirka 2 óra múlva meglesz az össz paradicsom és hozzájutok majd a padlizsánhoz is, ez 2 kavics, plusz fél óra múlva beérnek a tudásfák és a kopmosztot adó kütyük, az 4 kavics, kitisztúl az alsó rész is és befejezem a tökölést aztán lazábbra veszem a figurát már majd csak a káposztával és padlizsánnal kell foglalkozzak xDxDxD
    Majd hozok képet, de ahhoz majd segítséget kell kérjek a gyerekemtől:)
    Tényleg nagyon jó lenne, ha megkapnánk ezt a kis területet, kibiggyeszthetnénk rá a sok régi kütyűt, ami ugyan nem sok tp ad, de régi szép emlékek, májusfa, körhinta, sörösbódé, a kis epresbódék stb.:music::music::music:

Melan, ursa11, -Fülemüle-70 és 13 más kedveli ezt.
  3. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Ma jöttem rá arra hogy azon felül hogy segítünk,nekünk is segitenek.Jól kipihenjük magunkat,erőt gyüjtünk a Decemberi hajrára.Kívánok minden kedves játékostársamnak,hogy nyugodt zökkenőmentes legyen az év hátralévő napjai.Köszönöm Nektek hogy itt lehetek Veletek,és Mindenki pozitívan állt hozzá ehez az eventhez.

Melan, zotmar, ursa11 és 15 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Köszönjük Neked is szép napot kívánunk:)
    Kb 1,5 óra múlva padlizsánom is lesz, ha igaz:)
    Ügyes vagy gratulálok a haladásodhoz:)
    Én is örülnék neki, ha maradna ez a terület, bár azt hiszem én inkább fákat raknék ki rá, ha lehetne:)

Melan, zotmar, -Fülemüle-70 és 11 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

Melan, -Fülemüle-70, Nana470801 és 9 más kedveli ezt.
  6. Papírgyároslány

attól függ, mit raktál fel, mert mindent látok, csak farmos képet nem :D

Melan, -Fülemüle-70, Zatini és 3 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

köszi, azt törültem, raktam be másik linket
    http://www.kephost.com/image/v8bA

Melan, -Fülemüle-70, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  8. Papírgyároslány

igen, ez most tökéletes :)
    ügyes vagy :)
    egyedül csináltad? vagy kértél telefonos segítséget? :)

Melan, -Fülemüle-70, Zatini és 8 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia szépen haladsz az eventtel és jó a kép is:) nem tudom eldönteni, hogy a két kép megegyezik-e, de az elsőt is látom:)

10. GA-BI-O-Farm

Egyedül csináltam a Back leírása alapján, köszönet érte neki !:)

Melan, -Fülemüle-70, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  11. gabehu

gabehu Junior szaki

Sziasztok,
    Nektek is volt felugró ablak, hogy "különleges tárgyat (ha jól láttam) találtál"? Nem tudom mi ez, mert sehol nem találom - vagy vaksi vagyok :)
    Köszi előre is, ha segítetek.

-Fülemüle-70, bindi5454, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ott tartok a paradicsommal, hogy "Egy időben kedvelt nászajándék volt." Ezt nem is tudtam róla. :)

-Fülemüle-70, rozo52, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia, nálam csak a vonaton felejtett rakományról jött felugró ablak emlékeztetőnek:) Kérlek nézd meg Te is, hogy nem arról kaptál-e értesítést. Az ólak között ha úgy van beállítva mint nekem (betűrendes beállítás), a 2. oldalon találod meg.

14. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Befutott a gőzösöd a rakománnyal, a menűben találod az állatoknál titokzatos rakomány néven. Tedd ki az ólat egy szabad területre és 4 óra múlva megtudod mit hozott a gőzösöd.

Melan, -Fülemüle-70, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  15. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Szia! Én is vennék, de csak telefonon!

16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!

Akárhányan és akárhányszor írjátok ide, hogy vennétek kosarat telefonos vásárlással, akkor sem lehetséges ebben az eventben.
    Ennek is egészen reális oka van: a befizetett összeg jó része a telefonos szolgáltatóé lenne, nem a támogatni kívánt alapítványé.

Kérem, a továbbiakban ettől a témától tartózkodjatok!

Melan, Detti0812, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Töröld, ha akarod, de:
    - ha lehetne telefonnal vásárolni és valaki csak így tud vásárolni, akkor tudna valamennyit adni a megjelölt jótékony célra, annyit, amennyi a telefonos szolgáltató díja után marad, ha meg nem tud telefonon vásárolni, akkor ő nem tud jótékonykodni, akkor sem, ha szeretne. És hát az sem bűn, ha valaki egyszerűen csak szeretné befejezni az eventet.
    - oda kellene írni az eventleírásban a kosarakhoz, hogy lehet fizetni A, B, C módszerrel és nem lehet fizetni D módszerrel. És akkor kevesebben kérdeznék itt meg.

§Böbe13§, bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
  18. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sok elárusítóhelyen nem tudja az eladó hogyan kel csinálni!
    Megkérdeztem egy eladót aki tudja hogyan kel! Nagyon egyszerű!
    Azon a kis fekete kütyün amin a többi eladást is csinálja. Először a 4-es gombot megnyomni aztán a 3-as gombot
    Ezután kel kiválasztani az összeget majd a jóváhagyás igen/nem és már adja is a blokkot!
    Sok szerencsét!

emocy91, Melan, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Ribiszke!

Ezt a döntést nem mi hoztuk. És nem is tudunk változtatni rajta. :( Annyit tehetünk, hogy a reális okot megosztjuk veletek.
    Egy szóval sem mondtam, hogy bűn, ha valaki csak úgy tud fizetni. Számtalan írás született már más fizetési módszerről, nem kívánom megismételni és modként reklámoznom sem igazán szabad a sokat emlegetett lehetőséget. ;)
    Ugye azt te is belátod, ha tele lenne a csevegő a telefonos fizetés sajnálkozóival, semmivel nem lennénk előbbre. :(

A javaslatodat megfogadjuk és a következő jótékonysági eventen kihangsúlyozzuk az ismertetőben is, hogy telefonos fizetés nem lehetséges. A hozzászóló játékosok nem azt kifogásolták, hogy az ismertetőben nincs benne ez az információ, hanem azt, hogy "ő is fizetne, de nem tud". Félő, hogy ezt a megjegyzést akkor is ideírná, ha az ismertetőben benne lenne. (Ahogy sok más ott szereplő dologra újra ás újra rákérdeznek sokan, minden eventcsevegőben.)

Hidd el, hogy nem az a cél, hogy törölgessük az írásokat, csupán a sokadik ugyanolyan témájú hozzászólásra reagáltam, hogy nincs mit tennünk, itt nem lehet telefonnal fizetni. És erre az event folyamán nem is lesz lehetőség nálunk. Amennyiben mégis (hiszen sok mindent láttunk már), azonnal és feltűnően jelezni fogjuk. De addig ezen nem tudunk segíteni.

Senkinek a jószándékát, adakozni akarását nem vonjuk kétségbe, de jelen esetben csak ezeket a kereteket tudjuk biztosítani.

Remélem, számodra is elfogadható a válaszom és nincs semmilyen rossz érzés benned a fenti írásom után. :)

Melan, Detti0812, -Fülemüle-70 és 12 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.