Visszajelzés Tanulj és gyarapodj! - Malala jótékonysági eventje

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Öhmmm...na ezt most nem értem, pedig általában jó a szöveg értelmezésem. Kifejtenéd ezt most bővebben?

-gyöngy-581 és Leho69 kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Igen, én is már csak hobbi-ültetgetek (a hiányzó 3 kavics vasárnap reggelre meglesz). Viszont én - sok kicsi, sokra megy alapon - kitettem a 4 vetőmagos bódét is, mert sokkal jobb tp-t adnak, mint az eventnövények, s nem mellelesleg cukik is. :)

Rebcsok, kutyaszálló, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

De akkor nem dob vissza a kosarakhoz. Amikor egy pamacsra klikkelsz, akkor a menüben azonnal csak olyanok jönnek fel, amik arra a felhőre kitehetőek, méretben is! Ha üres a menüd, azt jelenti, hogy nincs olyan elemed, ami ráhelyezhető, de amit mutat bármit kirakhatsz.
    Nem hit kérdése. Eddig így volt. Ezután is így lesz.
    Azt, hogy hogyan oldod meg, azt nem veszik figyelembe, hisz az a Te dolgod. Azt, hogy mennyi erőforrás elérhető, azt figyelembe veszik, amikor a mennyiségeket meghatározzák. (csatnik, érésgyorsítók, új területek= az elmúlt 6 évben az eventek követelményei, kb. 15-25ször lettek magasabbak).
    Szerintem Ő sem érti. De majd rájön. :oops:

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nekem is kint van a 4 kunyhócska,vagy,mik azok :D Már csak ültetek,mert a kis emberke nekem elment már téli álmot aludni! ;)

Rebcsok, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  5. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok ! nemrég értem haza munkából és a nagy kapkodásban az összes biotököt beadtam , pedig nem beadni , hanem ültetni szerettem volna :( . van valamilyen lehetőség a visszavonásra ( nem kaptam ajándékot , és én marha még arra sem figyeltem , hogy 10 darabot a pajtában hagyott , még azt is beadtam , megyek vissza a területre és akkor látom , hogy nincs semmi ültetve :( ) , vagy van valamilyen lehetőség vetőmag szerzésre szerintetek ? , ha nincs , akkor a felhősor majdani beüzemelése számomra elúszott :( . azért még egy picit reménykedem .

kutyaszálló kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt a tárgyat keresd meg a váza ikon alatt az eventes területen:
    Tökvetőmag

Érési ideje: 3:00 óra
    Amit ad: 4 db biotök és 560 tp
    Elérhető: A biokáposzta ablak negyedik feladatában.
    Az event idején csak az event területére helyezhető ki.

Tedd ki üres területre, és pár óra múlva már lesz ültethető magod. :)

7. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

Kedves mamarygen !
    nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget :)

Rebcsok és kutyaszálló kedveli ezt.
  8. .Edit13.

.Edit13. Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A problémám még mindég ugyan az, a paradicsom beadásával már végeztem és a talányos fákat nem találom sehol!!!! Kösz a segítséget!!!!

9. klarimama49

klarimama49 Utánpótlás-írogató

Szia Edit!A bahamákon kerested?

10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

mebajah, Rebcsok, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  11. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Végre beadtam a hiányzó 1 kavicsomat,így teljesen kész!Tetszett az event mechanikája,lehetne több ilyen ráérős event!:D

mebajah, Rebcsok, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  12. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Paradicsom, káposzta kész, a tökről kell még egy titkos tényt megtudjak, utána jöhet a padlizsán.
    Régen úgy tartották a tökrúl, hogy gyógyitja a kigyómarást..., hát ha esetleg hozzávágod a kigyóhoz:D.
    Akik kész vannak, gratula, akik még eventeznek, meglesz az, van még idő:).

SzabadEurópa, mebajah, Rebcsok és 8 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok kedves tudásra vágyók:)
    Köszönöm, hogy leírtad, teljesen osztom a véleményedet.. Ez a kedves terület szerintem is maradjon meg az alkalmi jellegű eventeknek. Új termelő területet, hogy még nagyobb elvárások legyenek egy-egy eventben nem szeretnék, de ilyent, mint ez az event igen:)
    Sajnos én értem, és igazat is adok neked a megállapításokban...
    Sokat emeltek a léceken azóta, hogy van teli holdas ligetünk és esőerdőnk is. Igaz a bahán a nálam kisebb szinten lévők jobban tudnak haladni, de ennek a haladásnak ára is van az eventek kellékeiben:)

Utoljára szerkesztett: 2.12.16
    zebrina04, Rebcsok, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

A felhősorokba, ha nem tematikus,akkor csak olyan díszeket lehet berakni,aminek van valami hozama és nem csak dekorációként van. Most érted már?

15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Eleve nincs is a lehetőségek között dekor. Nem értem, hogy jön ez ide? Na mind egy. Node. A lényeg: még három kavics, és a teljes út kikövezve :) És ahogy Ti is többen irtátok indulhat a hobby gazdálkodás, amíg lehet :inlove:

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia szomszika:)
    Állandóan tököt ültetek és az a régi emlék jutott az eszembe amikor a normál farmon elnyertem a tök ültetésének a jogát és gyönyörködtem bennük:) Szeretem a színűket és a grafikájukat:)

taga1, Borzas.Kata, -Mayacska85- és 8 más kedveli ezt.
  17. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    Még egy kavics, és kész vagyok ezzel a bájos, ötletes kis eventtel. :inlove:A magot adó báránykák pislantanak néha: látják, azért még szorgoskodom a kertben. Bármikor szívesen vetnék-aratnék hasonló, nem roham tempójú feladatban.;)
    Mindenkinek kívánok egy szép iskolát és kertet!

taga1, Borzas.Kata, zotmar és 8 más kedveli ezt.
  18. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok !!! Szeretnék segítséget kérni mégpedig , hogy végeztem a "Tanulj és gyarapodj " eventel , leszállítottam mind a 4 növényt , de nem tudok több kavicshoz hozzájutni így bent maradt 2 arany banán ill. 4 party pörgetés és nem tudok tovább haladni az útvonallal ilyenkor mi a teendő vagy én nem csináltam jól valamit ?

19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Kész lett a Tanulj és gyarapodj event, köszönöm, nagyon tetszett, ötletes volt a megoldás :)
    .. és a felhőn nagyon jól néznek ki a kitehetők is:p

vje0315, HéricsBáró, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  20. beador

beador Haladó

sziasztok nekem is ez a kérdésem meg az hogy a felhőt csak pénzért lehet megszerezni? elég sok gyerek játszik akinek nincs bank kártyája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.