Visszajelzés Tanulj és gyarapodj! - Malala jótékonysági eventje

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Jó lenne ha a terület megmaradna, mondjuk a fákat és ólakat lehessen kirakni rá. Nagyon sok területtől felszabadulna a többi farmterület. Én pl. fákkal raknám tele, és nem lenne gond az eventek során, hogy le fel szedegetni kell a területeket.
    Én sajnos nem tudom támogatni ezt a segélyszervezetet, de nagyon örültem, hogy sok-sok játékostárs tud segiteni. Mindenkinek gratula

Gio és mebajah kedveli ezt.
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Számtalanszor volt téma : olvass vissza legyél olyan kedves!

GA-BI-O-Farm, bindi5454, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  3. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Lehet hogy figyelmetlenül olvastam, de nem tudom, hogy az event végén automatikusan a pajtába kerül a dekorként maradt elemek, vagy figyelni kell, hogy beszedjük a telep bezáródása előtt:oops:

Gio, bindi5454, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Érdemes lesz figyelni arra, hogy a befejezés előtt a menübe helyezzük a 4 magot előállító bódét.

Megelőzhetünk vele kellemetlen pillanatokat ... ezért lépjünk magunk a tettek mezejére :).

OJani, Borzas.Kata, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm:)

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Megvettem a felhősort , a tudásfája csomagot pedig 7x .:p Adakozni jó ! :inlove: :inlove:

OJani, Fatther, .julia0905. és 11 más kedveli ezt.
  7. csapo2000

csapo2000 Fórum-zöldfülű

Üdv nekem 3 farmom van mindegyiket párhuzamosan csináom s családos anyuka vagyok. Ez az egy játék a kedvtelésem és erre nem szándkozom pénzt adni.Értem én ezt a jótékonykodást de bármennyire is szeretem a játékot megfogadtam megy ahogy megy pénzt nem adunk ki rá.Akkor én semmikép nem tudom befejezni?

rozecska kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

A lehetőségeid szerint befejezted az eventet, ami a jótékonysági adomány nélkül teljesíthető volt.

A további lépésekhez adományra lenne "szükség".

A teljesítményed így is említésre méltó. :) Legyél elégedett, ne frusztráljon semmi a játékban.

OJani, Borzas.Kata, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok, Sajnos nem tudom támogatni a segélyszervezetet, de az lenne a kérdésem, ha mind a 4 talicska készen van, akkor mit kell csinálnom, hogy a többi terület is felszabaduljon? Hova tudom leadni a további megtermelt árut? és honnan kapok további kavicsot? Vagy itt vége, ennyi volt?

Evita-55 kedveli ezt.
  10. mamarygen

Szia!

Adomány hiányában már több lehetőség a folytatáshoz nincsen.

De ne legyél emiatt szomorú.
    Amit megtehettél a saját feltételrendszered alapján, azt becsülettel végigvitted. :)

OJani, balektos, Borzas.Kata és 5 más kedveli ezt.
  11. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Nagyon köszönöm:)

Evita-55 és mebajah kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kész a terület , a varrónő be is ment a házba aludni:p

Azt még megértem , hogy fejlődni kell , és újjítani, de umami ? :D

A sós , keserű , édes , és savanyú mellé mért ezt a fura nevet választották 5. íznek ? :cry:
    És event szempontjából nemsokára végzek :inlove:már csak padlizsánt kell termelni meg káposztát . :p

14. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Szép napot.
    Tisztelettel szeretném meg kérdezni, hogy be tudjam fejezni az eventet, honnan lesz a maradék kavics beszerzése?
    A beadásokat meg csináltam, de így tovább, nem tudok haladni, mert nem kapok több kavicsot!!
    Persze nem meg venni akarom, a játék ingyenes, ha idő lehetőség adót a befejezéshez!!!

15. mamarygen

Szia!
    Ez a "Tanulj és gyarapodj!" event egy jótékonysági esemény.

Ingyenesen csak részleges teljesítés lehetséges.

A kavicsok megszerzése a teljes teljesítéshez már csak adományozással valósítható meg.

Ezt is taglalja az event-ismertető:

https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

taga1 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. merylu55

merylu55 Fórumlakó

A játékkészítők legközelebb jó lenne ha elgondolkodnának más fajta adakozási módszeren is. Nem mindenki tudja ezt a banki módszert alkalmazni. Miért nem lehet ezt is sms formában is, vagy farmaranyban. Nagyon sajnálom. hogy a felhősort nem sikerül sokunknak megszerezni emiatt. Nem lehetne valamit sürgősen kitalálni?

rozecska és mebajah kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A PaySafeCard ki van találva. Semmi bank nem kell hozzá. És olcsóbb, mint a telefon, vagy SMS.
    Egyébként nagyon durván nézne ki, hogy fizetsz 3000 forintot SMSben és a szolgáltatód abból jótékonyan több, mint felét lenyúlná.

Fatther, GYuGYu1003, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  18. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Nem tudom ki válaszolt, de egy kicsit durván.

19. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Rendbe akkor szeretném önöket tisztelettel meg kérni, hogy mivel magyar vagyok, a vásárlási oldalt vissza állítani magyarra, mert most nem tudok semmit venni mert az én kártyám, nem jó ide!!!!! Tény hogy külföldön vagyok most, de nem meg gazdagodok, hanem hivatásos katonaként misszióba szolgálok, távol a hazámtól, de ettől magyar vagyok, és nem meg gazdagodok, hanem a hazám el várja hogy kint távol a hazámtól teljesítsem a szolgálatomat!!! Hogy szeretném meg kérni önöket, állítsák vissza nekem a magyar szabályzok szerint, hogy igénybe tudja venni a vásárlási lehetőségeket, mert nagyon keveset tudom itt kint csinálni, de havi munkásokat sem tudok venni!!!! Nagyiszelettel köszönöm!!!

20. mamarygen

Szia!
    Ne legyél ennyire érzékeny.

A játékostársad pontosan tájékoztatott.
    A banki megrendelés, azonnali fizetés helyett egy olyan módszert ajánlott, amely anoním, személyes adatokat mellőző fizetési lehetőség.

A példája a telefonos rendelésre is helytálló. Bizony, a kényelmi szolgáltatás hatalmas "ráfizetés".

A jótékonysági események pedig csak az azonnali és közvetlen fizetési formákat igénylik. Ezt be kellene látni, és elfogadni.

Nincs azzal semmi gond, ha valaki nem tud anyagilag segíteni. De ne olyan fizetési formát hiányoljon, ami nem megfelelő az esemény érdekében.

taga1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.