Visszajelzés Tavaszi álom - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 2.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 11.4.25.
  1. 1

165 szavazat
    48.2%
  2. 2

16 szavazat
    4.7%
  3. 3

15 szavazat
    4.4%
  4. 4

5 szavazat
    1.5%
  5. 5

18 szavazat
    5.3%
  6. 6

7 szavazat
    2.0%
  7. 7

8 szavazat
    2.3%
  8. 8

17 szavazat
    5.0%
  9. 9

14 szavazat
    4.1%
  10. 10

77 szavazat
    22.5%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szuper, köszönöm szépen :inlove:

barbi021951, Lenczy, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  2. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event letudva! xD
    Üdv. gazdatársak! :)

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Már látom a végét én is. :)

Fätum, genka53, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  4. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Szerinted ez így is marad?
    Végre valami ami nem kerül pénzbe és nem kis segítséget jelent az event teljesítésében.
    Bár kissé nagy nyilvánosságot kapott de reméljük a legjobbakat. :)

Fätum, barbi021951, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Érdekes kiskapu...:D ha legközelebb is működni fog... az jó lesz ... ;)

GreekYogurt kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Itt nem is kapott akkorát, mint a közzé tevő a német fórumon:D.
    Végigolvastam az ottani reakciókat is:)
    Semmi negatívum nem volt közöttük. A jövőbe pedig még a nagy tudású jósok sem látnak semmi biztosat, nem hogy egy/pár mezei játékosxD

PS: Remélem nem egyhamar tér vissza ez a fajta event az eventes területen...

Szia Apja!

Végre végezni fogok még ma este talán...:):)

Utoljára szerkesztett: 7.4.25
    Fätum, barbi021951, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem, ha bug lenne, akkor már amikor a magyar TL ezt többször is
    kérdezte tegnapelőtt este, akkor már arra úgy reagáltak volna, hogy hiba, és nem szabad. De mivel nem jött tiltó jelzés, és mint írtam, nem is lehetetlenítették el a terület húzkodást ezért talán magukban duzzogva, de elfogadták ezt a lehetőséget, illetve, annak alkalmazását.
    Visszajöttem, mert körülnéztem gyorsan a németeknél, hogy ott írnak-e erről.
    Ez a németektől indult, és oldalakon át áradoztak a játékosok, az "áldásos" ötletért, amit mindjárt ki is próbáltak, s természetesen működött náluk is. Oldalakon át semmi moderátori megjegyzés sem volt, mígnem a #459 hsz-ben neonsárga, apró betűkkel azt írta Pfefferminz_Patty : "Néha jobb, ha bizonyos témákat nem tárgyalunk túl széles körben."
    De ez nem tiltás! Én így csinálom most már a kis farmokon is, és egy kört kell még ezzel a módszerrel ültetnem, és ott is fullra kész lesz az event, holott azokon csak a Méhriadó dekort akartam megszerezni. :)

Utoljára szerkesztett: 7.4.25
    **jeje**, Fätum, maszilva és 15 más kedveli ezt.
  8. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Igen, ez egy olyan "hiba", amit nem vettek számításba, és igazából nem is tehetnek semmit ellene. Tipikus "kiskapu". :)
    Jól jött, és köszönet mindenkinek, aki ezt észrevette, s közzétette, ezzel elkerülhettük azt a feszültséget, hogy minden aratásnak pontos időben meg kell lennie a befejezéshez. :inlove:
    Az én tavaszi kertem most már csak önmagáért borul virágba. :)

Fätum, maszilva, szöszi50 és 10 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Szerintem felesleges keresni az okát, ezt így hozták össze. Anno Pali megmutatta, hogy lehet pakolgatni a területeket. Jól megtanultuk. Nem fogok elbújni, mint anno számháború játékban a fa mögé. :D

Fätum, barbi021951, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Ezzel mélységesen egyetértek :)
    Viszont én egy perccel sem ültetek tovább, mint amit az event megkíván :D

szöszi50, Fätum, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Nekem ez a terület egy olyan plusz, amiért nem kell sokat tennem. :)
    A vetőgép beveti, aratógép learatja, nem kell gondolkodni, nem kell variálni, szóval csupa szórakozás. :)

Fätum, Swartsch, barbi021951 és 5 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Megértem, de az én játékom nem ilyen. Szeretem a megszerzett készségeimet, képességeket használni, logikázni, gyorsan haladni. De nem vagyunk egyformák :D és nem játszunk egy formán. :D

13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt. Hááát... a ma reggeli aratás után a huzigálás ellenére is 16 db rózsaszín gaz hiányzik a befejezésig. Azt hittem kész lesz ez a francos event ma reggelre. Nagyon utálom már.

Swartsch, barbi021951, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  14. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Szia!
    Nekem szerencsére sikerült a reggeli aratással kipipálni az utolsó feladatot is és végre befejeződött ez a remek event.:sleepy:
    Szabad vagyok. xD

Swartsch, Luca_511, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem csak a holnap reggeli aratással lesz kész, de csak akkor,ha ma még kétszer aratok.Nem hiszem,hogy ilyen feladathoz még egyszer hozzáfogok!Játszani jó, szeretek is, de nem ezzen az idegölő eventes rerületen.

Fätum, szöszi50, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  16. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok, ez a huzigálás tök jó ötlet, kár, hogy kicsit későn találtam rá. De nem baj, eleve úgy álltam neki, hogy fogalmam sincs meddig jutok. A végéről a harmadik feladatnál vagyok, ahol 350 rózsaszín gazt kér. A kövibe a másikból a 100 megvan, az utolsó nem tudom meglesz-e, attól függ hányszor tudok aratni. Én ezen már nem görcsölök. Kb. tegnap du, este óta átrakom a földeket, de az maradt, hogy akkor aratok, amikor ráérek és még eszembe is jut, és persze beérett a gaz. Már nem sokat költök a játékra, és ettől az eventes területtől kezdek besokallni. Ez nem jó jel a BP-nak.

genka53, Fätum, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  17. Vilmos05

Vilmos05 Kivételes tehetség

Köszönöm, már én is lemondtam az utolsó feladatról, de így még belefér holnap estig, evvel a megoldással rendben lesz. Sajnos én sem tudok éjszaka aratni.

18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Lekoppintottam, sikerült. Köszönöm. Így már végig meglesz ma éjszakázás nélkül.

genka53, GA-BI-O-Farm és Fätum kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Gratulálok. Akkor ügyesebb voltál mint én :D DE végre én is befejeztem. Kikapáltam az összes földet, és eldobtam a kulcsot. Nem is akarom többet ezt látni -.- Gratulálok mindenkinek aki már befejezte, és sok sikert akik még csinálják. Ha még birkóztok az eventtel, akkor huzigáljatok.
    Itt a link a #112 poszt -hoz, amiben egy videóban is látni, hogyan kell.
    Sok sikert aki még csinálja

Utoljára szerkesztett: 8.4.25
  20. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Én is így vagyok vele!Csak a gépen ne lenne majdnem olyan öreg,mint én.:);)

Utoljára szerkesztett: 8.4.25
    Fätum, genka53 és Luca_511 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.