Visszajelzés Tavaszi álom - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Apr 2, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Apr 11, 2025.
  1. 1

165 vote(s)
    48.2%
  2. 2

16 vote(s)
    4.7%
  3. 3

15 vote(s)
    4.4%
  4. 4

5 vote(s)
    1.5%
  5. 5

18 vote(s)
    5.3%
  6. 6

7 vote(s)
    2.0%
  7. 7

8 vote(s)
    2.3%
  8. 8

17 vote(s)
    5.0%
  9. 9

14 vote(s)
    4.1%
  10. 10

77 vote(s)
    22.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Szerdán 14 órától él a változtatás, módosítás, itt a csevegőben sokszor beszéltünk róla, csak már ezen túl vannak a többiek, egyébként 5 perc alatt megvan a felröppenő, ha nulla percezel, az is le van írva a csevegőben is. Mi a gond ezen a szinten?

zsani_apja likes this.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Egyetlen esélyünk a meglepetés ereje. Jelentsen is ez bármit. :D

3. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

én nem szeretem a nulpercezést én hagyományosan szoktam játszani,szeretem a saját erőmböl elvégezni a feladatot ,inkább bukom,nekem abba nincs semmi játék,hogy pillanat alatt elvégezzem az eventet a másik meg az,hogy én nem vagyok állandóan fent a fórumon csak ritkán ,nem gond hogy most nem lteljesitettem

4. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Az alappálya megszerzése a minimum, az nem csalás, ha megvan, onnantól lehet termelni

juliannakoczkas likes this.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    420ból 176 van meg. Igaz a másik közben gyűlik, de olyan lassan szaporodik az első növény, hogy nem is értem mikor jön majd össze még 250 belőle.
    Nekem nem lenne ezekkel az eventekkel semmi bajom, ha nem csillagászati mennyiséget kérnének. Az eventesen iszonyú lassú a szaporulat.
    Viszont még mindig jobb, mint a sok nyakatekert minijátékos event :)

Samborg and Luszike150150 like this.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    ITT ebben a hsz-ban magam írtam neked, hogy miből és hogyan jön a felröppenő:

https://board-hu.farmerama.com/threads/tavaszi-álom-event-csevegő.26175/page-6#post-1445327

"Szia!
    Bizonyára elkerülte a figyelmedet a változás:
    Felröppenő

Szorgos méh
    • Felröppenhet:
      • az alábbi területeken: kizárólag az Erdei tisztáson (kizárólag a Főfarmon)
      • 2025.04.02. 14:53: a központ döntése alapján, a felröppenő nem a főfarmon, hanem az erdei tisztáson fog felröppenni. /Ableotory
      • az alábbiakból: növények, fák
      • tenyésztésekből nem röppen fel
    • Ajándékozás: napi ajándékként ajándékozható. Napi ingyenes mennyiség felett 2 farmarany / db áron ajándékozható.
    • Varázsfa: adja (1 darab varázsfa, aratásonként 1 darab felröppenőt ad)
    (eventismertető)"

Eventállás nálam, kosár és mindenfajta bűvészkedés nélkül:

A tollas páfrányom már megvan, csak az 600 mangóliám hiányzik, szerintem bőven meglesz az event végéig. :)

Sok sikert mindenkinek :)

Last edited: Apr 6, 2025
  7. Luszike150150

Luszike150150 Utánpótlás-írogató

SZiasztok !nemem ez az event gyögve nyelős,nem haladok vele semmire sem,úgy hogy hagyom:(

Domos52 likes this.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Én most úgy érzem egy helyben topogok, és nem haladok. Itt tartok:

Vagyis a 4. feladat közepén. Ma ez meglesz, jön a tollas páfrányos 5.6. feladat. Ehhez megvannak a páfrányok. De tisztára úgy érzem magam ebben az eventben, mint egy nyugdíjas csiga. Sose érek a végére.
    Néztem a videót ami fel lett rakva. Hááááát, nem tudom. Nem igazán merem kipróbálni. Ha elveszik a csiga tempóban megtermelt magnólia, tuti sikítófrászt kapnék.

9. zsani_apja

Mivel a terület mozgatása nem tilos, nem lehet belőle probléma. Hivatkozzál rám nyugodtan. :D

10. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Így van annyi ződ növény úgy sem kell

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

GA-BI-O-Farm and kukori80 like this.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia apja, úgy látom, hogy veled is csak többen vagyunk. :D
    Egyelőre nem is lehet aratni, mert nem lehet belépni.

13. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Ide még nagy nehezen beengedett de a farmra nem! Mi van már vasárnap??

sutimami57 and Fätum like this.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Biztos sokan vagyunk fenn és a rendszer nem bírja.:D Még jó, hogy találtak valakit vasárnap, aki valamit csinál és jó lenne ha nagyon gyorsan, mert nem fogok miattuk éjszakázni.

15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nekem appról sikerült belépni és aratni is. Kicsit lassan engedett be, de beengedett. Onnan viszont a fórumot nem lehet elérni. Eléggé disszonáns így. PC-n fórum, applikációk farmozás. Megy ez xD

16. zsani_apja

reggelt!
    Amire a közlemény kijött, már learattam. Amúgy is játékban voltam, szóval én kilépni nem tudtam. :D

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én be tudtam lépni :) Már itt vagyok :D

18. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia! Most beengedett...

19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Juj, én ezt nem szeretném így . Direkt úgy állítottam be, hogy majd törlöm amikor én akarom, mert akkor mindenhonnan kiléptet, és újra be kell lépni. Neeeeem :D
    ---
    Még 77 db magnólia hiányzik a 4. feladat befejezéséhez, ezért kellett még egy kört ültetnem. Pffff.... -.-

20. zsani_apja

Nekem már csak 13 db hiányzik. Még 1:27 és aratom.

Thread Status:
Not open for further replies.