Visszajelzés Tavaszi kertészkedés 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Kertészkedés kész felhő aktiválva:inlove::cry:

taga1, alpha58, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Délelőtt végeztem teljesen:D. Megint a bevált taktikát választottam, eventvárás 20 órás fákkal és a szokásos fél területnyi fix cuccokkal: 4 mamutfa, 3 raktár, néhány új fa és ól. Felszaporítás után 2,5 területen eventnövény 1x1-en, amíg tart a kezdő röpimennyiség, ha fogy, akkor éjszakára nemesített szegfű 1x1-en. Igyekeztem most is egyenletesen haladni, párhuzamosan csináltam a két oszlopot, tudtam, hogy végig akarok menni. Tegnap délutánra kész lett az összes növény és kb. 200egynéhány röpi hiányzott, Reggel az 1x1 szegfű 149-et adott, utána 44 komfort kockán eltettem szegfűt, 3 óra se volt és 100%-ban adta. Összesen ezt a 44 sztrágyát használtam pluszban. Ezt sem kellett volna, meglett volna estére. Egyetlen extra, amit használtam, a panni macera volt, tegnap estig szorgalmasan hurcolásztam őket. Nem vettem kosarat még sosem. 250 körüli röpivel kezdtem. A titkosokból lett narancs tyúk és tehenészet, sárga kókuszos, csupa haszontalanság, a fák egy szantál kivételével szintén...Összességében tetszett, a banánok nagyon kellettek, van 2 pink cicaólam a 2 pink kartonos mellé:inlove: most pedig megnézem a kitehetőket és csereberélek. Hajrá, meg lehet csinálni!

Köszönjük szépen! Igyekszem őket olyan irányba terelgetni, hogy pár év múlva ne rúdtáncolni akarjanak;) A suliban meg remek a kórus és komolyan veszik a hagyományőrzést, én meg örülök, mert ilyen közegben könnyű őket jó irányba mozdítani. Hegedűlnek is a suliban.

Peszi2, taga1, alpha58 és 16 más kedveli ezt.
  3. hajnalka.balogh

hajnalka.balogh Utánpótlás-írogató

Hááááát!!!???

Agnes1951 kedveli ezt.
  4. kokino5353

kokino5353 Utánpótlás-írogató

Balujuhasz, igazad van! Engem is pár milla választ el a 100-as szinttől, de egyre nehezebb befejezni az eventeket a felröppenők miatt, pedig a farmot fejlesztem meg taktikázok csak mert nem tudok elég kevés forintot költök rá. És ez a kezdőknek se jó, nincs kicsike sikerélményük. Csibézek már több mint egy éve és látom alig akad új csibe.

Sali~*.*, Agnes1951, balujuhasz és 2 más kedveli ezt.
  5. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Én már kitapasztaltam ez a szerver amin vagyok marhára nem adja a felröppenőket ültessek bármit,nem 0 percezek és nincs nemesített növényem se.Elég baj hogy csak ilyen módszerekkel lehet eventeket megcsinálni.A múltkori event is vásárlással lett meg a felröpik miatt,de most erre nincs anyagi lehetőségem.És be is fejezem azt hiszem,ez már tényleg nem arról szól mint anno mikor ezt elkezdtük,sajnos!:(>:(

Sali~*.*, meszimarsi, mamszi70 és 7 más kedveli ezt.
  6. pekeraa

pekeraa Utánpótlás-írogató

Nekem is ugyanez a véleményem, kezdem unni ezt a huzavonát, ha enyém lenne a cég, azon igyekeznék, hogy a játékosok boldogan csinálják, ne bosszankodva.

§Böbe13§, Sali~*.*, drunyi és 8 más kedveli ezt.
  7. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Nem is értem miért nem 3000 felröppentőt kérnek?!Vagy 10 ezret pl?!>:(Meg milliós nagyságrendű eventnövényt mondjuk csak a szédült szántón!!!!És van rá 5 nap.Mekkora lenne már!-.-

Sali~*.*, -szida-, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  8. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! A felhő kész,de még kb.350 db felröpi kell a teljes befejezéshez! Nem tudom sikerül-e? Az AB jól jönne! :(

zotmar, §Böbe13§, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  9. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

szia !
    tegnap , mivel úgy láttam , hogy nem igazán halad az event , bevetettem komforton a nemesített hagymát ( karácsonyi süti , fehér ártatlanság , szupertrágya , víz , trágya ) 44+42+36 területen és 100 % -ban adta a felröpit , érésidő így 2óra 20 perc volt , pannim nincs , legenda 27 - es , ezt tegnap háromszor tettem meg , ma megint egyszer és most megy még egy kör . ez 610 szupertrágyát jelent a felszaporításon kívűl és kaptam ugyanennyi felröpit . az éjszakai hosszúakból , a széleken lévő sima fákból és a szomszédoktól kapott ajikból így simán megvan a szükséges felröpi mennyiség :)

zotmar, §Böbe13§, jambrikildiko és 8 más kedveli ezt.
  10. **viola**

**viola** Járnitanuló

Sziasztok! Egyetértek a véleményeddel a 97-es és 101-es farmjaimon ugyan ez van, kevés a felröppenő, az event időtartalmát végig dolgozza a szegény farmer,kevés a felröppenő, egy játékot taktikával ügyességgel szeretek játszani nem pedig pénzért megvenni, az már számomra nem játék, tudom nem kötelező játszani! Már az utóbbi hónapokban csökkentettem a játék időt, nem is állok neki minden eventnek, ha így megy akkor még kevesebb időt fogok játékkal tölteni.Aki még küzd annak sok sikert. További szép napot Mindenkinek!

zotmar, §Böbe13§, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  11. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Egyrészt nagy szerencséd van véleményem szerint, hogy még nem vagy 100-as és már több, mint 1 éve csibézhetsz (bár csak én lennék igy a 100 feletti farmommal : ( ) Gondolom a szintedet tekintve te sem ma kezdted, gondolj vissza arra mennyi sikerélményünk volt kezdőként akkor mikor nem voltak eventek - jóformán nem voltak, nem voltak nyeremények, nem volt szupitrágya, kata, csatni, nem voltak érés gyorsító bónuszok, dbszámot növelő sütemények, stb stb, nem volt mentor aki tanácsaival és ajándékaival segítsen. Nem volt más mint eső és gaz :D Játszottunk a magunk szórakoztatására, aztán jöttek az eventek, egyre több és sokáig nem tudtam én sem megcsinálni őket. Jutottam ameddig jutottam és örültem a megszerzett nyereményeknek. Folyamatosan növekedtem, fejlesztettem, gondolkodtam, variáltam és növedkedtem. Már nagyon régóta alap, hogy megcsinálok minden eventet ( nem igazán szoktam elgondolkodni megéri-e vagy sem ) valamilyen módon mindig megpróbálom megcsinálni a magam erejéből... most sem vagyok még kész, megtehetném , geszti családom van, szupi trágyám van, de nekem az a kihivás, hogy megtaláljam azokat a gazokat amikre adja a röpit, amikhez vannak gyorsítok, amik ki vannak nemesítve. Szval szórakozok :D ( pedig nem vagyok sokkal magasabb szinten , mint Te : ) )

Ui: bocs, kikívánkozott belőlem :p nem az észt akartam osztani :)

zotmar, ildiko44, §Böbe13§ és 16 más kedveli ezt.
  12. borichris

borichris Járnitanuló

A véleményem hasonló. A lányomat helyettesítve két farmon ugyanazt ültetem, nekem 900, neki 800 a felröppenője pillanatnyilag. És csak bosszankodom.

13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Event kész fullosan:) Jó nyeremények voltak, tetszett:D

Látom, megint felröpi hiány ütötte fel a fejét:eek: Nem tudom ki mit csinál, de már többször, többen leirták, nemesités, alkimista bónuszok kincset érnek, használni kell őket. Sok hosszú növénynek nagyon barátságos érésideje lehet vele. És ott vannak még a turmixoló bónuszok is, igaz azok elvileg véletlenszerűek - vagy nem, én nem próbáltam őket még, de azokkal is szépen lehet haladni.

Szia,
    Na ezt viszont nagyon nem értem. Ne haragudj meg érte, hogy most ezt igy kimondom, de ha 1000 szupertrágya felhasználással nincs meg a felröppenő, sőt még hiányzik 220 db, akkor ott nem a játékkal van a baj, hanem a taktikával. Olvastam vissza, többen is irták, hogy komfort talajon már a hagyma is 1:1-ben adja a felröpit, vagyis 1000 szupertrágyával 1000 db felröpit lehetett volna legyártani. Itt nem a játékkal van a baj.

Szia,
    Ez a 34 db ez 1 terület, vagy 3 terület? Ha 1 terület akkor az azért elég jó. 3 területen meg nehéz elképzelnem hogy tényleg ennyit adott. Ha 30 felröppenőt ad az articsóka területenként, akkor az 90 1 aratásra. 2 nemesitéssel, Korán érő termés, és Vizimádat, plusz egy Bölcsek köve, és vizezve 11:55 az articsóka érésideje, napi 2x aratható, az 180 felröpi, az már nem olyan rossz, sőt.

Nem tudom mennyire tekertek vissza a felröppenőkön, de az biztos, hogy nem jó már megint ezt olvasni, hogy ennyi a baj vele:oops: Bár azért szerintem van olyan eset is, ahol van elhibázott taktika is. De vagy igy vagy úgy, nem jó ha állandóan a felröpikkel kell harcolni.

Sok sikert Mindenkinek, még van idő azért:)

zotmar, ildiko44, §Böbe13§ és 21 más kedveli ezt.
  14. Lazusch

Lazusch Járnitanuló

Én 1éve játszok, ha nem lenne event nem tudna újat adni és ki játszottam volna, és nagyon jó hogy vannak eventek mert ha nem lennének egy unalmas rossz játék lenne és már én sem játszanék! 92 szinten vagyok és még csak a felénél vagyok a játék végétől(gazdaköri küldetések) az első eventeket közepes kosarakkal teljesitettem :( miután felhúztam a legendát igy már arra nem kellett költenem! Eddig prémium voltam és mindig meg vettem a szezon munkásokat mert lusta vagyok vagy mert a játék perceket nem ültetés locsolás trágyázásal akarom töltetni hanem taktikával és szervezéssel! 800 szuper trágyát is vagy 2szer vettem(egy szomszéd sem köszönte meg az adéndék 10 tápot de sejtem hogy miért mert csőlátása van az embereknek a dolgokat látják de hogy kitől az már mindegy)de általában lehet pótolni két event között ami kell, mindig csak azt tenyésztek ami kell az eventhez! Lehet választani pl veszel talányos tenyészetet vagy össze kaparod az eventből persze hogy az ingyenes kell de ha igy is rá kell áldozni egy kis pénzt az már nem jó valaki irta ha nem lennének fizető játékosok már játék sem lenne és szerintem is! Bármi is legyen az ember hobbija mindig kell rá költeni és fog is! A csibékről is annyit amig mentorálva vannak addig nagyon fain a játék amikor már öneről kell csinálni valamit az már nem menő más játékokban is igy van, jöbbik esetben nem jött be neki a játék, vagy nem érezte milyen huron pendül a farm! Ez az event nekem is feladta a leckét 500-600 Szupitrágyát szórtam el de úgy néz ki hogy meg lesz!

zotmar, §Böbe13§, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Eddig sárkányfű adta a legjobban 2x2 ülteve 82 felröpi. Estére komfortolok 4órás eventnövénnyel 1 területen, maradék 2-n megy vissza a sárkányfű. Kiváncsi leszek mit fog adni.

zotmar, §Böbe13§, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  16. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

gyalázatosan jön a felröpi, margarétára is csak 5 db!!!
    Élőlegendám fullon, Pannim is van! Kezdenek uncsivá válni ez a nyögvenyelős event variációk!! A magyar bérek, nyugdíjak nem nyugati szintűek és a szerverek sem, hogy csak vásárolni kell folyton. Ha csak pötyögni lehet a játékot, nincs benne semmi ráció!
    Az előző event sem lett volna meg,ha nem emelnek a röpiken! Most is vettem azért felröpit,de ez lassan csak a múlt lesz!!

§Böbe13§, Sali~*.* és meszimarsi kedveli ezt.
  17. Timi21a

Timi21a Junior szaki

Sziasztok,

Jó volt ez az event, már csak 32 felröpi és teljesen kész leszek.
    Én 0perceztem hagymával 300 felröpit. Ha nem lett volna ez a lehetőségem, én a bal oldali feladatsort csináltam volna végig, a rózsa cicaólat minden képpen kivettem volna, és a jobb oldalon el tudtam volna menni 47-ig, amivel pont megszerezhető a felhő a kitehetőkkel.

A felhőért érdemes volt megdolgozni, és a kitehetők önmagukban is értékesek. A rózsa cicaól is klassz ajándék. Nekem a titkosakból összejött egy szantálfa és egy akáciafa, aminek nagyon örültem. És minden féle apróságot is kaptunk, munkáskupon, aranybanán, csillag, party pöri, egy kis szupertáp. Szóval jó volt:D.

Sok felröpit, akinek még szüksége van rá!

Ja és az utóbbi napokban tudtam mozizni, ami nálam már nagy eseménynek számít, mert olyan ritka:).

Utoljára szerkesztett: 26.3.17
    zotmar, §Böbe13§, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

A margaréta 8 órás növény, attól nem lehet túlzottan sok felröpit várni. Ezenfelül mivel 8 órás növény, a felröpinek van szórása, lehet megint ledobnád, adna 10 felett ugyanaz.

Élőlegenda full az jó, nem irtad hány Pannid van, 1-2 még nem jelent nagy különbséget. Eventet mivel vártad? Ez se mindegy. Illetve van még vissza majdnem két teljes nap, szerintem a felröpi vásárlással még ráértél volna akkor amikor már tényleg látod, hogy mennyire van szükség.

A múltkori eventben benézték a felröpit, az nem kérdés, most azért olvastam már olyat, aki mindenféle extra cucc nélkül is jól haladt. Persze sajnos a szerver különbségek még mindig ott vannak, de azért lehet javitani az esélyeken, pénz nélkül is.

19. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Koszonet a szamolgatasert, nagyon nagy segitseg volt nekem.

§Böbe13§, alpha58, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  20. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a tavaszi virágosládát hol tudom beszerezni, vagy hol találhatom. Láttam az event leírásban, de bárhogy is olvasgatom, nem lettem okosabb. :( Talán én néztem be valamit? Előre is köszönöm a segítséget.

Időközben rájöttem, hogy a legnagyobb kosár megszerzésével lehet beszerezni.
    Elnézést kérek a figyelmetlenségemér :(

Utoljára szerkesztett: 26.3.17
    §Böbe13§ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.